שפיכה נשית - מה הקטע ?

vered121

New member
שפיכה נשית - מה הקטע ?

מצאתי סרט מדהים על שפיכה נשית. נראה לי פיצוץ של דבר, מישהי פה באמת חוותה משהו כזה ויכולה לשתף קצת ?

עד שיענו לך ממקור ראשון...

תעשי חיפוש בפורום, הנושא עלה לא מעט

קרה לי פעם אחת עם מישהי

דבר כזה. זו הייתה חוויה מדהימה !!! לפי איך שהיא נראתה נשמעה והרגישה הלוואי על על אישה לחוות את זה. יש לציין שהיא הייתה מאוד מנוסה והפעם הראשונה שחוותה דבר כזה לדבריה לא הייתה בתור צעירונת.

נוצתית

New member
איזה מזל שאצלי זה יותר מינורי

ממש דוחה לא הייתי רוצה להיות במקומה

זו לא שפיכה נשית !

מה שרואים בסרטון של הקישור אינו שפיכה נשית ! זו אורגזמה שמתפרצת יחד עם הטלת שתן. בוודאות ! שפיכה נשית אמיתית נראית כמו הטלת השתן בסרט, אבל בכמות פחותה בהרבה ובעוצמת לחץ הרבה יותר נמוכה . טעם וריח שונים לחלוטין משתן. לשני בני זוג זו חווית חיים נדירה לזאת שמוציאה ולזה שיונק.

03lior

New member
קרוקודיל צודק זה שתן אבלללללללללל

הורדתי סרט שבו באמת רואים שפיכה נשית לא רגילה ויש נשים שיש להן נוזל לא פחות מהרבה גברים. שיהנו

under my soul

New member
טוב תקשיב

זה .. שתן שפיכה נשית.. היא מהנרתיק. סוף הדרך.. חויתי את זה רק מגיל 27 וזה בהחלט משהו מטורף. כל הגוף בויברציות ללא שליטה. מה אתה רוצה לדעת בדיוק??

מאמי 29

New member
היי וכמו שכבר סיפרתי גם לי זה קרה

וזה מדהים!!! זה ממש לא שתן! אשה לא יכולה להשתין כשהיא מגורה בדיוק כמו שגבר לא יכול! זאת חוויה שאי אפשר לתאר במילים פשוט ריגוש אדיר! והסוד הוא לא להפסיק! בהצלחה

מי אמר שהיא לא יכולה

אישה יכולה וזה גם לפעמים בורח בגלל הגירוי. נקודת הג'י נמצאת בסמוך לשלפוחית השתן ועם הגירוי גם השלפוחית מתגרה ויש הרגשה שרוצים להשתין. יש נשים שלא שולטות בזה, וזה בורחת להן בזמן האורגזמה.

redrider

New member
תאמין לי שגבר יכול.

קצת קשה לקלוע באסלה כשהזין עומד אבל מצתיידים בסמרטוט, מגב ודלי מים עם סבון ומשתינים כתגדים לספונג'ה

שאלה

איך בעצם הצלחת להגיע למצב שאת יכולה לחוות אורגזמות כאלה, כלומר מה נדרש ממך כדי להגיע אליהן? הרי,לפני גיל 27 לא הצלחת...!? בהחלט דבר משוגע.

למעלה