שפעת העופות=דבר העופות

ישרון

New member
שפעת העופות=דבר העופות

למרות שאין קשר ממשי דהיינו מדעי בין הדבר שהיא כידוע מחלה חיידקית מכונה שפעת העופות בשפה הגרמנית דבר העופות. כידוע מחלה זו הינה נגיפית והנגיף הנפוץ בארץ הוא מזן H-9או לחלופין H-7 כאשר הזן האלים יותר H-5 מצוי כרגע בדרום מזרח אסיה לפני כשנה השתולל באירופה והשמיד אזורים עצומים בהולנד בלגיה ואיטליה. כלולן אני מצוי לא מעט בסביבה של עופות נגועים רציתי לדעת מה התסמינים בבני אדם? למה השרותים הוטרינריים ומשרד הבריאות שותקים? כלום אין סיכון במחלה זו?לבני אדם? בעופות ניגרמים נזקים אדירים כתוצאה מהנגיף תמותות המגיעות ל-50-70 אחוז מלהקות וזה הזן המוגדר כבלתי אלים.

ישורון, האם הלולן מחסן את העופות?

כנגד איזה מחלות מחסנים את העופות? האם תוכל לספר לנו קצת "סודות מלול התרנגולות"? בגללך זרקו אותי מ "פורום שואה דור שני", כאשר תקפת אותי לגבי החיסון שקראתי לו חיסון "מנגלה\סייבין (ואני עדיין עומדת על הקשר שבין ד"ר מנגלה לד"ר סייבין (ד"ר ג"קיל ומיסטר הייד).

תלתל11

New member
מה פתאום מחסן ?

הרי למדנו ממך שחיסונים גורמים ללופוס, ומי רוצה עופות עם לופוס ???

אני חוששת מננ-נגיפים עם עטיפה......

שיוחדרו לחיסוני העופות. הלולן הוא הקו הראשון. ואכן, מהכרותי את השואל מפורום שואה והדור השני, מצאתי חריגות אצלו, בתחום השליטה בכעס. מצב זה, בהחלט עלול להתפתח כתוצאה מנגיף במערכת העצבים. אך, יתכן שמדובר בפגיעה ישנה, שהוא למד לחיות איתה. לו אובחן בילדותו, היה מן הסתם הופך לחוסה באחד מהמוסדות שנשלטים על ידי "ויצו" "מלבן" "ג"וינט" "משען". אבל הוריו לא לקחו אותו לאבחון, וטוב שכך עשו, והוא איתר לעצמו צורת חיים מתאימה שבא הוא אדם מכובד, איש משפחה, עצמאי, וכו.......כמו כל עם ישראל. החשש שלי הוא מארגונים של ניסויים בבני אדם, שהתיוג הוא השלב הראשון להעברת האפוטרופסות מההורים לאירגונם על רקע של בצע כסף וסאדיזם נרכשים. התיוג הוא כמו כיתוב על מצבה בעוד ההפרעות ההתפתחותיות הן דינאמיות ולעיתים זמניות. אני בעד איתור מוקדם של "אספרגר", עוד בשלב, שהוא מיוצר על ידי חברת "אבנטיס" במקסיקו.

תלתל11

New member
ולו את היית מאובחנת היום...

היית הופכת מן הסתם לחוסה בגהה. סכיזופרניה פרנואידית קוראים לזה.

למעלה