שפיכת זרע לבטלה.

playtrip

New member
שפיכת זרע לבטלה.

האם ידעתם כמה פגם הברית מביא צרות ומסוכן! נולדים מזה מיליוני מזיקים בפעם אחת! אומרים שזו העברה הכי חמורה! בני דור המבול חטאו בעיקר בזה! וזה השחית את דרכם ואת נפשם ואישיותם! זה לא איסור על פי התורה אבל זה עוון חמור המביא צרות לאדם!!! הפצתי את המאמר על מנת לתקן את פגם הברית שלי ולא ארצה לפגום יותר!

../images/Emo12.gif

לפי השם ידידי,,,, אתה נמצא באחלה מקום
בכל מקרה, נחמד שעברת, וברוך הבא
הקישור אגב, לא כל כך נכון, לא נפתח

זה ש...

New member
כאן נשאלת השאלה

מהי בטלה, האם עינוג הגוף והנפש בטלה היא או כח שמזין את הנפש. ע"פ הטאואיזם (וגם תורות אחרות) פליטת הזרע יש בה מן הריקון האנרגטי שמצריך את הגבר למלא את מצברי האנרגיה. הטאואיזם ממליץ שכל גבר יפלוט ע"פ מצבו, גילו, עיסוקו, בריאותו... אם אח עובד עבודה פיזית קשה רצוי לו לשמר את האנרגיה ולהמנע מפליטה, כך גם בימי החורף הקרים. מכאן שהפליטה טובה לבטלנים או מובטלים או מה שנקרא "שפיכת זרע לבטלה"
סן סו-מיאו, רופא סיני המליץ על תדירות הפליטה של הגבר בטבלה הבאה: בן 20 יכול לפלוט פעם ב4 ימים. בן 30, אחת ל8 ימים בן 40 אחת ל10 ימים בן 50 אחת ל20 יום. לבני 60 ומעלה המליץ הנ"ל לא לפלוט בכלל. הטאואיזם לא השאיר את הגברים מתוסכלים אלא לימד את הגבר לחוות אורגזמה גם ללא שפיכה כך שיוכל לשמר את האנרגיה הזאת. ריקון האנרגיות אצל נשים הוא פשוט יותר ובא במחזוריות קבועה שמעשירה את חברות הטמפונים ואין לה כל קשר לפליטה נשית או אורגזמות נשיות.

רופא זה יצא ברגע זה מרשימת

הרופאים המומלצים שלי!!
אני בן שישים (טוב במרץ) ומעדיף את "כל המרבה הרי זה משובח!" מצד שני אני מבין שיש לזאת קשר ישיר לפעמונים - או "למי מצלצלים הפעמונים" יאללה גילי נראה את החיוך הרחב שלך

danigl

New member
יש דבר כזה 'רופאים מומלצים'?

אבל. עצה של עוד בן שישים פלוס. בכל מיני מסורות יש הנושא של 'גזל אנרגיה' על ידי שפיכה. וזו אנרגיה שמומלץ לשמר. אוננות (בייחוד אחרי גיל שישים) היא דבר די מעורר חמלה, פתטי. יש דרך להגיע לאורגזמה מלאה, ויחד עם זה לא לשפוך. ממש לפני השפיכה יש ללחוץ חזק (רצוי בכמה אצבעות 'לכסות' את כל האזור) בין האשכים לפי הטבעת. האורגזמה היא מלאה ולמרות זאת לא נשפך כלום.

מניסיון

בהתחלה זה עובד לא רע, אבל אחרי זמן מה, זה כבר לא עובד, כאילו צינור הזרע מתרחב או משהו כזה (ואני מתנצל שאני מלאה אותכם בפרטים כאלה
)

זה ש...

New member
מממ...

לא צריכים ללכת רחוק כל כך. ניתן ללמוד שיטות של שליטה בגוף באמצעים הכרתיים תוך אימון ולא תוך אילוצים פיזיים.

זה ש...

New member
ניסיתי

ועדין משתמש בזה. לרגע נרד מהאולימפוס ונודה שכגברים אנחנו צריכים פרק זמן כדי להתעורר מחדש, פרק זמן זה יכול להיות קצר או ארוך בהתאם לגיל, בריאות, תפקוד ועוד. למידה של אורגזמה ללא שפיכה מאפשרת לחוות תחושה אורגזמית זהה לחלוטין לאורגזמה המקובלת ולהתעורר מידית להמשך פעילות פורה. למעונינים ישנם הרבה ספרים בנושא וכן סדנאות שעוסקות ב"גבר המולטי אורגזמי"

danigl

New member
אני שואל שוב

הכח ההכרה אתה עוצר את שפיכת הזרע בזמן אורגזמה? או שאתה מונע את האורגזמה? או משהו אחר?

