שקדי !!!!!!!!!!!

עיניים

New member
שקדי !!!!!!!!!!!

תפתח ערוץ 3 . בתכנית של גיא פינס, עומדים לשדר עוד כמה דקות את הערב שנערך בקיבוץ גבע, לזיכרה של דודתך רינה. הולכת להציץ בך. עין
מלשינה

magy

New member
ראיתי קיבוץ

ומישהו שאומר..........שכדי להתקבל לגבעטרון צריך להיות מכוער ולא לדעת לשיר....... חכם..... אז חיפשתי את שקדי.......ומאחר ואין לי מושג איך הוא נראה....... לא ראיתי אותו............אולי גם לא הראו אותו..... ראיתי ילדה.....עם שם מוכר...... ראיתי קיבוץ.........ושמעתי שיר שאני אוהבת....... שהושר לכבוד שישים שנה לגבע....... וזהו..................

שקדי

New member
אז זהו ש..............

דפקא הייתי בארוע ואפילו שרתי סולו על הבמה אבל מראים רק את היפים.......... הראו את ביתי הצעירה לכמה שניות זאת שאמרה שמעדיפה את בריטני ספירס היה נחמד......ועברנו הלאה וערב טוב לידידותיי החביבות............

magy

New member
ואני קיוויתי סוף סוף ,

לראות את פרצופך......אתה יודע.....אני סקרנית....... וגם זו דרך........על המסך..........

magy

New member
../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif

אם אני לא שולחת הודעה פעמיים..........(מגלה שהיא איננה על המסך, חוזרת על ידי back ושולחת שוב) היא אינה משתגלת............סליחה.....משתגרת.........

שקדי

New member
היתה זאת הסקרנות שהרגה את ה../images/Emo108.gif

ואנו הרי רוצים אותך חיה ונושמת אז אנא הזדיני במידת הסבלנות הראויה יש מפגש נדמה לי אי שם בפרוח השקדיות האמיני יום יבוא..........................

עיניים

New member
הגבעתרון

גם אני צפיתי, כמובן, בכתבה, וזה שוב הזכיר לי, שבכל פעם שהייתי רואה את הגעתרון בטלוויזיה, בתלבושות הלבנות הארוכות, והחולצות של הגברים - עם הריקמות בצווארונים, נזכרתי בשיעורי המלאכה בבית הספר, איך ישבנו שעות, ורקמנו אימרות וצווארונים בחוטי D.M.C צבעוניים,,,,, לימים, אפילו לבשנו אותן
לילה לכם אחי גיבורי התהילה.

magy

New member
זוכרת את החולצות , עיניים

המורה היתה מרביצה לי .........(אלימות כלפי ילדים)))))))) כי לא ידעתי לתפור.......אבל לשנים......נעשיתי "תפרנית"...... אז זה מתקזז.....איזה עונש זה היה..............לתפור....... משבגרתי, תפרתי לי אפילו בגדים........רק כדי לעמוד במשימה.... הדבר הכי מגעיל היה שיעורי התפירה................................ המורה היתה ,,,,,,חמותו של בני אמדורסקי......... הוא נישא לבת שלה.........לפחות בנישואיו הראשונים....... לילה טוב גם לך ולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נגמרו לי הסיגריות, ולפני שיגיע הקריז........... מעדיפה ללכת לישון.......... או.......שאצא לרחוב.......אסתכן באונס......ואקנה לי קופסה...... של חמצן............

אטיוד5

Active member
שיעורי מלאכה לבנים ולבנות

כבר אז חשבתי שמשהו לא בסדר . ככה מונעים ממני להציץ להן? הפרד ומשול? מכל מקום, שיעורי מלאכה לבנים היו די כפיים לרוב הבנים . חוץ מסחבק כמובן. לשייף פיסת עץ שבועיים תמימים ממש לא התאים לי. ואז המורה למלאכה קרא לאמי לבית הספר. להגיד לה שאני לא מתייחס ברצינות לשיעורים. הייתם מאמינים? זאת הפעם הבודדת שאמי נקראה לבי"ס במשך כל היסודי.

