שפע וכסף

luch7

New member
שפע וכסף

שלום לכולם אני בחור בן 35 נשוי+תינוקת בחור עם מודעות פנימית גבוהה, לפני כ-6 שנים עברתי סדנת שפע וגישתי השתנתה במשה שקשור לשפע וכסף. בתקופה האחרונה אני ואישתי עובדים מאד קשה לפרנס את הבית ובגלל שההכנסות לא תמיד מסתדרות עם ההוצאות אני מרגיש שאני מאבד את היכולות שהיו לי פעם בנוגע לשפע ומרגיש שאני הולך ברוורס. אציין שברוך השם יש לנו כל מה שצריך ולא חסר כלום, אבל הכל מחושב ולפעמים מוותרים על דברים שאנו רוצים. אודה על התייחסותכם וטיפים לשיפור המצב כדי לחזור לחשיבה של שפע ולא של מחסור. לילה טוב וכל טוב אייל

שפע שהיקום מזמן

שלום לך, מקור השראה לנושא אותו מעלה ועשוי לחזק הוא ספרו של ד"ר ווין דייר הקרוי כוח הכוונה בהוצאת אופוס.ספר נוסף ומרתק של אותו מחבר הוא כוח הקסם. יש למחבר גם אתר ברשת:www.DrWayneDyer.com בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

ממליצה על הספר "יצירת כסף"

של סנאיה רומן. ומעבר לזה אני חושבת שמדובר על פיתוח היכולת להיות איתן באמונה ובבטחון שהיקום (או אלוהים, או איך שלא נבחר לקרוא לזה) רוצה תמיד בטובתך, גם אם כרגע הדברים נראים אחרת. ולזכור שהמחשבות שלנו הן שיוצרות את המציאות שלנו, ולא להפך. וזה נכון, בעצם,לא רק לתחום הכספי, אלא לכל תחום שהוא, (בזמן שאני כותבת לך, אני מזכירה את זה גם לעצמי
בתחומים הרלוונטיים לי) בהצלחה

למעלה