שפיכת לב...

kedeman

New member
אני מאוד מסכים איתך, אבל

לא תמיד זה אפשרי לשפר (רמות מסויימות של חוסר הסתדרות עם מד"ב או ועדת נוער למשל יכולים לגרום לאנשים לפרוש מפעילות - כי כנראה שהם לא יתחלפו לפי רצונות של המד"צים) לשפר זה אומר להשקיע הרבה כוח ואנרגיה בעניין הזה - רצוי וטוב אבל גם לא תמיד אפשרי. אם אני רוצה לשפר גם את היישוב גם לקחת חלק בבניה של דברים תנועתיים גדולים יותר וגם לשפר לעצמי את הציונים במתמטיקה אז אני יכול לעשות את הכל בחצי השקעה או לעשות שניים מהם בהשקעה מלאה - עם כל הכאב, אי אפשר להלחם על הכל, וצריך ע"פ סדר עדיפויות אישי לבחור את המלחמות שחשובות יותר

kedeman

New member
אין לי הרבה מה לחדש כנראה...

בערך את כל מה שיש לי להגיד אמרו לפני ובכל זאת... כשאת מדריכה, זה טוב לזכור שהחניכים הם המרכז (את שם בשביל החניכים, לא החניכים באים כדי שאת תכלי להעביר פעולה) ולכן זה מעולה שאכפת לך מהם! גרעינרים, מד"בים ורכזים מתחלפים - לפעמים בתדירות גבוהה (גרעינר כל שנה) ולפעמים הם נשארים לאורך זמן (יש מד"בים שעושים את התפקיד שלהם 5 שנים ויותר).. יכול להיות ששנה אחת יהיה אחלה גרעינר ושנה אחרי זה יהיה אחד פחות טוב (אין מה לעשות... גם גרעינר שמאוד רוצה יכול לפעמים ליפול להיות פחות טוב בגלל אילוצים שלא תמיד תלויים בו) תזכרי שמד"ב, גרעינר ורכז הם לא התנועה. התנועה שהחניכים שלך רואים זה את, זה הפעולה שאת עושה להם! כשהם אומרים תנועה הם חושבים עלייך! תעשי להם את התנועה הכי טובה שאת מכירה, ותזכרי ששנה הבאה יש גרעין חדש... ולגבי גרעין עודד... אל תדאגי, יש לך עד י"ב לחשוב על זה... עד אז יש לך עוד המון זמן להחליט (בערך פברואר של י"ב שלך) בהצלחה!!

booim

New member
אני מבין...

למרות שלא קראתי הכל... כי אני באמצע להתכונן למגן בהסטוריה... אני מבין את הרקע הכללי :p שמעי.. אני כמוך רואה את התנועה כמו הבית שלי, והתנועה אצלי במושב לא הכי חזקה. אני היחיד שיוצא לטיולים, פרט למש"צית היחידה במושב. אין לנו מדמים.. חוץ ממני יש עוד 8 מדצים שמתוכם רק 2 עברו את הקורס (אני עברתי את הקורס) ועוד 3 שפרשו כבר. יש לנו חרא של מושב תכלס... החניכים הולכים ונהיים ערסים, אני מדריך ח'ניכים ערסים לגמרי. המדמית שהייתה איתי פרשה מבלי להודיעה לי בכלל. השאירה אותי לבד :/ שזה תכלס הדבר ההכי מלחיץ שאפשר לקראת, כי תכלס אני לא יכול לפרוש עכשיו.. אני (לא שאני מתנשא או משהו) היחיד שמחזיק את התנועה הזאת במושב... אני היחיד שמשמיך למדמים והיחיד שנמצא בתנועה כי אני אוהב את זה, ולא סתם כי אני צריך את זה למחוייבות אישית בבצפר... גם יש לנו כולה עוד 3 ט'ניכים שממשיכים למדצים... ככה שאין שנה הבאה הדרכה :/ עכשיו לא קשור לחפירות... גם אני כמוך הייתי במצב של משבר, שהמדמית עזבה אני נלחצתי, כי אני יודע שאני לא אוכל להשטלת על החניכים, ואני לחוץ עכשיו בלימודים והכל... ופשוט בא לי לפרוש והכל. אבל הבנתי שזה רק עוד מכשול בהדרכה, ושזה קורה לכל אחד בדרך אחרת. ושאם כן מסיימים את השנה הזאת עד הסוף, אז כל אחד מרוצה עם עצמו שהוא עשה את זה מבלי לפרוש. חחח אני דיי בטוח שמה שרשמתי לא קשור למה שאמרת... (שוב - לא היה לי זמן לקרוא) אבל בכל זאת תדעי שהתנועה היא תמיד ביתך ואנחנו תמיד כאן בשבילך... כולנו סובלים בסופו של דבר :p את לא לבד...

booim

New member
חחח אופס - ההודעה שכתבתי מופנאת לדיןדין 91

זה אמור להיות תגובה להודעה של דיןדין 91 "שפיכת לב.."

למעלה