שפל המדרגה

שפל המדרגה

חברה מתקשרת אלי לקבוע ראיון. בשמחה אני קובע תאריך. אחרי יומיים מתקשרים אלי לדחות אותו בעשרה ימים. לא נשמע טוב, אבל לך תדע ואיך אפשר לוותר על ראיון ? הבוקר אני בתחנת הרכבת, כבר קניתי כרטיס, ומתקשרים אלי לאמר שהמראיין חולה ושייתקשרו אלי לקבוע תאריך חדש לראיון. עכשיו התקשרו אלי - קיבלו מועמד מתאים אחר, והראיון מבוטל. שחקו איתי בקקה, ועכשיו אני מרגיש חרא על איך שהתייחסו אלי ועל הכסף שהלך על הכרטיס - הרכבת לא מחזירה כסף, ובעיר בה נמצאת החברה לא הייתי כבר עשור וסביר להניח שלא אסע אליה עוד עשור.

סמיאגול

New member
מזכיר לי....

התקשרו אליי מהוצאת ספרים "אור-עם" לקבוע ראיון. הם יושבים ביצחק שדה בת"א ולכן הם אמרו לי שכאשר אני מגיע שאני אתקשר אליהם כדי שהם יפתחו לי את החנייה הפרטית של החברה,כמובן שהייתי מאוד מרוצה מהיחס (מעולם לא נתקלתי בהצעה כזו). באותו יום התעוררתי מוקדם התגלחתי,התקלחתי,התלבשתי ונסעתי לראיון. כמו שאמרו לי התקשרתי כאשר הגעתי אך המזכירה אמרה לי שמי שאמורה לראיין אותי היתה מעורבת בתאונת דרכים באותו בוקר ונמצאת כרגע בבית חולים ושהם יצרו איתי קשר. התקשרתי כעבור כמה ימים ונאמר לי שמומעד אחר התקבל לעבודה. ד"א אני באמת חושב שאתה צריך לכתוב את שם החברה כי אמנם אנחנו לא יכולים לתבוע או משהו כזה אבל בהחלט אפשר להחרים אותה כצרכנים.

קישוטים

New member
הכי גרוע....

לאחר שני ראיונות בחברת ביוטק בפ"ת הודיעו לי בחגיגיות שהתקבלתי לעבודה ואתחיל לעבוד בתחילת ינואר ולצורך כך אני צריכה להתפטר מעבודתי (עבדתי בפחות מחצי משרה בתנאים לא תנאים)וכמובן כך עשיתי, הודעתי על התפטרותי חודש מראש, ואז.... שלושה ימים לפני שהייתי אמורה להתחיל בעבודה החדשה, הם התקשרו והודיעו שהם מאוד מצטערים להודיע לי שלא יוכלו להעסיק אותי..(אין להם מספיק תקציב).... נחמד מצידם לא?!

סמיאגול

New member
במקרה הזה ניתן לתבוע אותם

על אובדן ההכנסה מהעבודה הקודמת. לדעתי רצוי מאוד שתעשה/י זאת

76רותם

New member
איך אפשר לעשות זאת?

אני גם נמצאת במצב דומה. אני עובדת בעבודה מגעילה שאני רוצה לעזוב, והתקבלתי לעבודה אחרת, אבל לא חתמו איתי שם על חוזה. בקרוב אצטרך להתפטר מהעבודה הראשונה שלי, כי אני לא יכולה לעבוד בו זמנית בשתיהן. אני כל הזמן חושבת מה יהיה אם יפטרו אותי מהעבודה החדשה, לא יהיה לי לאן לחזור. יש איזושהי דרך לפתור את הבעיה הזו? האם באמת אני אוכל לתבוע את המעסיקים החדשים במקרה שיפטרו אותי? תודה

מאד מזדהה איתך. דבר דומה קרה לי

הייתי בראיון ראשון. נקבע לי ראיון שני בערך 3 שבועות לאחר הראיון הראשון. יום לפני הראיון דחו לי את הראיון בשבועיים. יום לפני המועד השני של הראיון, הוא נדחה עוד פעם בשבועיים וחצי. יום לפני המועד השלישי של הראיון הודיעו שהמשרה כבר מאויישת. ההרגשה היתה, שלא ממש קבלתי צ'אנס. אגב לאחר חודש וחצי בערך מצאתי עבודה במקום אחר. מקווה שגם לך יהיה סוף טוב

למעלה