שפיכת זרע

Martin Rawls

New member
שפיכת זרע

[ זה קצת ארוך, אז מי שלא רוצה, שלא יקרא - אבל אם הוא כן קורא ומתלונן אח"כ, אני אשפד לו ת'ביצים ] אולי לחלק מכם יצא לשמוע על כך : עפ"י הרפואה הסינית(זו אחת הגרסאות לפחות) שפיכת זרע נחשבת כדבר רע מאוד עבור הגבר. דבר שמביא להזדקנות מואצת, להלבנת השיער בטרם עת, לעיגולים שחורים קבועים מתחת לעיניים, ולהיחלשות הגוף והמערכת החיסונית והכליות בפרט. וכפועל יוצא מכך, גם לקיצור תוחלת החיים. (זה משמש כהסבר מפתיע ומאוד מעניין למה בכל העולם שיעורי תוחלת החיים אצל גברים נמוכים תמיד לעומת הנשים). האנרגיה שמשמשת לייצור הזרע של הגבר נקראת אצל הסינים ג'ינג-צ'י. היא קיימת כמובן גם אצל האישה, ולמעשה בכל יצור חי, והיא בעצם אנרגית החיים הבסיסית של אותו יצור. כאשר היא נגמרת, גם אותו יצור נגמר. ככה פשוט. לכן עפ"י הסינים, שפיכת זרע היא כאילו אותו גבר לוקח את הבטריה שעליה הוא פועל וחי, פותח ושופך ממנה אנרגיה לקיבינימאט. הם מכנים את השפיכה "המוות הקטן". ועכשיו, כמו שאמר דודו טופז, אללה ירחמו, למה אני מספר לכם את כל זה ??? כי אני משוגע !! לא סתם...כי זה מה שגרם לי ללמוד ולתרגל את השיטה הסינית שפותחה לצורך גמירה ללא שפיכה (כן, כן, זה אפשרי...וכל מי שעשה ביד לפני גיל 13 וגמר בלי לשפוך, יודע את זה...) בכל אופן, זו שיטה מפרכת מאוד עד שמשתלטים עליה וצריך להגיע לחוזק מאוד גדול של שרירי רצפת האגן (אלה שאחראיים למנוע מהזרע לצאת), וגם צריך לדעת איך להתמיר את האנרגיה שאתה משאיר אצלך ולתעל אותה בגוף לאזורים אחרים (במילים פשוטות, לדעת איך לגרום לזה שהביצים שלך לא יגיעו לגודל של כדורסל) אם כן, אחרי שהצלחתי סופסוף להשתלט באופן מושלם על היכולת הזאת בשנה האחרונה, אחרי 4 שנים של תירגול מתסכל (למזלי, נולדתי עקשן באופן בלתי נתפס) יצא לי לחשוב על כל האנרגיה שבזבזתי בכל השנים שקדמו ליכולת הזאת... במיוחד לפני חמש שנים, כשעוד לא שמעתי אפילו על השיטה. בואו נגיד שבמהלך חיי, פינקתי את עצמי המון !!!! (אבל באמת המון !!!!!) עכשיו, בנקודה הזאת אתם נכנסים לתמונה... הייתי חייב לשאול אתכם לגבי הרגלי בזבוז האנרגיה שלכם... אם הייתם צריכים לתת איזושהי הערכה, איך זה היה נראה ? אני חייב לדעת איפה אני עומד לגבי גברים אחרים... זו מחשבה שעוברת אצלי בראש הרבה, שכן הנושא של בריאות מעסיק אותי לא מעט.... ואני חושב כמה זה היה טוב, אם הייתי מתחיל לתרגל את השיטה עשר שנים קודם... בחישוב גס אפשר לעשות משהו כמו 3 פעמים ביום מגיל 13 עד 23... 10 כפול 365 = 3,650 כפול 3 = 10,950 מספר מבהיל... יאללה, מה החישוב שלכם ?

