שפיכת לב...

RedRose

New member
שפיכת לב... ../images/Emo14.gif

לא יודע למה אני עושה את זה פה, אבל אני חייב לשחרר טיפה לחץ. אז בתקופה האחרונה הרגשתי ממש טוב, הייתי ממש שמח כזה. חייכתי, לא דאגתי. אבל למה שאני אהיה שמח יותר משבועיים? שוב, אני עצוב. לא סתם עצוב, אלא עציבות של יומולדת (בשבילי הסוג הכי עצוב שיש..) אני לא אוהב ימי הולדת. יש להם פוטנציאל דיכאון עצום, ולכן אני פשוט לא מתכנן שום דבר. לחברים שלי יש מתכונות/בגריות/ טקסי סיום קורס קצינים של אחותם וכדומה, אז רובם לא יכולים "לחגוג" איתי. אז סבבה, אני לא אעשה היום כלום, it´s not a big deal! אבל מה.. הם אפילו לא אמרו מזל טוב. כלום. אני מדבר על ביצפר, שאני רואה בנאדם פנים מול פנים. כלום. אולי מסיבת הפתעה, אולי סתם שכחו. אבל אותי זה העציב. אני אוהב יחס מאנשים, אני אוהב תשומת לב. וביומולדת, שזה יום שאמור להיות רק שלי, יום מיוחד לי, אני יושב בבית ולא עושה כלום. התקשרתי לחברה שלי, אולי אני אלך לבית קפה. "אני לא מבינה אותך, באמת שלא. אתה אומר כל הזמן שזה סתם יום, כאילו שהוא רגיל. ועכשיו אתה רוצה שנלך למלא מקומות וזה?" תשובה מבאסת. אמרתי לה בי, ניתקתי. ירדתי למטה, עליתי למעלה. ירדתי למטה, עליתי למעלה. אין לי מה לעשות. חברה שלי אמרה לי לשריין את יום שני. יום הפתעות. אני ממש לא במצב רוח, לא עכשיו. אני רוצה לעשות משהו, אבל לא רוצה. כאילו, אני רוצה ללכת לבית קפה, למסעדה, לים או לסתם חור, לא איכפת לי, העיקר ללכת לאנשהו. אבל אני לא, כי אין לי כח.. לפחות יש לי עכשיו חודשיים של חופש.. בערך חופש, עדין אני אעבוד ובלה.. טוב, אני לא יודע מאיפה זה בא לי, פשוט הייתי חייה לאמור את הכל. זה לא עזר לי במיוחד, ואני מאוד בטוח שזה לא עזר לכם.. אבל מה זה משנה.

../images/Emo13.gifיובלי...אל תהיה עצוב-יש לי../images/Emo62.gif

אולי...במקום לשבת בבית ולהתבאס נורא, תבוא היום למסיבה במועדון התיאטרון? זו שקמפארי מייחצ"ן בחן כה רב?
אה? למה לא? יש לך משהו יותר טוב לעשות? גם תהנה מהופעה (במידה ותרצה) גם תרקוד וגם, אולי (
) תפגוש אנשים מהפורום. איך נשמע לך? תחשוב על זה, יש עוד זמן. ודרך אגב -
מזל טוב!

לירונר

New member
הומולדת שמיייייח יובליייייי ~../images/Emo70.gif~

שתזכה לשנה הבאה (כמה זה משמעותי בזמן האחרון...) עד 252 שנה
המון המון
, מת עליך כפרה עיניים שלי (
) שתהיה מאושר כל החיים, ואין לך סיבה להתעצב, מה אכפת לך מהילדים בכיתה
אנחנו פה, ואנחנו אומרים מזל טוב, ולא שוכחים (אוקיי, אז אני לא שכחתי ואני אומר מזל טוב...)

זורבבל

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח ../images/Emo65.gif|בלון

Happy birthday to you. Happy birthday to you. Happy birthday dear Yuval. Happy birthday to YOU.​
זורו

MARMELAD

New member
מזל טוב יובלון!!!

(אם לא היית משנה את הניק כל יומיים הייתי זוכר
) תשמע לי חביבי, חברים זה דבר נזיל. יש לך אותם היום, מחר יהיו לך אחרים. אל תתרגש. כל תקופה מגעילה עוברת.
גיא

BlueCat

New member
מי לא אמר מזל טוב???

טוב, אני מניח שאתה מתכוון ל"מזל טוב!" אמתי ולא דרך האייסי´. תשמע, אל תיקח את זה קשה מידיי, סתם יפגע בך. אם הם באמת חברים- הם אירגנו משהו. ניראה לי שאתה עושה לעצמך את התקופה הזאת רעה. בלי להעליב, כמובן. אני חושב שכשרע לך- חפש את מה שטוב לך לעשות במקום לשקוע בדיכאון (עצה ממישהו שבדכאון כל שבועיים בערך).

RedRose

New member
טופ...

אז עם החברים בטובים לא הלכתי. התקשרתי לחברה שלי, לא היינו בקשר מאוד טוב, אבל מה איכפת לי.. אחרי שיחה עם אחותי, משהו בסיגנון של:"אל תעשה פרנציפ. אתה רוצה כיף היום, תדאג אתה לכיף!" התקשרתי אליה, קבענו ב- 9. הלכנו למסעדה בפיתוח.. זוזוברה.. משהו כזה, אני גרוע בשמות. מסעדה תילאנדית כזאת, פאסט פוד במסעדה.. ממש נחמד. אכלתי קרם בוורלה (אחרי בערך חודש של תשוקה עזה.. אוי למשקל
) הסתובבנו טיפה.. הלכנו הרבה! כאילו, הלכתי בערך מצד אחד של פיתוח לצד השני. הייתי עד לפיצוץ של חפץ חשוד (איזה כיף
NOT
) ישבנו בטיילת, צפינו בגלים, דיברנו על נושאים ממש מענינים, חזרנו למקום שבתחלנו ממנו ולקחנו מונית. לא חזרתי מאוחר, לא עשיתי משהו מיוחד, אבל זה עדיף מלהישאר בבית
ובכל אופן, החברים אמרו לי לשריין את יום שני. "יום של הפתעות".. משהו בסיגנון של- "yuval´s and other´s day of fun" (אם מישהו מכור לחברים הוא יזכור את הקטע!). מחר אני הולך עם ההורים לקופי שופ בתל אביב.. כך שהדברים בערך מסתדרים. אבא שלי טס ביום ראשון לחול,אז אולי אני אזמין כמה חברים במהלך השבוע כשאמא תהיה עסוקה עם המינוי החדש.. זהו, למעשה סתם הייתי מדוכא. אחותי צדקה, אני לא צריך לצפות מהם לעשות לי כיף. אני רוצה כיף, אז אני אעשה כיף, ולאו דווקא אם מי שקרוב לי. לא למדתי להעריך אותם פחות, לא כעסתי עליהם (עכשיו לא, מקודם כן..) הם היו עסוקים, אז אני הייתי עסוק המשהו אחר. נוספה לי עוד מישהי למעגל החברים, וזהו... אז היה סבבה, היה משמין, היה שיגי

.m

New member
זוזוברה = פאסט פוד ???../images/Emo2.gif

ומזל טוב, כמובן
mai

RedRose

New member
זה לא פאסט פוד,

אבל זה גם לא מסעדה.. לפחות לא לפי הקריטריונים שלי.. זה שילוב כזה, נוטה יותר למסעדה..

למעלה