שפעת החזירים

../images/Emo13.gif

אני דווקא כן זוכרת מאיפשהו שתינוקות הם בקבוצת הסיכון לסיבוכים נדמה לי שזה היה בחדשות ערוץ 2 מחפששששששתתתתת.....

קישור אקראי מחיפוש בגוגל

אמא שואלת רופא לגבי תינוקות והשתייכותם לקבוצת סיכון לסיבוכים של שפעת החזירים, חלק מתגובת הרופא: "תינוקות בוודאי בקבוצת סיכון יחסית כי הם עלולים להסתבך מהר יותר וקשה יותר, בעיקר בריאות. יחד עם זאת הרוב המכריע של תינוקות עם שפעת עוברים את המחלה בסדר". דווקא התגובה של הרופא הזה והתיחסותו לשפעת החצילים
די מרגיעה: http://www.mamy.co.il/Forum/ShowPost.aspx?PostID=162169

לוליק25

New member
אני חוששת מאוד מהבריכה

(הפרשות הגוף עוברות מהר יותר במים-וזו הדרך להעברת השפעת) ולכן עוד לא היינו בבריכה! אבל חברות אומרות לי שאני היסטרית, שזה ממש מוגזם. בגדול אני ממש משתדלת לשטוף ידיים בתדירות גבוהה, אבל יודעת שאין ממש מנוס מזה ושהכל מלמעלה.. מקווה לטוב ומשתדלת לחשוב אופטימי
ושרוב האנשים עוברים את זה בסדר (למרות שאני בהריון, סוג של קב' סיכון) אז לשאלתך, כשהיינו בטיול ברכבת "ראיתי" את החיידקים מטפסים על הקירות
בעיניי רוחי כמובן
וקיוויתי שהם מפספסים אותנו
וזו הגישה, בגדול

בוליפלג

New member
אשמח אם מישהו 'מלומד' יתייחס לעניין הכלור

והחיידקים...
גמני לא רגועה בנוגע לבריכה.

אני יכולה להסביר על הכלור...

חזרנו מהבריכה הרגע (טוב, עד שלא עובר שבוע אנחנו לא באים לבקר), ומה שיש לי להגיד זה שיש שם המון כלור. ה-מ-ו-ן. ולפי הריח שנשאר בבגדי ים, בשיער ובידיים, אם זה לא יהרוג את החידקים זה יהרוג אותנו...

לוליק25

New member
כלור לא עושה הרבה לוירוסים, הם עוברים במים

ההנחיה כדי להמנע מהדבקה היא, בין היתר, להמנע ממגע של נוזלי גוף עם אחרים (לשפשף עיניים בידיים לא נקיות, ידיים לא שטופות בפה..)ובבריכה זה יותר גרוע, כי נוזלי הגוף (מילה מגעילה
) עוברים ישירות (עיניים, רוק..). כך בכל אופן, טוענת גיסתי שעוסקת בביולוגיה.

בוליפלג

New member
עוד לא החלטתי אם היה נכון שקראתי את ההודעה

שלך, או לא..
.. מממממממממממממ אני צריכה לשקול את צעדיי מחדש.
רבה

dididushi

New member
../images/Emo12.gif איזה פחד אנחנו

נוסעים לאילת עוד שבוע אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

dididushi

New member
תודה אבל אני שונאת את הים...

והילד שלי חולה על בריכות אין מצב שהוא יסכים לא להיכנס...

אילתית 2

New member
יקירתי אל תדאגי יותר מדי

סעי תהני ותבלי וכמובן שזה בסדר להכנס לבריכה כתבתי בהומור שתלכו לים.......למרות שאצלי רק ים לא סובלת בריכות

dididushi

New member
ככה זה שיש שורשים מפולניה ../images/Emo6.gif

תודה, אני בטוחה שנהנה למרות הלחץ...

dididushi

New member
תראו מה מצאתי...../images/Emo22.gif

http://www.health.gov.il/h1n1/ask.asp ציטוט: "מה יכול להרוג את נגיף השפעת? .....חומרי חיטוי מסויימים יעילים בריכוז ומשך מספיקים: כלור, מי חמצן...." אז זה בסדר להכנס לבריכה??? אני???? היסטרית???

אוי את תקבלי ממני כאלה מכות!../images/Emo46.gif

את שכחת מה היה כשהייתי בהריון בלי נוגדני CMV בבריכה איתך באילת? כלור זה אחלה חומר שהורג כמעט הכל (כולל בני אדם
) ודי כבר עם ההיסטריה הזאת

למעלה