לך אתה לאונן - לי יש תודה לאל

בת זוג לה אני נשוי כבר 43 שנים - לא מחליף אותה באחרת בשום מחיר - רק משתבחת עם הגיל, מכירה אותי בעל-פה, כלומר את כל השגעונות שלי ואני את שלה, ומפעם לפעם אנו ממצאים את הגלגל מחדש בתרגיל ישן - יודעת למשוך בחבל שהפעמונים יצלצלו בצליל הנכון (זה עבור גילי) הסקס שלנו נפלא - אז על איזו אוננות אתה מדבר חביבי. אחרי הנסיון המיני הראשון שלי בגיל 11 זרקתי את כל חוברות הפלייבוי, (כן כבר היו כאלה) והבנתי שאוננות זה לטחון מים (היא היתה ירושלמית בת 18 - שמה שמור במערכת אצלי עטוף בזהב טהור), לאחר שנרגעתי מהבהלה שאחזה בי, הבנתי שאין תחליף למקור. נ.ב. - אם תמשיך ללחוץ חזק ולא תאפשר פריצה החוצה תהיה זקוק, בסיכומו של דבר, לאינסטלטור שיפתח את הסתימה. אוננות נעימה לך מכל הלב

danigl

New member
ואאוו. איזו אש

אני מתייחס לכותרת המקורית של השרשור הזה. השחתת זרע ידועה כזרע שבא כתוצאה מאוננות. הקישור (הנוראי) מדבר על כך גם בצורה מאוד ברורה. אתה מצאת נכון להגיב. ההתקפה הזו שלך מצלצלת לי קצת כמו מישהו בן שישים שכבר, איך אומרים, הגיל והתרגיל.....

זה ש...

New member
מה פרויד היה אומר על זה ../images/Emo13.gif

סבא היה אומר שיש משהו לקוי באדם שלא מאונן, הוא טען שאוננות היא לא רק פורקן אלא דרך של חקירה- אני עם סבא מעולם לא התווכחתי

../images/Emo68.gifסקס ורפואה סינית../images/Emo150.gif

סקס והרפואה הסינית
המים הם היסוד החמישי על פי הרפואה הסינית, שם הם מסמלים סיום של תהליכים, המתנה ומוות. ליסוד המים שייכות הכליות ושלפוחית השתן. בכליות אצורים שני סוגי אנרגיה: יואן צ'י היא אנרגיה חיונית יאנגית, שמבטאת את מקור הפוטנציאל של האדם, כלומר מאפשרת את כל תהליכי החיים, וג'ינג היא אנרגיה בסיסית יינית שנולדנו איתה ולא ניתנת לחידוש. הג'ינג אחראי על הגדילה וההתפתחות וככל שאנו מזדקנים אנו מכלים את מאגריו עד למוות. כאשר חסר איזון ביסוד המים האדם יכול לסבול בין היתר מחוסר מוטיבציה, כאבי גב, חולשה של הכליות, המשפיעה גם על אברי המין והמוח.
אנרגיית הג'ינג, נמצאת אצל הגבר בזרע, ואצל האשה בביצית. לכן אומרים הסינים שפעילות מינית לא מבוקרת עשוייה לגרום להזדקנות מואצת, איבוד כרון וחולשה רוחנית. אצל הנשים הג'ינג אובד במנות קטנות אחת לחודש ובכמות גדולה יותר בזמן הלידה, במידה משמעותית בהפלות, במיוחד הפלות מלאכותיות. גברים מאבדים ג'ינג כשהם שופכים זרע. הרופאים הסינים מעולם לא התכוונו שעל הגבר הממוצע להפסיק לשפוך את זרעו אלא שעליו לעשות זאת במידה מבוקרת.
גבר שמקיים יחסי מין עם אהובתו, שופך את זרעו לתוכה ומחבק אותה לאחר הסיום, זוכה לקבל ממנה בחזרה חלק מהאנרגיה האבודה. זאת משום שגוף האשה והפרשותיה הם בעלי איכות יינית. לכן אם גבר שולח את בת זוגו במונית הבייתה מייד לאחר המפגש האינטימי בינהם, יזכה בתמורה לנקמתה של אמא טבע בצורת הזדקנות מוקדמת, איבוד הזכרון והגרוע מכל, קרחת מגיל צעיר. גברים המסתפקים בתענוג אוראלי או באוננות מאבדים את כמות הג'ינג הגדולה ביותר.
אלה היו שישים שניות מצוטטות מהירחון "חיים אחרים" גיליון ספטמבר 2002, על פליטת זרע ורפואה סינית.

צביקיש

New member
ואם ב- Jing עסקינן

אז פירוש השם הוא "תמצית, מהות" - Essense . אותו ג'ינג אשר בעצם יוצר חיים, ז"א מפגש הזרע עם הביצית, משפיע על החיים של אותו ולד אשר עתיד לצאת לעולם כעבור 9 ירחי לידה. איכותו של הג'ינג הפרה נטאלי תלויה בקונסטיטוציית ההורים ומצבם הנפשי בעת קיום יחסי המין אשר יובילו להריון. מחקרים הראו כי קיום יחסי מין בזמן אותו איום סקאדים שעבר עלינו ולצורך העניין התייחדות תחת לחץ, וכדי "להעביר את הזמן" בחדר האטום הביא במס' לא מבוטל של מקרים, לילדים בעלי קונסטיטוציה חלשה, בעלי נטייה לסבול ממחלות,אסטמה, כשלים חיסוניים ולהדבק ביתר קלות וכו'. כמו כן הורים מותשים מעבודה קשה ומתלאות היום רצוי שיחשבו פעמיים לפני קיום יחסי מין לצורך הבאת ילד לעולם, משום שנקודת המוצא שלהם חלשה ולא איכותית מספיק כדי ליצור חיים חזקים. יש עוד הרבה מעבר ל"בזבוז" של ג'ינג כתוצאה מאוננות, לידות, מחזור, הפלות ושימוש במרידיאנים (ערוצי אנרגיה) מיוחדים בגוף, אשר כולם בדרך זו או אחרת מכלים את אותו ג'ינג. כל דבר בגבול הטעם הטוב על בסיס קונסטיטוציה חזקה לא יפגע משמעותית לטווח הארוך. "פחד הינו תגובה טבעית להתקרבות לאמת".

למעלה