שפיכת לב (ארוך)

• פותח הנושא osb
  • פורסם בתאריך

osb

New member
שפיכת לב (ארוך)

הי, עכשיו אני סתם שופכת את הלב. אני רק בתחילת הטיפולים אבל אני כבר מרגישה מותשת. קשה לי עם הידיעה שזה יכול לקחת המווווון זמן. אני מפחדת שאין לי סבלנות וזה מייאש אותי. הייתי אופטימית מאוד בהתחלה אבל עכשיו אני כבר לא יודעת מה לחשוב. כל חודש אני מקווה אבל אז בא ומזדחל לו היאוש שאולי לא רק שזה לא החודש אלא גם לא בשנה הקרובה. ומה אם אני עומדת בפני שנים של טיפולים? איך אני אוכל לראות את הילדים של כולם גדלים ושלי לא יהיו? כואב לי בלב. חוסר הודאות הורג אותי. אם היו אומרים לי מראש כמה זמן זה ייקח היה לי יותר קל . ככה קשה לי כל חודש "לעוף על כנפי הציפייה" ולהתרסק אח"כ. אני עצובה, בוכה ומיואשת. נראה לי לפעמים שהתהליך כל כך ארוך ומייגע ואני לא רואה מתי כבר אוכל לומר שאני בהיריון. מצד שני, התקווה לא נותנת לי להפסיק. אז אני ממשיכה אבל מיואשת, כואבת, בוכיה ושום דבר פתאום לא נראה כזה משמעותי או משמח כמו ההריון. מעבר לזה, אני מנסה שלא לחשוב אבל גם מחשבות על הריון שלא מסתיים בלידה באות פתאום ומייאשות אותי עוד יותר. איך אוכל לקום ולהמשיך אח"כ? ובכלל מי מבטיח לי שזה יקרה בקרוב? אולי ייקח לי שנים ארוכות של טיפול אולי אף פעם לא אצליח? אני יודעת שברגע שאהיה בהריון הכל יישכח אבל עד אז.... הלב שלי מלא בעצב ואני לא יודעת איך להתמודד איתו.

Galit29

New member
אף אחד לא יודע כמה זמן יקח עד ש....

וזה לא רק בנושא של הריון, אף אחד לא נביא (למרות שהיו פה פעם מזמן מלא כאלו) אז הכי טוב זה שכל חודש את מחליטה שאת כן, האופטימיות תמיד עוזרת לנו בסופו של דבר. הלוואי ותמיד תהיי שמחה ושיהיה לך כל יום פורים. ובשורות טובות בקרוב. אמן.

osb

New member
המשך

כן אבל בינתיים בקושי היה לי סיכוי. האיקקלומין לא עזר (עזר חודש אחד ולא עזר בחודשים האחרים) ועכשיו אני עומדת בפני זריקות. לאמא שלי היתה את אותה בעיה והיא (המסכנה) חיכתה 6 שנים עד שהגעתי. אז אמנם אז עשו איתם עוול כי שלוש שנים לא דיברו איתם בטענה שעליהם להמשיך לנסות טבעי (ולא היה לה ביוץ בכלל אבל מי הבין בזה?) אח"כ כדורים במשך שנה!!! (שלא עזרו מהפעם הראשונה) אחכ באה מלחמה שעיכבה את כל הטיפולים ולבסוף זריקות. האופטימיות שלי נובעת מזה שהיא הצליחה בזריקות (אני באתי לעולם) וכן ש5 שנות הסבל שלה נחסכו ממני כי היום שחלות פוליציסטיות (וחוסר ביוץ) הן תופעה שכיחה יחסית ויודעים ישר כיצד לטפל בה. אבל, אני מקווה כל הזמן שאני לא אופטימית מדי כי אף אחד לא מבטיח לי שמה שעזר לה יעזור גם לי...

blessed

New member
מאוד מאוד מזדהה איתך

המעברים האלה מתקווה ליאוש לפי התקופה בחודש פשוט מתישים פיזית ונפשית. גם אצלי, אחד החששות הגדולים שלי הוא שהטיפולים ימשכו שנים ולא ברור לי איך אוכל לעמוד בכלכך הרבה אכזבות. בתוך תוכי אני באמת מאמינה שיהיו לי ילדים, רק חוששת כמה זמן וכמה סבל זה יצריך. לא יודעת מה להגיד לך ואיך לחזק אותך כי אני כרגע לא כזאת חזקה בעצמי אבל מאחלת לך מכל הלב שהטיפולים אצלך יהיו פרק קצרצר בחייך וגם שולחת לך חיבוק חם כדי שתדעי שאת לא לבד בסיפור הזה.

