שפיכה נשית

makaafora

New member
שפיכה נשית

שלום לכולן, רציתי לשתף אתכן בבעיה שיש לי ואני מקווה שמכאן תבוא הישועה! אז ככה, כבר הרבה זמן שאני מרגישה בגירוי ספציפי, בד"כ של נקודות הג'י מן הרגשה מוזרה שאני הולכת להתפוצץ! זה כמעט תמיד מלווה במין צורך להשתין... עכשיו אני יודעת שזה כנראה סימן לשפיכה נשית... אני יודעת שזה לא שתן ושאני לא צריכה להתבייש.. אבל תהרגו אותי אני לא מצליחה להשתחרר! מצד אחד, אני רוצה לחוות את ההרגשה הזאת, ששמעתי שהיא נעימה בצורה שלא ניתנת לתיאור... מצד שני, ברגע שאני מתחילה להרגיש את זה בא אני מפסיקה.. אני פשוט נלחצת... יש לי חבר מאוד תומך...גם הוא רוצה שאני ארגיש את ההרגשה הזאת כבר! הוא לא לוחץ ומאוד קשוב... אבל אני פשוט נלחצת, נסגרת, מכווצת את השרירים ואז הכל "מתחרבש"... מה עושים?
קצת הרגעה לא תזיק לי:)
תודה לעונים ולעונות

האם אפשר להתחיל באוננות

שלום וברוכה הבאה ראשית חשוב לציין כי הרבה פעמים נשים לפני גמירה מרגישות תחושה של לחץ ולא בהכרח בגלל שהן עשויות לשפוך אלא בגלל שזו תחושה פיזית שיש בהן. ולגופו של עניין במקרה שלך: האם יש מצב שקודם כל תנסי לגמור באוננות בגירוי של נקודת הגי' נגיד עם האצבעות או ויברטור ואח"כ באמצעות חדירה? רק כדי לשלוט בהנאה, בקצב ולהכיר את האופן שבו זה מתרחש

makaafora

New member
תודה על התגובה ושאלה..

מכיוון שמעולם לא שפכתי...אני לא יודעת אם אני מסוגלת... ממה שאת יודעת, התחושות שאני מתארת הם לא בהכרח תחושות לפני שפיכה? תודה:)

כן

כן בדיוק כפי שכתבתי הרבה נשים חוות סוג של לחץ, חלקן חושבות שמדובר בצורך לתת שתן אבל זה רק בתחושה ולא חשש אמיתי לכן צריך לנסות לבד, בלי פחד של "פאדיחה" ליד בן הזוג ואז לראות שזה לא נורא כפי שחשבנו ולהנות

SHUKY90

New member
אין לי תגובה רק

רציתי לומר שמשהוא דומה קרה לחברה שלי היא הלכה לסקסולוגית והיא אמרה שזה חולף שצריך להתרגל . (מקווה בישבילך שתעברי את התקופה הזו)

tapoozz

New member
כגבר אני אומר לך...

אין הנאה גדולה מזאת כשהגבר חש את השפיכה הנשית! את בורכת במשהו טוב ומענג! לכי על זה ללא היסוס!

shocco24x

New member
שפיכה נשית איננה שתן

כאשר אני מקבלת אורגזמה זה מלווה בשפיכה נשית. החומר הנשפך איננו שתן - הוא נטול ריח ושמנוני מעט. גברים מאוד אוהבים לחוש את החוויה הזאת.

למעלה