שקד שלישי

נוגלי

New member
שקד שלישי

מישהו\י עבר עם ילדיו ניתוחלהורדת שקד שלישי? האם באמת ההחלמה כה פשוטה וקלה? אפשר פרטים על ההחלמה והתהליך? תודה.

אילתית 2

New member
לא עברנו אבל...ב"ה בקרוב

הניתוח אצלנו צפוי להיות ב4.6 והבנתי מהבי"ח וגם מבנות רבות שכתבו לי בפורומים שאומנם זה קשה ומפחיד הניתוח וההרדמה...אבל הליך פשוט ודי החלמה מהירה וקלה ומקווה שכך... אבל אשמח גם לקרוא את התשובות שיכתבו לך...

יכולה לענות לך עברנו לפני שבועיים

כן, יחסית ההחלמה פשוטה בבית חולים מבקשים שהילד יהיה במנוחה בבית 3 ימים ו-10 ימים ללא פעילות גופנית אני השארתי את בני (אוטוטו בן 5) איתי שבוע מה שבטוח בטוח. ביקשתי מהגננת שלא יצא לחצר עוד שבוע שלם. (יש גם בעיה להיות בשמש וגם ע"מ שלא יפגע) ודווקא בשבוע הזה נפגע פעמיים באף: פעם אחד מראש של ילד שנתקע בו, ופעם אחד נפל בזמן תופסת בגן) ממש מרגיז ולכן שבועיים אחרי עדיין האף לא נראה טוב כאילו יש שם דם, אבל ברוב המקרים אם אין "תקלות" זה עובר. רוב הילדים שהיו איתנו בחדר התאוששות התעוררו "קשה" השתוללו ובכו, דווקא הבן שלנו קם ממש בסדר. עשינו בשניידר אני ממליצה להשאיר כמה שאפשר בבית ולהזהר מאוד מהשמש. אחות בבית חולים אמרה לי שפעם רופא אמר לה שאם הוא היה יכול היה מורה להשאיר את הילד בבית חודש. כמובן שזה קצת מסובך אני השארתי שבוע ואם היה לי אופציה הייתי משאירה עוד שבוע. בסה"כ תהליך פשוט מה שקשה זה ההרדמה עצמה, בעלי היה איתו אני וויתרתי על "התענוג". אחרי שראיתי אותו פעם מורדם זה הספיק לי בכל אופן בהצלחה

נוגלי

New member
תודה על התגובה המהירה!

הניתוח של בני אמור להיות ביום רבעי עוד שבוע וחצי בדיוק במסיבת פורים בגן, קצת חבל לי שהוא לא יוכל ללכת. האם ישנם כאבים אחרי הניתוח? האם צריך לאכול אוכל רך? תודה על התשובות

תשובות

אחרי הניתוח במשך 3 ימים אוכלים רק אוכל קר ורך. קצת רעיונות: ג'לי (אהב מאוד וגם הכנו ביחד בכל מיני צבעים), כמובן גלידה, פודינג, מעדנים למיניהן (הוא בחר), גבינה, חלב. האמת שדי מהר נמאס לו הוא גם לא אוהב מעדנים ולגלידה היה קצת קר, הוא כבר מאוד רצה לאכול אוכל חם ומוצק והוא עשה לי הרבה בלאגן עם זה. בבוקר שהיה כבר מותר לו, הוא קם ב-5:00 בבוקר ומיד ביקש שאני אכין לו חביתה
כמובן שהכנו וכמובן שהוא אמר שזה לא טעים. (חוש הטעם יכול להשתנות קצת) קחי בחשבון שלפעמים ביום ה-3-4 יש איזשהי נסיגה, בכי וצחוק ועצבנות, צריך להיות סבלנים אליהם לא היו כאבים

למעלה