אתה מקסים

מורידה את הכובע על ההתמדה והתובנות, ובעיקר התוצאה... (אתה יודע שגם הצרפתים מכנים אורגזמה מוות קטן, petit mort שזה ,מי שמכיר את ההגיה, בתרגום חופשי: "מור קטנה") זה גם מרגיע נשים כשהן שוכבות איתך, לא? הריון, מחלות...

Martin Rawls

New member
"oui, c'est vrai, mais on dit "la petite mort

ההבדל הוא שאצל הסינים רק השפיכה מכונה ככה, מפני שהם גילו את הדרך לאורגזמה בלי שפיכה, שהיא דרך אגב חזקה לא פחות ברוב המקרים, ובמקרים מסוימים אפילו הרבה יותר, כי אתה פתאום לומד את הגוף שלך ומכיר אותו באופן שלא הכרת קודם, אתה רואה שעכשיו כבר אפשר להרגיש את האורגזה בעוד מקומות חוץ מהבסיס של הזין. (היתה לי פעם אורגזמה אחת ממש ממש חזקה שהרגשתי את כל האגן רוטט, אני עד עכשיו זוכר את זה כמו חוויה של לידה מחדש כמעט) יש בהרבה תרבויות התייחסות לעיניין הזה שהוא חלק מאוד בסיסי ומשמעותי בחיים של הגבר, במיוחד בתרבויות העבר, ובעיקר לפני הנצרות, שהיו תרבויות לוחמות. והמטפורה הזו שהזכרת, של הצרפתים, היא שריד לזה אני זוכר איזו פסקה בספר של יוליוס קיסר שהוא מספר על אחד העמים הברברים, שהיה נהוג אצלם להישאר בתולים עד גיל מאוחר כדי לשמור על החיוניות הזו שמשאירה את הלוחם חזק מאוד, וכמובן מועילה בקרב, ומי שהיה מאבד את הבתולים לפני גיל 25(או משהו כזה) היה ממש מתבייש בזה... אצל היוונים הארוס (=התשוקה המינית) נקראה גם "התשוקה מרפת האיברים" או "התשוקה שמרפה את הברכיים" ובאמת גברים רבים מרגישים אחרי סקס איך הברכיים חלשות יותר (בכלל המפרקים מאבדים את החיוניות) כשלומדים לגמור בלי לשפוך, אז יש הרגשה הפוכה... של ברכיים חזקות יותר, וכאילו של איזה נוזל סיכוך שעובר שם ובמפרקים (זאת הרגשה מאוד מיוחדת שקשה לתאר למי שלא מכיר, והיא מגיעה גם אחרי המון תרגול, כשכבר האיברים מתחזקים ומחזירים לעצמם את כל האנרגיה שהם איבדו בעבר) לגבי החויה עם נשים, זה גם מוסיף המון.... קודם כל בזה שאתה למעשה הופך להיות רב-אורגזמתי, כמוהן... ואין הגבלה למספר האורגזמות שלך... ואתה יכול להחזיק שעות במיטה... היתה לי מישהי שפשוט היינו יכולים לא לצאת מהמיטה בכלל אם לא היינו רעבים מפעם לפעם... בכלל, המיניות שלך נהיית יותר נשית, במובן הזה שאתה לא רודף אחרי האורגזמה בכוח, כי אתה יודע שהיא תגיע לבד, ואתה פתאום יכול להינות מהסקס באופן יותר עמוק מבעבר...

mon cher

vous est un beaux homme (עוד שיעור בלתת קרדיט מלא לאדם זר, ואמון. לפעמים זה שווה זהב)

