שפעת

רוית ב

New member
שפעת../images/Emo122.gif../images/Emo182.gif

למה זה מגיע לי...
גם צירים מוקדמים כואביםםםםם ומפחידים וגם שפעת איומה וממוטטת.... אלוהים לא יכול להציק נגיד לאיזה אנטישמית בגולה??? רציתי לקום לבוקר חדש לשבוע חדש ובמקום זה אני לוהטת מחום כבר שלושה ימים חלושה נשרף לי הגרון והריאות והנשמה ובעלי היקר שלא יודע איך לעזור לאשתו יותר אני אפילו לא הלכתי לישון איתו בלילה מרוב פחד שהוא ידבק ואזזזז הכל יהיה יותר גרוע כי בנים לא יודעים להיות חולים בכלל.... ואני צריכה אותו.... לידה שאואטוטוטוטוטו וכל שיעול מגביר לי את הצירים אני לבד בבית עכשיו ומתה מפחד שאולי פתאום אני אתעטש ויעוף לי התינוק החוצה...
(הלוואי) לפעמים אני מתה שיילך כבר לחיים משלו אני מוכנה אפילו לשכור לו דירה ולקנות לו אוטו רק שיגמרר כברררר. יש לכם קצת עידודים במלאי כי נגמרו לי הכוחות....... ונשפכו לי הקיטורים כמו מפל.....

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif יקירתי

חיבוקים, נשיקות, ומלאן אנרגיות בריאותיות, שלוחות לך מכאן, כמובן וירטואליות, כי גם לי אין חשק להיות חולה. אצל הרופא היית? אולי אנטיביוטיקה קצת, ותרגישי יותר טוב, כי שמשתעלים נורא קשה לדחוף שיש צירים. מים חמים עם לימון, וקצת דבש, ולישון, היא טוב זה לישון. ואתה אלויס יקר, תתחיל לחשוב בכיוון החוצה, רוצים לשמוע אותך שר. תרגישי טוב, איך ההיא אמרה, שיהיה לך יום קסום

alophind

New member
../images/Emo46.gifבנים לא יודעים להיות חולים

א. אני חולה , ואני סובל בשקט... ב. בנות לא יודעות לנהוג
ג. תרגישי טוב...

אניטהא

New member
../images/Emo184.gifבקר טוב ושבוע נפלא!

קודם כל מאחלת לך בריאות ולידה קלה (יש כאלו אני עדה)את בטח לא יכולה לקחת תרופות בגלל אלויס אבל יש תרופת סבתא שהייתי מכינה לתינוקות (אחרי גיל שנה):רבע כוס ערק+2 כפות דבש. מערבבים היטב וכל בקר ככה לפני התה לשתות כף. אל תיבהלי מהאלכוהול מקסימום אלויס ישן קצת ולך יכאב פחות. לבריאות יקירה!

רוית ב

New member
אני אזמין אותך לתחרות על רוורס

בטנדר נראה מי ינצח כשאבריא...חחחחחחחחח חוצמזה אתה לא נראה אחד שסובל בשקט אתה חייב שכוווווולם יסבלו איתך זה יותר כייף.

alophind

New member
../images/Emo6.gif איזה טנדר ?! אני רוצה לעבור

לטנדר ביום יום ואופנוע בסופ"ש... תעלי תמונה נראה
אהה.. וזו את המשוגעת שנוסעת הפוך בכביש ?

maybesure

New member
חיזוקית

רוית יקרה, אכן כהצעת קודמותי: לכי לרופא. חום עשוי בהחלט לזרז צירים, ואני מבינה שזה לא מצב רצוי עכשיו. מעבר לכך, כל מה שאפשר ללא תרופות: תה, חליטת קמומיל, דבש, לימון, עראק. כל דבר שיש בו אלמנט מחטא. בנוסף-אם רופא יחליט על תרופות על בלית ברירה, וזה לא פוסל את הנ"ל במקביל מלבד האלכהול. לגבי ההדבקות של יקירך ממך: אין שום קשר לשינה או לא יחד, מספיק שאתם באותו מרחב דירתי יחד כדי להדבק. מקווה שהוא מחוסן מספיק. שמרי עליך ועל הבייבי. הבריאי מהר, לפני הלידה

קודם כל, טוב לקרוא אותך שוב

רק חבל שבכאלו נסיבות
תחזיקי מעמד
עוד מעט ואת מבריאה. עוד מעט ואלביס יצא, ואז תחלמי על הרגע שהיה בפנים ויכולת לישון בשקט

Tully Is Here

New member
רויתקוש,

תחזיקי מעמד, עוד קצת וזה כבר נגמר ואת תהיי אמא!!!! וזה בטח עוד יקרה לפני, יא עוקפת תורים שכמוך. ועדיף שתהייה חולה עכשיו לפני שהוא בא, לא??? תרגישי טוב, תנוחי הרבה ותשתי הרבה תה כי עוד מעט לא יהיה זמן לכלום.

רוית ב

New member
לפעמים אני חושבת שבחיים לא אבריא

זה לא עובר.... היה לי ליה נוראי יותר מאתמול. אין לי כבר כוח איך אני אלך ללדת ככה איך??? מתי זה יגמררר כבררררר

למעלה