שפיכת זרע

פנומן 72

New member
למרות שבתאכלס אתה דביל - הפעם אני מסכים איתך

אני לא ממש מאמין לבולשיט הזה של המוות הקטן. זה נשמע כאילו מי שלמד את השיטה של לא לגמור הוא לא ימות לעולם או שהוא נהיה חזק כמו הרקולס. חלאס עם השטויות.

Martin Rawls

New member
אולי אתה בטטה שלא עושה ספורט

אבל תשאל כל כדורגלן איך זה מרגיש לעלות על המגרש יום אחרי לילה סוער במיטה, ותבין את הפרנציפ. לא נורא, לפחות לגבי הכותרת שלך, אנחנו מסכימים

פנומן 72

New member
מה הקשר ?

מה אכפת לי איך מרגיש כדורגלן ? למה אתה לא שואל איך מרגיש כדורגלן אחרי שעתיים אימון כושר ? מרגיש גמור, נכון ? יופי. מה רע בזה ? אחרי זיון אני מרגיש שהרגליים רועדות לי והברכיים לא מחזיקות אותי. אותו דבר אני מרגיש אחרי ריצה של 45 דקות על ההליכון. אז מה ? הגוף פולט ומייצר זרע בחזרה, בדיוק כמו שבאימון כושר השרירים נהרסים והגוף בונה את השרירים מחדש - צריך לאכול נכון ולא לזיין את השכל עם רצפת האגן משל היית איזה כוסית שהרחם שלה צונח...

Martin Rawls

New member
הקשר הוא שעניתי לך על "חזק כמו הרקולס"

אם לא היית כל כך מתלהם, אולי הבנת הנקרא שלך לא היתה שווה למקום שבו השכל שלך נמצא. על השאר ברור שאין לי איך לענות לך, גם כי אי אפשר להוכיח את זה על רגל אחת, וגם כי זה מצריך פתיחות מחשבתית ולימוד של תיאוריה שיש לה בערך 4000 שנות קיום ונסיון, והוכיחה את עצמה מעבר לכל ספק. אבל אל תתן לזה להפריע לך, אתה הרי "אחד שיודע" ...

beatman

Member
טבעת ?

אפשר לדעת איך זה עובד ? זה ממש עוצר את הזרע בשופכה ?

wish2

New member
אהבתי

את ריח הפחד מההודעה שלך,קצת מזכיר את התיאוריות הנוצריות בימי הביניים שאוננות מביאה מחלות נשירת איברים ומכניסה את השטן הביתה.התיאוריה שלך סינית ,אולי היא באה לצמצם ילודה פשוט כי הרי מיליארד אנשים דומים זה מיותר.

Martin Rawls

New member
מותק, אין פה שום ריח של פחד

רק כמה שטויות בגלל הבנה לא נכונה
לא מדובר באיסור על אוננות, לא מטעמי דת/מוסר ולא מכל טעם אחר... הסינים אמרו שזה מעולה לאונן וגם לזיין, רק שלשפוך זרע זה לא בריא, למעשה הנזירים שהיו מתרגלים את השיטה הזאת (שכמובן הומצאה הרבה, אבל ה-ר-ב-ה, לפני המהפכה הקומוניסטית בסין והתפוצצות האוכלוסין שבאה בעקבותיה) נהגו לשכב עם נשים רבות ככל האפשר כי הם טענו שכך האנרגיה המינית שהם מרויחים עשירה ורבה יותר. לצערי יש היום הרבה יותר ממיליארד אנשים דומים, וזה אכן מיותר מאוד.

xcalibur

New member
"...נזירים שנהגו לשכב עם נשים..."

הייתי משוכנע שמקובל לא לחשוב בכלל על זיונים בעולם הזה שלהם, לא?

Martin Rawls

New member
עוד פעם...זה לא נזירים נוצרים !

