שקט חשוד משתרר

yoram 1004

New member
שקט חשוד משתרר

פתאום נפסקו ההודעות בענין האיגוד, מין שקט מבשר רעות, כזה שמשתרר בית בזמן שהילדים עסוקים למרוח קקי על הקיר או משהו. פשוט המתנתי לעת מצוא לומר את דברי, והנה מצאתיה. אך מי שמענין אותו לדעת מתבקש לפתוח את המסמך המצורף. וכדברי פורסט גאמפ, that's all i have to say on this subject!

יורם ידידי ! אני חושש

שאינך מודע לכל מהלכי הנהלת האיגוד. אני חושב שלהעיף אותי מהאיגוד, ולהוציא אותי מרשימת בעלי זכות ההצבה זה בניגוד לתקנון העמותה ולחוק העמותות ! לגבי הפעילויות של ההנהלה, נכתב כאן רבות ואין טעם לחזור על מה שנאמר. כאשר הנהלת האיגוד מסרבת בעקביות לענות על כל שאלה בנושא האיגוד, מה טעם יש להמשיך לשאול שאלות ? כפי שאתה מציע להנהלת האיגוד להתפנות בשקט ובכבוד, כבר הציעו בעבר, אבל הרי ברור לך שאין לכך סיכוי. אם תהיה התנפלות ב-23.3 על האסיפה עוד יתברר תוך חמישה ימים. אני רק יכול לומר ברמה גבוהה של וודאות שואקום לא יהיה !!! דבר שלפני שנתיים לצערי לא יכולתי לומר, ואכן, בעיני, השנתיים האחרונות היו שנתיים של ואקום. מה שברור לי הוא שגם אתה וגם אני נמשיך לשוט, עם איגוד או בלעדיו, אז להתראות על המים !

מטש

New member
לא אגיע לכנס - זה לא איגוד השייטים

יורם - הבעתי כבר את דעתי בפורום זה ובפורומים אחרים : איגוד שמחרים את רוב השייטים אינו האיגוד שלי. למרות שאני רשום ברשימותיהם לא אופיע ולא אצביע, אם לחברים האחרים לא תינתן זכות דומה. (כן, שילמתי 200 שקל באליפות ישראל, לא קיבלתי מקדחה) לגבי הכסף, אני מוכן לשלם בשמחה עבור כיסוי ההוצאות לפעילות כזו ואחרת בה אני משתתף. אבל איני מקבל את הגישה (הלא חוקית) שרק מי ששילם ב- 2004 הינו חבר - האיגוד אמור להיות וועד הפעולה המייצג של כל בעלי היאכטות ושייטי היאכטות, שילמו או לא שילמו. בהקבלה : גם מי שלא שילם מס הכנסה לא נשללת ממנו האזרחות ..... ואם יש בקופה באמת עשרות אלפי שקלים, עבור מה התרומה הנוספת ??? עזריאל רהב

easy swissa

New member
לא הולכים לבחירות האיגוד

איגוד השייטים קרוב לליבי, פעלתי מתוכו ולצידו שנים רבות למען קידום השייט בישראל, כניראה שתם חלקו בהיסטוריה של השייט הישראלי. אנו לא נלך לבחירות באיגוד, לא נציג מועמדותנו לשום תפקיד באיגוד ולא נשתף פעולה עם הנהלת איגוד השייטים בשום תחום. אך אל דאגה המוטיבציות שלנו לקדם את השיט בישראל לא ייעלמו, אלא פשוט יופנו לערוץ אחר חבל שהאנשים הנמצאים היום בהנהלת האיגוד פועלים נמרצות לחיסולו של האיגוד, פועלים בניגוד לחוק ולתקנון באופן מפורש, מגייסים מצביעים פיקטיביים ולא מאפשרים לחברי האיגוד לבוא בכבוד ובהדר כיאה למעמד להיות שותפים ולהצביע. הם פעלו באופן שיטתי להוביל אותנו לבית משפט, כי זו האפשרות היחידה שלנו לעמוד זכויותינו, ועל זה הם בנו את ניצחונם כביכול בבחירות. מהיום הראשון להתנהלותם הם פעלו בניגוד לתקנון בכך שלא כינסו עוד בשנה שעברה אסיפה כללית, בכך שלא הכריזו על בחירות במועדן החוקי, בכך שלא הגישו דוחות כספיים עד היום (2003) ובכך שהוציאו מרשימת החברים את כולנו!!! ויש עוד, מכל הסיפורים אני למד כי יש גיוס חברים פיקטיביים שלא שילמו דמי חבר (זה סודר... לפי עדות ממקור ראשון) שמסרו ייפויי כוח לאבי אביב (בניגוד לתקנון) שיבוא עם רשימת מצביעים אנונימיים יש לנו מוטיבציה לעשות פעילות שייט ולא פעילות משפטית אז שיהיה להם לבריאות עם ה 50000 ש"ח שיש בקופה וימשיכו לעשות הרצאות בנושאי מטפי כיבוי אש ונסיעות למלון הנסיכה באילת. אנו נמשיך להפליג ולעשות שייט. איזי

למעלה