שפעת

roi251

New member
שפעת

היי
שלום לכולם
אשמח לעזרה
כבר שבוע וחצי יש לי כאבי ראשי כאב אף כאב בכל הגוף
הלכתי לרופאה אמרו שפעת
לא רוצה לקות כדאוים
איזה פורמלה של צמחים אפשר לקנות כדי לטפל בשעפת ואיפה
יום טוב לכולם

טאוֹ

New member
אם זו אכן שפעת

והרופאה פטרה אותך במנוחה ושתיית תה, אני מוסיף את המלצתי החמה להמלצה של מיכל שנכתבה כאן לא מזמן:

גאן מאו לינג

הקישור הנ"ל הוא של חברת "זן צמחים", אבל יש חברות נוספות שמייצרות את הפורמולה.

אני עצמי פיתחתי סוג של שפעת, ותוך יממה וחצי הפורמולה הזו הרימה אותי על הרגליים. לאחר מכן שמעתי משלוש מטפלות נוספות ברפואה סינית שזו פורמולה מצוינת לשפעת, ובעקבות המלצתי בשבועיים האחרונים לשלושה אנשים נוספים בשלב כזה או אחר של שפעת, שנראה שהחורף לא פסחה כמעט על אף-אחד, וזה עזר כמעט כמו קסם.

סביר להניח שאם אתה סובל מזה כבר שבוע וחצי, תוך ימים ספורים אתה בכל מקרה תרגיש טוב יותר גם ללא כל התערבות. אבל אם מנגד עומדת אופציה של לקחת כדורים, אז בהחלט עדיף ליטול את הפורמולה.

החלמה מהירה ורפואה שלמה.

0 אור 0

New member
ויש גם צמחים מערביים

סמבוק עם איכיניציאה ובתוספת מס' צמחים לפי הענין (נניח תימוס, טיליה, שוש או קמומיל)
עם סימן שפעת ראשון לוקחים את מרקחת הפלא ובתוך יום-יומיים מרגישים כמו חדשים

תשובה לגבי שפעת

אני מאד ממליצה על סינרג'י מאסטר בלנד שהוא תערובת של שמנים אתריים כגון:אקליפטוס, לבנדר ועוד.
זה מצויין במקרה של שפעת וגם במניעה של שפעת, צינון, כאבי ראש, סינוסים ועוד.
אני גם התחלתי החורף לקחת אותו באופן קבוע וזה מצויין :) (שמים טיפה על הלשון לפי הצורך)

0 אור 0

New member
את מצליחה לשים טיפה על הלשון ??

אני בקושי מסוגלת לצרוך אותו כשהוא מעורב במים - ממש שורף.
מסכימה אתך שהתערובת הזו מאד אפקטיבית,
אם כי אני אישית מעדיפה טינקטורות של צמחי מרפא,
למי שמעדיף את הסינרג'י חשוב להקפיד על כללי הזהירות בנושא של שמנים אתריים - למריחה למהול בשמן נושא, לצריכה פנימית למהול במים.

Besomet

New member
אי אפשר למהול נוזלים הידרופובים במים

מעבר לכך, הסינרגיה הזו מכילה תמצית ארומטית של אקליפטוס שהיא רעילה לכבד (בבליעה). אז נכון שהריכוז שלה קטן והנזק לא מידי, אבל יש חלופות בטוחות ויעילות לא פחות.

לגבי הסינרג'י

מה שאני משתמשת בו טוב ללקיחה פנימית (טיפה על הלשון) וטוב גם למבער (אם כי יותר נהוג להשתמש בו ללקיחה פנימית) ואין לי בעיה לשים על הלשון, לא הכי טעים אבל לא נורא.

0 אור 0

New member
האם אלו ההנחיות של שלוס??

אני לא זוכרת בדיוק מה ההמלצה שלו, ואולי סביון שלמד אצלו יאיר את עינינו,
אבל כמה שזכור לי התערובת הזאת היא של שמנים אתריים בלבד, ולכן אסור להשתמש בה באופן ישיר ללא מהילה

כן אני קונה את זה משלוס

ורשום על הבקבוק בהוראות ששמים טיפה על הלשון וזו ההנחייה שקיבלתי.

0 אור 0

New member
'צטערת אבל הדבר הראשון שלומדים בארומתרפיה

זה את הנושא של רעילות שמנים,
שמנים חזקים מהסוג שיש בסינרג'י לא מיועדים לשימוש פנימי ללא מהילה (או בכלל - וראי את הערתו של בשומת שהוא ארומתרפיסט מומחה), ובכלל אינם מתאימים לכל אחד - זו תערובת טיפולית שמיועדת לעזרה ראשונה במקרים אקוטיים, והיא אכן תערובת מאד אפקטיבית, אבל צריך לזכור את התויות הנגד וכללי הזהירות המקובלים ,
בדיוק לכן ההמלצה היא להשתמש בצמחי מרפא ובארומתרפיה בהנחיה של מטפלים מוסמכים לכך.
100 אנשים אולי השתמשו בלי ידע ולא קרה להם כלום - אבל למי שכן קורה משהו, זה 100% כואב.

