שפיצרינג. מחר. 16:00.

Shlomi TC

New member
מנצל"ש - אפשר הסבר איך להגיע?

אני מגיע מכיוון ירושלים - כביש מס' 1. באיזה מחלפים אני עולה/יורד ואיך אני מגיע למקום עצמו. אם זה עוזר, אני יודע להגיע לאינטל פתח תקווה.
 

Dr XR

New member
אתה יורד במחלף לוד (כביש 40)

פונה צפונה (ימינה). ברמזור פונה שמאלה לכיוון נמל התעופה ובמעגל התנועה ימינה לכיוון התעשיה האווירית. זה כביש 40. נוסע עליו כל הזמן ישר כשבסופו של דבר אתה מגיע לפ"ת. גם בפ"ת אתה ממשיך ישר עד צומת סגולה (צומת ענקית בקצה פ"ת), שם אתה פונה ימינה על המשך כביש 40 (לכיוון הוד השרון וכפר סבא). ברמזור הראשון שאחרי צומת סגולה (כ2-3 ק"מ נסיעה) אתה פונה שמאלה, ממשיך במעגל התנועה ישר ואתה בשפיצרינג. בהצלחה!
 

Dr XR

New member
אפוואן יא זלאמה

שלילי. בשישי הקרוב לא אהיה שם.
 

45degrees

New member
טעות:

יש לכתוב: "נוסע עליו ישר כל הזמן ישר פולגז ..... גם בפ"ת אתה ממשיך ישר פולגז .... ברמזור הראשון שאחרי צומת סגולה (כ2-3 ק"מ נסיעה בפולגז ) אתה פונה שמאלה פולגז שהטיה מלאה עם דריפט פראי ביציאה , ממשיך במעגל התנועה ישר באמאמא של הפולגז ואתה בשפיצרינג. יאללה חגיגז !
 

הרושמת

New member
45, שכחת משהו.......

לפני הכניסה יש שער אחרי שאתה מגיע לכיכר בפולגז אתה צריך פולברקס כדי שלא תיתקע בשער אחרת הוא יהיה פול
 
למעלה