שפעת או לא ?

010386

New member
שפעת או לא ?

צהוריים טובים לכולם
עובר עליי משהו מוזר ואני בא לשאול אתכם כמו מה זה נראה.. אתמול נכנסתי למיטה בסביבות השעה 8 בערב. ברבע ל2 בלילה התעוררתי כשאני סובל מסחרחורות וצמרמורות בכל הגוף והחלטתי למדוד חום. היה 39.3
בלעתי 2 כדורי אקמול ונכנסתי חזרה למיטה. ישנתי ממש טיפה.. הזעתי כמו מטורף (לא מבין למה..) וקמתי בבוקר כשכוי רטוב והחולצה שישנתי עימה ספוגה במים. בבוקר שוב מדדתי חום והיה 38.5. בלעתי כדור וחזרה למיטה. שוב הזעתי. ועכשיו מה שמוזר בכל העניין הזה שאני לא סובל מכאבי גרון והאף שלי לא סתום. מה שכן, מרגיש חולשה בכל הגוף כנראה כתוצאה מהחום הגובהה וכאב מוזר בגב התחתון. כאבי שרירים בעיקר. וכמוכן עוד כ3 שעות אסגור 24 שעות ללא אכילה והתאבון עדיין לא חזר. פשוט לא רעב. אבל שותה המון. האם מדובר בשפעת או משהו אחר ?
תודה רבה!

SideKick

New member
שפעת או כן...

שפעת יכולה להופיע במגוון רחב ומעניין של תופעות. כן, יש שפעת ללא כאב גרון או נזלת או אף סתום. כאבים "מוזרים" בגב תחתון וכאבי שרירים הם בהחלט סממן די אופייני של שפעת. חוסר תיאבון גם הוא הגיוני בהחלט. העובדה שאתה שותה הרבה זה מצוין, וכנראה שאתה לא על הקרשים לחלוטין, אם הצלחת להביא את עצמך אל המחשב ולכתוב את ההודעה הזו. עם זאת, אם תוך כמה ימים של מנוחה מתבקשת לא עוברות וחולפות התופעות, אנא הפנה את עצמך לרופא לבדיקה. רפואה מהירה ונעימה

למעלה