שפם התחלתי לגדל שפם (כבר שבועייים שלא הורדתי..) מי בעד שפם? (כמו זה שבתמונה...)
ז ז י ק ו New member 24/10/05 #1 שפם התחלתי לגדל שפם (כבר שבועייים שלא הורדתי..) מי בעד שפם? (כמו זה שבתמונה...)
S sutul New member 24/10/05 #2 אני לא....מזכיר לי אנשים שאני לא אוהב במיוחד.... אבל אני בעד השרירים שיש לו.... כמה עולה כזה?
W white star New member 24/10/05 #5 ../images/Emo54.gif נגד אני בכלל בעד לשים אותך על איזה סלינק ולהעסיק אותך בדברים יותר טובים מאשר לגדל שפם
../images/Emo54.gif נגד אני בכלל בעד לשים אותך על איזה סלינק ולהעסיק אותך בדברים יותר טובים מאשר לגדל שפם
W white star New member 28/10/05 #16 ../images/Emo54.gif תשמע יש פה מגבלות לגודל תמונה אחת הייתי שולח לך את מה שצריך להיכנס לשם, פשוט הוא גדול מדיי
../images/Emo54.gif תשמע יש פה מגבלות לגודל תמונה אחת הייתי שולח לך את מה שצריך להיכנס לשם, פשוט הוא גדול מדיי
ב בוב הבני New member 25/10/05 #6 מגניב../images/Emo34.gif ספם זה מגניב אבל יותר זקן צרפתי תישלך תמונה שניראה תוצאות שאיה אפשר לישפות
S sutul New member 25/10/05 #8 אפרופו שיער פנים אני אף פעם לא הבנתי מה כל כך מושך בזקן מלא וארוך כמו של ה"זיזי טופ"
ש שובבי המקורי New member 28/10/05 #17 אני רוצה למחות.... אני שונא שפם ולא כיף להתנשק עם שפם וממש לא בא לי על שפם שעיר גוף זה סקסי ברמות אבל לא על הפנים
אני רוצה למחות.... אני שונא שפם ולא כיף להתנשק עם שפם וממש לא בא לי על שפם שעיר גוף זה סקסי ברמות אבל לא על הפנים
ש שובבי המקורי New member 29/10/05 #19 יש לי עובדה ש.... ולא משנה מה הסיבה אני ניצחתי יבוטל השפם לאלתר תחי מחחחחחח שלוש טורבו