המילה נזיר משמשמת במובן רחב לציין אדם שחייו הם קודש לפעילות דתית, לא משנה של איזו דת. או שחייו קודשו מכח האלוהות. הנזירים הסיניים הקדישו את חייהם ל-טאו, ולתרגול של כל מה שהוא מצווה. אבל לא צריך להרחיק לכת עד סין, יש לנו במקורות שלנו את שמשון הגיבור, שה' הועיד אותו להיות נזיר מבטן. והאיסור היחיד שלו היה לא לשתות יין. עפ"י חז"ל הוא היה מקיים יחסי מין הרבה מאוד(לא זוכר כמה בדיוק הם אומרים שם, אבל זה משהו כמו 7 פעמים ביום לפחות), מאחר ויחד עם העוצמה הפיזית שלו היה לו גם און מיני מאוד מאוד גדול. ולפי מה שהם מספרים, דלילה, אשתו, הוציאה ממנו את סוד כוחו בעזרת המין. היא היתה בורחת לו כל פעם לפני שהוא היה גומר, עד שנמאס לו והוא הסכים לספר לה.

xcalibur

New member
"נזירות" על פי אברהם בן שושן

פרישות מתענוגות החברה, התקדשותו של אדם לאלוהים, התבודדות, התרחקות מחברה... מה לא בסדר בהגדרה הזאת?

Martin Rawls

New member
אין בה שום דבר לא בסדר

מה שלא בסדר הוא הבורות המאוד רווחת של גולשי-פורומים לשלוף את אבן שושן על כל דבר. אבן שושן זה מילון, לא אנציקלופדיה. אתה לא יכול לתמצת תופעה תרבותית כל כך רחבה על ידי הגדרה של מילה במילון. מה גם שמדובר כאן כמו שניסיתי להסביר, במילה שמאחדת בתוכה כמה תופעות בתרבויות שונות ובזמנים שונים. אי אפשר ליצור דיון בהמשך להגדרה שהבאת. יש הבדל בין דיון על משמעות של מילה כמושג לבין המשמעות שלה כמילה בשפת הדיבור. מה שאבן שושן ניסה לעשות זה לתת את המשמעות המושאלת של המילה בשפת הדיבור הרווחת, בלי להיכנס לכל הדקויות. פשוט כי הוא לא כתב אנציקלופדיה. אבל אפילו הוא, אם תסתכל מוסיף את המסכת במשנה שעוסקת בדיני נזירות, ושם מופיעים הדינים הרלוונטיים לגבי "נזירות שמשון" שהזכרתי קודם.

xcalibur

New member
שמשון התנזר מיין - ממש שמחת זקנתין

האם עכשיו אפשר לקרוא לו נזיר? אדם שהתהולל, הרג והרס - זה נשמע לך כמו נזיר? אני מתנזר מאכילת חסה, האם גם אני נזיר? יש אנשים שמתנזרים מלבישת ביגוד בצבע ורוד, האם גם הם נזירים? השימוש כאן במילה "נזיר" לדעתי לוקה בחסר בצורה מובהקת. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אתה לא יכול לזיין כמו שפן, לגמור 900 פעם ביום רק כדי לחזור הביתה ולעשות מדיטציה כי אתה שייך לאיזו כת - זו צביעות לשמה. זה כמו הבהמות האלה שדופקים סטייק 500 גרם עם גבינה רק כדי לקנח בדיאט קולה כי הם "בדיאטה" כביכול. זה כמו הדוסים שמתפללים יומם וליל, הולכים לכולל, שומרים שבת אבל בחסות החשכה זוללים בשר חזיר. לנזיר אין מקום להנחות או שהוא מקדיש את כול כולו או שהוא פשוט לא.

Martin Rawls

New member
בחיי, כמו לדבר לקיר

התלהמות כתחליף לשכל. מזל באמת שקירות לא מתלהמים ומדברים שטויות מפגרות.

wish2

New member
או קיי

כנראה שכמה שאתה לומד יותר אתה באמת לא מבין כלום . אז אם עברה לך החרמנות ממקודם תעשה טובה ותסביר לי עם הרבה סבלנות . איך אתה יכול להנות כשאתה לא מתפוצץ??? זה כמו להחזיק צרחות כשאתה בבית של ההורים .

Martin Rawls

New member
מצטער,הפורום הזה השתמש כבר בכל הסבלנות שיש לי

בינתיים רק זה : התלהמות היא הנשק של המטומטמים. מההודעה הראשונה שלך, לא יצאת הכי טוב בעולם. אז להגיד למי שהעמיד אותך על טפשותך שהוא לא מבין כלום רק גורם לך להיראות יותר מגוחכת. אבל, נו, ככה זה. טפשים לא מסוגלים להבין את הגיחוך של המצב שלהם, אחרת הם לא היו טיפשים.

למעלה