Martin Rawls

New member
חח....pas comme ca

"vous etes un bel homme" אבל עדיף "tu es un bel homme"... זה יותר אינטימי ככה
merci.... tu es tres mignonne

seymore butts

New member
זה מעניין

האמת שגם אני הייתי שמח ללמוד לגמור בלי לשפוך בלי קשר לתיאוריה הסינית שנשמעת לי מופרכת, אלא בגלל שאפשר להמשיך לזיין והחשק המיני לא יורד לאחר האורגזמה. הצלחתי בזה פעם אחת אבל בדרך שהבנתי שהיא מאוד לא מומלצת, פשוט על ידי לחץ חזק על האיזור שבין הרקטום לשק האשכים ממש לפני הגמירה כך שצינורית הזרע נחסמה. אתה יכול לפרט איך למדת לשלוט לגמרי? אתה לא משפיך בכלל ? תיזהר שבבוא היום ותרצה ילדים לא תגלה שאיבדת את היכולת. לגבי החשבון שעשית - זה לא מבהיל בכלל, בסה"כ 10 שנות פעילות מינית בהנחה שזה היה גילך כשלמדת לחסום את הצנרת. חוץ מזה באמת גמרת כל יום 3 פעמים ? מה עם יום כיפור ? ימי מחלה ?

Martin Rawls

New member
אפרופו יום כיפור

זו הפעם האחרונה שהייתי אצל זונה....חחח ( קצת הפתיע אותי שהן עובדות ביום הזה ) החשבון שעשיתי היה ממוצע של ימים שלא עשיתי בהם ביד, ומצד שני של ימים שעשיתי 5 פעמים כל יום (היו לא מעט) ושל השירות הצבאי הלא ארוך שלי שבו גם לא עשיתי הרבה. לגבי מחלות, האמת שאני לא חולה כל כך הרבה. סתם לדוגמא, פעם אחרונה שהיה לי חום(למשך יום אחד) היתה בחורף 2002-2003. השיטה שאמרת באמת מוכרת, והיא מאוד לא נוחה. ניסיתי אותה כמה פעמים וויתרתי די מהר. אני כיום לא שופך בכלל (מקסימום, קורה לי פעם ב- שנפלטת לי טיפונת קטנה כשאני לא נזהר מספיק, ואז אני מתחיל את התרגול שוב מחדש כדי לחזק את השרירים - המטרה שלי היא לא לשפוך אפילו את הטיפה הקטנה הזאת, לעולם) לגבי ילדים, זה שטויות, ברגע שאני רוצה אני שופך, ואני גם שולט לגמרי על הכמות. אחרי תרגול כל כך אינטנסיבי, המודעות הופכת כל כך חזקה, שאני יכול לדעת באופן מדויק כמה יצא לפני שאני מסתכל על הזין. לפרט זה קשה, כי יש ספרים על זה, וצריך ממש לקרא ולתרגל ולקרא שוב עד שמפנימים הכול ברמה של הגוף ולא רק ברמה של האינטלקט. בעיקרון, הרעיון הבסיסי הוא לחזק את השרירים של רצפת האגן. אלה אותם שרירים ששולטים על השתן, אז אתה יכול להתחיל בזה שבזמן שאתה משתין תעצור לאט את הזרם ותשחרר. ככה כמה פעמים עד שתחזק את השרירים שלך מספיק בשביל להמשיך הלאה.

seymore butts

New member
אפרופו זונה

יש לי שאלה שמסקרנת אותי בתור מי שמעולם לא חווה - נתקלת בכאלו שמוכנות בתחת ?

אתה? תמים?

אם זה הכל שאלה של כסף...תתקל במעט שלא יסכימו עבור סכום הולם.

seymore butts

New member
לא אמרתי שאני תמים

אבל לא נראה לי שהייתי נהנה מבילוי עם זונה. גם אם זה כולל אנאלי.

פנומן 72

New member
תשמע סיפור משעשע

בעוונותיי הייתי שליח של מסעדה והייתי מחלק לכל בתי הזונות באיזור, ויש פה לא מעט, כולל כאלה שבחיים לא הייתי מעלה על דעתי שיש שם פעילות שכזו. והזונות עם כל הכבוד שיש לי ויש, היו יושבות על הכורסאות ושמחות לראות אותי כשהייתי מביא להן את האוכל. הן היו גם עושות "סקר שוק" מעין השוואת מחירים בין כמה הן לוקחות או מקבלות לבין כמה חברותיהן במקום אחר, ויום אחד אני שומע אחת עצבנית אומרת לחברה שלה משהו כזה: "ראית מה זה ? הבנות באיזור התעשיה של $%$#@ מקבלות בתחת 400 ש"ח, ואנחנו רק 200 ... סססעעמק, אני לא מוכנה לקבל יותר בתחת עד שהוא לא מעלה לנו את המחירים" ...

