שפת העלפים........

שפת העלפים........

כאשר מינה מדברת לאלפים בסילבנוסט בשפתם הכוונה היא לשפת העלפים... כאשר גילתאס והגמדים מכוונים את האלפים שבורחים מקואלינוסט הם מדברים ב"אלפית"... זותומרת שיש שפה לאלפים נכון???? אם כך למה היקמן וווייס לא השקיעו בהמצאתה או לפחות במס' מילים ספורות...? ואם לא הסופרים המקוריים אז משהו אחר....

midnight dragon

New member
בוודאי שיש שפת עלפים../images/Emo15.gif

יש גם הרבה שפות אחרות בקרין.. למה לא המציאו? תנסה אתה להמציא שפה.. סתם, לא יודעת למה אבל אתה יכול להסתכל על השפות שהמציא טולקין אם אתה רוצה

La Gamba

New member
סה"כ רוב הסופרים

מתעסקים בפיתוח הסיפור, העולם, העלילה והדמויות. כמו כן הם עבודים על תוספות, כגון שמחקי תפקידים בנוסח העולם, אומנות הסיפור ועוד. מעטים הסופרים היושבים שעות וטורחים להמציא שפה חדשה וחסרת תועלת, רק על מנת שכמה פאנטים יוכלו לשנן אותה ולדבר בינם ובעצמם בשפה של הספר.

Wild elf

New member
there r a couple of words in elvish

i remember in reshumot tanis calls laurana "my love" in elvish, although i dont remember the word...

Nurmidor

New member
נכון...

בסוף שחר האביב, אני חושבת...
וזה באמת היה מיותר אם היו נכתבים מילונים לשפות קריין השונות.

RoCKeR121

New member
אני זוכר

אולי זה כי קראתי את הסידרה איזה 5 פעמים מההתחלה הכרונולוגית עד הסוף(בלי הפעם הראשונה שקראתי בסדר ממש מבולבל) shaluri=אהובתי

stige

New member
מסכים עם כולם

ויש כמה מילים... שאלאפי= מורה/מאסטר/אדון לא זוכר עוד...חחח אבל יש גם כמה מילים בסולמאנית. ונראה לי שהכי הרבה יש בשפת הכשפים או בשמה הנכון יותר- שפת מגיוס. יש לי מילון קטנטן לכמה מילים. אבל אפשר לזהות את שיראק שאם אני לא טועה הכוונה לאור. ודולאק זה לכבות/חושך. וכו' וכו'.

Wing Chan

New member
בשביל מה?

להשקיע בשפות של העולם עד כדי כך שלכתוב שפה שלמה ודברים כאלה זה ביזבוז זמן. ישנן מילים שונות ומשפטים שמוזכרים בספרים שונים, אבל חוץ מזה לא צריך יותר. עדיף שיתרכזו במה שחשוב ולא בשטויות כאלה.

למעלה