שקט כאן.

ברק 188

New member
שקט כאן.../images/Emo8.gif

מקסיקני- ןסלברון בכדור-רגל פלסר- ישן (היה לו לילה ארוך במחשב) רות- עדין שוטפת ריצפה,ומחפשת של מי החוברות גיל- כנראה ששוב המחשב שלו מקולקל והמאמנת-(המהממת)כעת מתעמלת ואני- ברק עושה כעת "ברדק"(בעבודה) יש משהו ששכחתתי?,מוזמן לעלות ולכתוב. אה..ינשוף- סמל החוכמה, בטוח שכעת שוקד ולומד.

ערב טוב לכולם יש מישהו כאן

בסוף לא הלכתי למשחק עקב דברים חשובים...אבל ראיתי בבית... היה משחק לא משהו למרות התוצאה 2-0 לישראל משערים של אבי נימני... שניפצע לצערי ויצא מקווה שירגיש טוב...ומיכאל זנדברג... ואם שמתם לב אז לדעתי השחקן שהיה הכי טוב במגרש היה טל בן חיים... ולא בגלל שהוא ממכבי ת"א...אבל נתן משחק פשוט גדול...הילד הזה עוד יגיע רחוק...תזכרו את זה... זהו אני כאן...

Silveron

New member
ערב טוב אחי

חבל שלא באת היה אחלה משחק ממש נהנתי! ישבתי ביציע 2 אבל מולי ביציע 11-13 ישב כל הקהל של מכבי ולא הפסיק לקלל את הפועל [:)]... חבל שפסלו לנו 2 שערים... אם שמת לב כל ההתקפות היו באותו סגנון וגם כל ה-4 שערים שכבשנו (ומתוכם 2 נפסלו) חבל על נימני שנפצע... 3 פעמים הורידו אותו לדשא ב-25 דקות הראשונות אז היה ברור שהוא יצא... יהיה לכם קשה בלעדיו נגד בית"ר (מלחמה בפלסר :) ) אקיצר היה ממש אחלה וגם זול ( 10 ש"ח כניסה ליציע 2...) אני אשמח לראות אותך במשחק אחר או בהזדמנות אחרת. ערב טוב לכולם

אהלן גבר שמח שנהנת...

חבל שרק במישחקים של הנבחרת הם מורידים את המחירים של הכרטיסים... וכן חבל על נימני שניפצע...אבל נראה לך שהוא יחמיץ משחק כזה... אין סיכוי וזה בדוק מה שאני אומר...הוא יהיה כשיר...ומועמד... לפתוח בהרכב במקום בנין שיעדר עקב צבירת כרטיסים צהובים... דרך אגב איזו קבוצה אתה אוהד??? ובכייף ניפגש באחד המישחקים...אני נמצא רק במישחקים של מכבי ת"א... כדורגל כמובן שבכל הארץ...וכדורסל ביורוליג...

ינשוף23

New member
../images/Emo45.gifאהלן ברק!

שוקד ולומד לא ההגדרה הכי נכונה. ינשוף סתם לא בסדר שלא מוצא את הזמן להיכנס לפה. אבל אל דאגה מצב זה יטופל בעתיד. ינשוף.

פשש יפה סילברון... חבל שלא באתי

רק 10 שקל? זהו? איך זה יכול להיות? אני שונא את האווירה ברמת גן... הייתי שם לפני הצבא פעם אחרונה... והיה ממש על הפנים... איזה איצטדיון מגעיל... הכל רחוק לא כיף לראות משחק... אני לא נהנה שם... היית פעם בטדי? זה איצטדיון...
שמח שנהנת שיהיה לכולם לילה טוב:)

ברק 188

New member
יופי גילי,סוף סוף מישהו לא...

הפועל/מכבי ת"א,לא מכבי חיפה ואפילו לא ביתר י"ם, חה...חה...נתניה(סתם) היו גם זמנים אחרים היו היו האחים מכנס ובזמנם מכבי נתניה היתה גדולה. ועוד לפני כן שפיגלר הגדול.

Silveron

New member
../images/Emo13.gif מקסיקני אני אוהד מכבי חיפה

פלסר באיזה משחק בר"ג היית? בוא לר"ג שיש גמר זאת אווירה... והייתי בטדי אבל בקפריסין יש יותר אווירה :) (הייתי המשחק של חיפה נגד לברקוזן בקפריסין ולמרות שהפסדנו עמדנו 6 שעות על הרגליים ולא הפסקנו לשיר ולעודד - זאת אווירה!) חבל על מכבי חיפה שככה היתדרדרה... הכל בגלל יעקובו אבל מילה של סילברון, הפועל לא מנצחת אותנו בשבת ואני אהיה שם :) מקסיקני אולי אני אראה אותך באיזה משחק אחר... חיפה VS ת"א לא נראה לי שאני אראה אותך כי נשב ביציעים שונים...

גבר לנו טוב שהמישחק יסתיים בתיקו

כמובן שבתנאי שננצח את בית"ר העלובה ביום שני... אישית אני לא סובל את הפועל ת"א...אבל אם כבר אני מעדיף שהיא תנצח... כי אסור לנו לתת לכם לברוח לנו בטבלה...אבל אני מקווה שהמשיחק יהיה קודם כל ספורטיבי והוגן...ויסתיים בתיקו...

למעלה