אתנה33

New member
מסכימה אטיוד!!!!! גם אני לא הסכמתי

עם ההפרד ומשול של שיעורי המלאכה. שעורי המלאכה של הבנים היו כפיים לנסר לשייף לדפוק מסמרים והבנות? מה זה הקיפוח הזה? תפירה ריקמה למה מי מת? אז הכרזתי בכיתה ה´ על שביתה עם אני יכולה לשחק עם הבנים כדורגל וכדורסל כשבורחים משיעורים ובהפסקות באופן חוקי אז גם מלאכה אני רוצה עם הבנים! לדעתי זו הנקודה שבה הבינו מכרי שאני חובבת בנים ידועה .........אבל זה סיפור אחר. בכול מקרה כלום לא עזר לא המחנכת ולא המנהלת שלנו שהיתה גם המורה למתמטיקה כלום הילדה לא נכנסת לשיעורי מלאכה בנות. אז מה עושים קראו להורים שלי.......... נו באמת מצאו למי לקרוא למה מי הם חושבים לימד אותי כדורגל? ומי עזר לי לבנות את אוסף המכוניות הכי גדול בשכונה? ומי נתן לי לפרק חתי בית והרכיב אותו מחדש איתי? נכון אבא שלי בגיבוי מלא של אמא ששיחקה איתנו כדורגל בחצר. הסיום בקיצור היה שאחרי שיחה עם ההורים שלי המנהלת הבינה שטוב לא יצא מאיתנו כי הורים שלי הסבירו לה שאם אני צריכה ללמוד מלאכה אז כמו שאני רוצה עם הבנים רק שיהיה להם שקט מהילדה בבית וכך היה..........הייתי הבת הראשונה שלמדה מלאכה עם בנים בגבעתים והיה מה זה כייף!!!!!!!!! ולא קשור שלתפור ולרקום ולסרוג אני יודעת גם כן אבל על עקרונות צריך לעמוד לא?

אטיוד5

Active member
איך לא חשבתי על התרון הפשוט הזה

הייתי הולך ללמוד תפירה עם הבנות. מצד שני, אני די בטוח שלא הייתי מצליח להתרכז שם.

טרה10

New member
כבר הזכרתי שיהודה אורן שהלחין

את ´בוא ואשק לך´ ניגן לנו באקורדיונו בשיעורי מוסיקה. ושולמית לבנת, האמא של-סלסלה בגרונה..והכל בבי"ס עממי אחוזה-שנקרא גם זכרון יוסף. אבל הרי אנו כבר בשעורי מלאכה..והקטע של שיעררי נגרות היה בבי"ס עממי א´ ברחוב הממשיך מרחוב בלפור למטה [בהדר הכרמל]..הרחוב המגיע לבית העיריה ולגן הזכרון,[חיפאים היכן אתם?]..רק מה בסיום השיעור טעמתי את הטחינה הראשונה שלי, במסעדה ברחוה החלוץ. וזאת בזכות אורי גרסטמן ז"ל שנהרג במלחמת ששת הימים[אם אני לא טועה במלחמה,[ ולו רק כדי להזכיר אותו- כתבתי את הקטע הנ"ל.! ´בן לו היה לי, אורי אקרא לו..´ רחל. [נבדק]

אתנה33

New member
מממממממ שקדי ........ שקדי להלשין?

להלשין להם מי אתה? לגלות להם על איזו כריכה של דיסק להיסתכל ובאיזו שורה אתה נמצא? <מחייכת חיוך ערמומי> מפריחה לשקדי נשיקה והולכת לי אתנה

טרה10

New member
גם נכדה שלי שרופה עליה

ילדה בת 10 שזה חלק גדול מעולמה..הנה. כאן

טרה10

New member
היתה אחת יפה ושמה שולה אלוני.

והיא כבר איננה.והיה יואב שקצת לא בקו הבריאות-חתיך. וכאן קצת נוסטלגיה- של אנשים יפים-ברוח הדברים. [נבדק]

למעלה