פנומן 72

New member
תקרא שוב

פספסת משהו בגלל ההתלהבות. 200 ש"ח זה מה שהן מקבלות עבור הזיון, ברור שזה לא המחיר שהלקוח משלם ... יש מבין ?

seymore butts

New member
אולי הבוס נותן להן 80 אחוז מהכסף?

ואז זה רק 250 ש"ח סה"כ ? מעניין אם יש תוספת על תחת לפה.

פנומן 72

New member
אולי הוא נותן להן 50% ? ..

אני מניח שבכל מקום יש בוס שגוזר קופון שונה. אל תשכח שזה גם תלוי בחומר האנושי שיש לך שם. הייתי בכמה בתי זונות שלא הייתי מוכן לשגול שם אף אחת גם לא בתשלום לי. ממש כך. אקצין ואומר שהייתי מוכן לשלם כדי לא לזיין אותן. אני מניח שהתעריפים שלהן לא בשמים. והיו מקומות שכשהייתי נכנס היו מציפים אותי זרמים חשמליים בכל הגוף למראה הכמעט דוגמניות שיושבות על כורסאות בבגדים תחתונים בלבד, או אף בעירום חלקי ... מן הסתם התעריף שלהן גבוה יותר. אגב, כתבתי פוסט על אחת כזו : http://reporter.co.il/?p=110 תקרא- זה מעניין.

daniel46864

New member
שניה אבל מצד אחר אומרים שאם לא שופכים ..

אז יכול לגרום מחלות ......

זיקן

New member
מנהל
על ההשאלה ששאלת אענה לך ברצינות

קודם כל שתדע הייתי פעיל בזמנו בפורום סקס והיא מתאימה לפורום סקס. היו שם בודדים רציניים שדנו בנושא הקיצר בסוף יצא שהדעות היו חלוקות. קיימת שיטה לגמור בלי להוציא זרע שאינה מצריכה שום תירגול ושום חרטות ברטות של שנים (טבעת) גם קיימת שיטה לעשות סקס בלי מגע פיזי בכלל (טנטרה) ולגמור גם הטנטרה זה הבולשיט הכי גדול שהמציאו האסיינים זה מתאים אולי לנשים אבל לא לגברים וזה אמרו לי האסיינים עצמם או יותר נכון האסיתיות ולמה? הן רוצות לראות תוצאות הן רוצות לעשות לגבר טוב ולראות שיוצא המיץ שלו "אין מיץ הגבר לא גמר" אבל האסיינים הגברים שידוע שיש להם זיין קטן שלפעמים מיסתתר בתוך הבטן ואני לא צוחק וביצועים עלובים פיתחו עם השנים מיליון דרכים ושיטות איך להסתיר את זה אחת מהדרכים היא ילודה אסטרונומית והשאר אלה השיטות האלה שהזכרת והזכרתי רד מזה ושכח מזה זה נגד הטבע ולא מוביל לכלום גמור בפנים או בחוץ העיקר גמור ושלום על ישראל ומאחל לך שגם בגילי המופלג (56 ) עדיין תוכל לזיין 5-4 פעמים בשבוע פעם אחת בלבד אבל לזיין ולא לברבר ולהיתרברב על ביצועים ושיטות של חארטות ברטות אז תעשה את החשבון בעצמך אני לא טוב בחישובים

Martin Rawls

New member
יש עוד המצאה חשובה מאוד

היא נקראת "סימני פיסוק" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח וגם היא לא חארטה בארטה

זיקן

New member
מנהל
כשאני אלמד לפסק אתה תהיה בגילי

ולעניין איך קוראים למיץ כוס ?

למעלה