יעל301

New member
מנסיון אישי ../images/Emo4.gif

שלשום חשבתי בדיוק כמוך אני אחרי טיפול IVF רביעי שהראה שהכל יצליח הפעם עוברים יפים וכו.. אבל הסתיים בשלילי אכזרי ביותר שלשום , וכמוך כבר אמרתי שאני אומרת נואש שאין לי יותר כוחות לכל הזריקות והשינויים שעוברים על הגוף שלי במהלך הטיפול וכל פעם מחדש הנפילה מטה , אבל יודעת מה... כל פעם אני שמה לב שאני קמה קצת יותר חזקה , לא יודעת מאיפה שואבת את הכוחות אולי מהבעל אולי מכאן אולי משתי המקומות נכון אלו טיפולים ארוכים יכולים לארך שנים אבל יש בנו תקווה וציפיה לילד שאנחנו כל כך רוצות אז אני אומרת ,אופטימית אני נשארת יבוא יום וילד משלי יהיה לי וגם לך ואז נסתכל לאחור ונוכל להגיד הנוסף למלאך שנחזיק בידיים שלנו שאנחנו חזקות מהכל ואם שרדנו את זה נשרוד כל דבר מתפללת בשבילך ובשבילי ובשביל כל הבנות המקסימות כאן שנצליח כל אחת בטיפול הבא זו התפילה שלי ויש לך כאן אותנו בשביל לשפוך את הלב ואת כל הכאב כי הוא גדול אני יודעת שולחת לך
ענק ענק וסליחה שיצא לי ארוך באותה הזדמנות השתפכתי גם אני

osb

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif שולחת חיבוקים ענקיים

אתן כל כך עוזרות לי. ואולי איתכן הכאב יהיה פחות קשה... תודה!

תנשמי עמוק

תרגעי קחי הרבה אויר תקופה לא קלה לפניך ולהיכנס ליה במחשבות שליליות הוא בבחינת אל תעשה מוחלט. תחשבי חיובי ורק חיובי גם אם "מתפלקות" מחשבות שליליות תעיפי אותן. אני מציעה לך מאוד להתעניין בקופת החולים שלך לגבי רפואה משלימה אני ובעלולי מתחילת הטיפול שילבנו גם רפלקסולוגיה וגם דיקור סיני זה מרגיע וזה כיף וזה מומלץ מאוד אין נכון להיום הוכחה מדעית שהם עוזרים אבל עובדה קיימת היא שאני בהריון מטיפול IVF ראשון להזיק זה לא יזיק מאחלת לכם המון המון הצלחה ובקרוב

noomitz

New member
../images/Emo20.gif הי OSB ../images/Emo20.gif

זה שלוקח זמן אין מה לעשות צריך ומותר גם לפרוק קצת ולבכות כדי שבחודש הבא יהיה שוב כוח להתחדש ולהתחיל שוב. (את המשפט הזה אמרה לי חברה טובה מאוד שלקח לה כמה שנים והיום יש לה ילדה מדהימה..) גם אני לפני חודש לא כל כך הצלחתי להתאפס בחזרה כי חשבתי שהטיפולים זה לא דבר שניתן לעמוד בו אבל הסתבר לי שלהזריק לעצמי זה משחק וההזרעות זה באמת כלום. אז קדימה לאסוף את כל החתיכות ולהמשיך הלאה בסוף כל המחשבות האלה יראו לנו טיפשיות. כל דבר מגיע בזמנו, ולפי מה שכתוב לנו מלמעלה כנראה, ותמיד לראות את הטוב שבחיים. שיהיה הרבה בהצלחה NOOMITZ

למעלה