היי שלום אני מבקשת עזרה, אתמול הייתי בבדיקת א.א.ג והוא המליץ לי לנתח את ביתי הקטנה (בת 3) בהקדם ניתוח הסרת שקדים ואני ממש לא רוצה האם יש פתרון אחר????? תודה
האם היא סובלת מדלקות גרון חוזרות? האם יש הפרעות בשינה?למה המליצו על ניתוח? צריך קצת יותר מידע.... בגדול אפשר לעזור דרך דיקור סיני וצמחי מרפא סיינים שממש מכווצים את השקדים הנפוחים, ויש לי נסיון עם הרבה ילדים שזה ממש חסך להם ניתוח. צריך אבל לראות את הילדה ולאבחן בצורה מדויקת. לרפואה אין פתרון אחר פרט לניתוח ולכן צריך לבחון ולראות אם אפשר להימנע מכך...
דלקות בגרון לא הייתה תלונה מצידה על כך אבל אם היה היא לא ידעה לומר לי על זה ואצל הרופא גם לא היו סימנים לכך. הפרעות בשינה יש לה, פעם הוא פעמיים אף היה לה הפסקת נשימה... והיא אף נוחרת . הרופא ילדים אמר לי שם דבר היא מקוררת מים עם מלח ואדים קרים... לקחתי אותה ל א.אג והוא המליץ ניתוח תוך חודש ואני לא רוצה רק אפ זו האופציה האחרונה.
ניתוח זו אופציה אחרונה. טיפול הומאופתי יכול לעזור מאד. וגם דרכים אחרות בתחום הרפואה המשלימה. נסי הכל לפני שאת מחליטה על ניתוח. כדאי שתדעי גם שניתוח לא תמיד פותר את הבעיה ולעיתים הבעיה של השקדים נפתרת וצצות בעיות אחרות. כל טוב עירית
אני מבינה אותך לגבי הניתוח, יש אפשרות לחסוך זאת ממנה, זה טיפול בדיקור ובשילוב צמחי מרפא מיוחדים לילדים, זה אפילו טעים ומתוק ולא מגעיל כמו בדר"כ. הטיפול בשקדים עם הפרעות בשינה דורש זמן וחשוב שתגיעי לכך מוכנה ועם סבלנות. איפה אתם גרים?