שפת גוף ... מה אומרת לכם

שפת גוף ... מה אומרת לכם ../images/Emo35.gif

שפת גוף... שפה מאד חשובה ללא מילים, שאם רוצים תקשורת טובה חייבים לתת עליה את הדעת ולהבין אותה כשפוגשים מישהו ... מה שפת הגוף שלו/שלה אומרת לכם ? האים יש לבוש פרובוקטיבי גם לגבר ? או לנשים יש בלעדיות בתחום זה ? אישה עם מיני או עם מחשוף עמוק כתוב לה על המצח ... fuck me ? גבר שנותן מחמאה זה גבר מתחנף ? מפתה ? מתחיל ? מטריד ? לחיצת יד ארוכה או עדינה ... מה משמעותה ? ועוד ועוד ... מה דעתכם ???

y007007

Member
../images/Emo94.gifבד"כ אני אוהב להיות מדוייק>

>ומדעית
אז בבקשה חומר "טכני"

אור36

New member
שפת גוף.........../images/Emo63.gif

שפת גוף היא מעיין משחק מקדים, אבל שאת אומרת לא!!!למה את מתכוונת, ולכן יש דברים שצרכים להיות ברורים כדי שלא תיהיה אי נעימות....

כשהיא אומרת לא, זה לא!

כל השאר הוא פרי דמיונך..או "שתפגע" או שלא המלצה: תצמד למה שהיא אומרת!

לאו דווקא..

לא, לפעמים אומר שאולי תתאמץ עוד קצת, אבל צריך להכיר את הצד השני קצת בשביל להבין מתי הלא הוא לא!! ומתי הלא הוא בעצם.... אולי?.. תלוי?!.. אני יודעת מנסיוני, שלפעמים הלא שלי, הוא לא היה החלטי,פשוט רציתי לראות אם הוא יתעקש עלי. אם כן, אז הוא שווה הרבה הרבה כן..

הילת הרושם הראשוני

היא משהו שקורה בדקות הראשונות של מפגש .. לפעמים לא אוהבים מישהו למה? ככה! אז מסתבר, שאין ככה, לשפת גוף יש מרכיב חשוב בשדרים הללו לדעתי, אין נוסחא..זה יכול להיות, בגד,לחיצת יד,המגע עם היד, לפעמים זה המבט ומה שאין או יש בו.. זה המון דברים שנדחסים בשברירישניות פנימה והפלט...הוא הילת הרושם הראשוני ממרום גילי, למדתי שהרבה פעמים הרושם מוטעה.

ממרום גילי המולג ... ../images/Emo3.gif

למדתי ש ... לעולם אין הזדמנות שנייה לעשות רושם ראשוני ותזכרו את זה ...

למעלה