שקטק\שאקטאק מכירים את להקת שקטק ?ראיתי את ההופעה המדהימה שלהם אתמול, מישהו מכיר או ראה?
L livlovit 4dance New member 30/12/04 #1 שקטק\שאקטאק מכירים את להקת שקטק ?ראיתי את ההופעה המדהימה שלהם אתמול, מישהו מכיר או ראה?
ר רקדנית בסטייל New member 31/12/04 #3 אני מכירה... אבל לצערי לא הלכתי להופעה שלהם.. שנה שעברה המגמה שלנו הלכה ואני לא הלכתי כי הייתה לי חזרה בריקוד עם להקה שאני רוקדת בה..
אני מכירה... אבל לצערי לא הלכתי להופעה שלהם.. שנה שעברה המגמה שלנו הלכה ואני לא הלכתי כי הייתה לי חזרה בריקוד עם להקה שאני רוקדת בה..
M maholnikit New member 31/12/04 #4 איזה הופעה? אקסטזירה?? אם כן..הם באים אלינו לבית ספר ביום התלמיד!!! איזה מגניב לנו!!
L livlovit 4dance New member 1/1/05 #5 לא יודעת איך קוראים למופע.... אבל הם הופיעו אצלנו ביום רביעי בבית ספר וממש התרשמתי לטובה מההופעה , נתנו הופעה מאוד יפה וגם מצחיקה וממש נהנתי
לא יודעת איך קוראים למופע.... אבל הם הופיעו אצלנו ביום רביעי בבית ספר וממש התרשמתי לטובה מההופעה , נתנו הופעה מאוד יפה וגם מצחיקה וממש נהנתי
ב בוב ספוגית New member 1/1/05 #6 אני ראיתי... אבל שנה שעברה... יש להם הופעה חדשה? אני בכל אופן אהבתי את ההופעה שראיתי שנה שעברה היה מדהים
אני ראיתי... אבל שנה שעברה... יש להם הופעה חדשה? אני בכל אופן אהבתי את ההופעה שראיתי שנה שעברה היה מדהים
N NoNoSh005 New member 1/1/05 #7 אני!אני!אני! הם עשו קטע בסוזן דלל..הלכנו לראות הופעה-תחרות ובסוף הם הופיעו!! מהמם!!! והם יבואו עוד חודש לאזור שלנו להופיע אז אני גם ילך אבל לפני זה הם עושים לנו סדנה!! זהו..אני ממליצה למי שלא ראה שילך לראות!
אני!אני!אני! הם עשו קטע בסוזן דלל..הלכנו לראות הופעה-תחרות ובסוף הם הופיעו!! מהמם!!! והם יבואו עוד חודש לאזור שלנו להופיע אז אני גם ילך אבל לפני זה הם עושים לנו סדנה!! זהו..אני ממליצה למי שלא ראה שילך לראות!
X xספירושx New member 2/1/05 #9 כןן.. אני ראיתי מופע ממש יפה ממ מעניין.. ממליצה.. ושנה טובה ומוצלחת לכולם!!!