אני סומכת על שלוס במאה אחוז

אבל כל אחד כמובן והשיקולים שלו.
יש כמובן התוויות נגד שרשומות:נשים בהריון, מניקות, ילדים או אנשים שלוקחים תרופות מרשם.

0 אור 0

New member
אם כך אני מציעה שתשאלי אותו

לגבי מה שכתבתי פה ותקבלי תשובה מוסמכת - נשמח לראות תשובה של שלוס פה בפורום לגבי הנושא הזה,
הוא המורה של לא מעט מהארומתרפיסטים, ואת הידע על סיכונים שיש בשמנים ארומטיים למדנו גם ממנו.

זו ההנחייה שקיבלתי כשקניתי מהם

ומתלמידים רבים שלמדו אצלו (אני למדתי ארומתרפיה ברידמן).
מציעה לכם להיכנס לאתר של שלוס ולקרוא על הסינרג'י.
אחלה סופ"ש שיהיה.

0 אור 0

New member
אני מכירה את התערובת היטב

ולקוחה מזדמנת של שלוס
אם כי גם אני למדתי ארומתרפיה במקום אחד, קצת יותר קרוב אלי

Besomet

New member
למדתי גם אצל שלוס ארומתרפיה

כששאלתי אותו לגבי רעילויות הוא התעצבן ואמר שהספרים שבהם זה כתוב הם שרעילים. מיותר לציין שזו לא היתה לא התשובה המקצועית שציפיתי לה כתלמיד.
לסמוך על כל אדם, גם יהא זה איש מקצוע מעולה, בצרה עיוורת זה לא מומלץ. הפעלת שיקול דעת וחשיבה ביקורתית חשובות תמיד ובמיוחד כשזה נוגע לבריאותינו.

0 אור 0

New member
מעניין

כי הקורס הראשון שלי בארומתרפיה היה אצל תלמידה של שלוס (מורה ומטפלת ותיקה מאד בתחומים אחרים) , שלדעתי העבירה לנו די מילה במילה מה שהיא למדה אצלו, ודוקא ממנה למדתי בהגשה רבה את כל הנושא של רעילות השמנים ורגישות לשמנים.
בכל מקרה, עם השנים גם לי יצא לפעמים להקל במקרים מסויימים באחוזי המהילה של שמן או אפילו להשתמש ללא מהילה בשמנים שהם לא עץ התה ולבנדר - אבל בטח שלא בתור הנחיה גורפת שאתן לאנשים שאני לא מכירה.

בגלל שהשמנים שלהם הם 100 אחוז טהורים

הם לא מסוכנים בלקיחה פנימית (חוץ מהתוויות נגד שכמובן רשומות על המוצרים שלהם)
בכל מקרה לגבי "האמונה העיוורת" שלי, פירטתי לאור בפרטי מדוע אני מאמינה בו במאה אחוז, לא יודעת אם זה מתאים לדיון בפורום.
בכל מקרה, סליחה על ההטעיה אבל הם מוכרים גם כך את המוצרים שלהם למטפלים בלבד.

Besomet

New member
אם תנסי לבלוע תמצית ארומטית ("שמן אתרי")

טהורה ב-100% של Artemisia vulgaris (לענה), Syzygium aromaticum (ציפורן), Cinnamonum camphora (קמפור) וכיוב', את תגיעי לטיפול נמרץ במקרה הטוב.

תמציות ארומטיות הינן תערובות כימיות רבות עצמה, שהשימוש בהן חייב להיות מושכל, זהיר ומקצועי. ישנן תמציות ארומטיות רבות מאוד בעלות רעילות גבוהה במיוחד.
מרווה רפואית היא דוגמא לצמח מרפא נפלא בעל בטיחות גבוהה, שהתמצית הארומטית שלו ניחנה ברעילות גבוהה ביותר בשל ריכוז גבוה של קטון בשם Thujone.

את רוב התמציות מוהלים בחצי כוס מים...

לא הצעתי למישהו או לקחתי אותם בעצמי ללא מהילה (מלבד הסינרג'י שהיא תערובת). חלק מהתמציות אפשר לקחת על כפית דבש או שמן זית.
על כל תמצית יש את ההנחיות שלה, התוויות הנגד, ותלוי גם לאיזו מטרה רוצים לקחת אותה.

Besomet

New member
למדתי אצלו ב- 2009

נכחתי בכל השיעורים ורשמתי כל מילה (אפילו הקלטתי).
לדאבוני ולמגינת ליבי מעולם לא נלמד נושא הרעילות.

כשהבנתי שמלבד ללמוד בע"פ לשיר את שבחו של המורה המהולל, לא אקבל שום ידע, נאלצתי לפנות למורה אחר וללמוד כמו שצריך.

זה מה שהיה במחזור שלי. מה היה במחזורים אחרים, אני לא מתיימר לדעת.

למעלה