שפיכה מעוכבת

eladk86

New member
שפיכה מעוכבת

יש לי חברה כחודש ימים. במהלך הסקס אני מגיע למצב שלא מצליח לגמור ואנחנו עושים סקס איזה שעה וזה מגיע למצב שכבר כואב ויורד החשק (לציין שהזיקפה במלואה). העניין המוזר הוא שלפניה בכל בקשרים שהייתי, לא הצלחתי להחזיק מעמד אפילו 5 דקות, מיד הגעתי לפורקן. מקרה מוזר מאוד. וגם כשאני יוצא ממנה והיא מאוננת לי אפילו בעזרת שמן תינוקות, לוקח לי שעה לגמור. נהיה לה כבר נמק ביד מסכנה. אציין שהיא סובלת מסוכרת, קראתי שזו סיבה ליובש בנרתיק. מה אומרים???

Sharoman

New member
בוא לא נבלבל בין הדברים

אתה אמנם לא גומר גם אחרי שעה, אבל אלא אם יש לה מבנה אנטומי מאוד ייחודי לא אמור להיות קשר בין העיכוב בגמירה שלך לבין יובש שעשוי להיווצר בנרתיק בזמן שהיא מאוננת לך.
אז קודם כל אם היא יבשה יש חומרי סיכוך שונים שתוכלו להשתמש בהם.
אבל עושה רושם שהבעיה היא לא אצלה...

מה קורה כשאתה מאונן לבד? כמה זמן לוקח לך לגמור? והאם אתה משתמש בחומר סיכוך כלשהוא? האם אתה צופה בפורנו או משתמש בכלי עזר חזותי אחר?
והאם יצא לך לאונן לעצמך בזמן שהיא שם לידך?

eladk86

New member
בואו נעשה סדר בדברים...

קודם כל איך זה לא קשור בה שעד היום בקושי הייתי מחזיק מעמד 5 דקות? דבר שני כשאני מאונן לבד אני שולט בזה כרצוני. יכול לגמור תוך דקותיים ויכול תוך חצי שעה. לגבי הסוכרת כן, קראתי שיש קשר וגם רופאה אימתה זאת. היום רכשתי ג'לי כזה להגברת התחושה אולי זה יעזור מי יודע

Sharoman

New member
שים לב שכל מי שענה לך

מנסה להסביר לך שאם אתה לא גומר כשהיא מאוננת לך, סביר להניח שאין קשר בין הסכרת שלה לעיכוב הגמירה שלך.

אם אתה גומר לבד, גם בתקופה שאתה איתה, במהירות "סבירה" כנראה שיש משהוא במונע ממך מלגמור כשאתם יחד.
בלי הכירות טובה יותר איתך ואיתך כשאתה עם חברה שלך, לצערי, אני לא חושב שנוכל לעזור.
אתה תמיד יכול להתייעץ עם רופא מוסמך אבל רוב הסיכויים שזה באמת פסיכולוגי...
אבל לייתר ביטחון אני בכל זאת אשאל, אתה נהנה איתה כמו שאתה נהנה לבד או נהנת עם הקודמות שלך?
אתה מאונן לעיתים קרובות כשאתה לא איתה?
אתה מצליח לגמור אם אתה מאונן לעצמך בזמן שאתם יחד?

מציע לך להתייעץ גם כאן:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=567

eladk86

New member
כפי שכתבתי תגובה למיצי

הייתי עם בחורות שממש הגעילו אותי רק כדי להגיע לסיפוק והחדירה מלכתחילה הייתה מדהימה ואחרי התאמצויות רבות אולי 5 דקות שלמות החזקתי. איתה זה שונה כבר כאשר אני חודר אליה אני מרגיש זאת. אני מסוגל לזיין אותה שעתיים (לא מגזים) ואין תחושה בכלל. והיא יפה ונראית טוב. לבד אני גומר כן זה הכי קל לבד כי רק אתה באמת יודע איפה ללחוץ ולא משנה כמה תסביר

ודאי שיש השפעה של סוכרת על חיי המין, אצל הלוקה בסוכרת.

לא יודעת מה שאלת ומה היא ענתה..אבל סוכרת זה לא מדבק. סוכרת בהחלט עלולה להשפיע לרעה ולעכב שפיכה, אצל גבר שלוקה בה.

אני מניחה ששאלת אותה האם יש השפעה לסוכרת על גמירה והיא אמרה שכן.

כל עוד לא "נדבקת" (זו בדיחה, כן?) ממנה בסוכרת אין שום השפעה שידועה כיום למדע על אורגמה מעוכבת אצל פרטרים של חולי סוכרת.

לא הבנתי...

אתה מקשר את העובדה שאתה לא גומר עם הסוכרת שלה.
או שפשוט במסגרת "נפתחנו"... אתה משתף פה את החברה...

שמע, אתה יותר מגעיל ממני...ואין אצלך אפליות

אני מתפטרת, תמו החיפושים, נמצא כאן מחליף ראוי ממני

ונגיד שיש לה יובש בנרתיק

איך זה קשור לכך שלוקח לך שעה לגמור כשהיא עושה לך ביד?
&nbsp
אני חושדת שזה קשור לקשר שלכם, למשהו שלא "מסתדר" לך איתה, אולי אתה לא נמשך אליה ככ, אולי דווקא הרגשות שיש לך אליה מלחיצים אותך.
בקיצור, משהו רגשי יותר ולא טכני.
&nbsp
מה שכן יכול להיות טכני זה אם התרגלת לאונן בצורה חזקה מאוד (מה שנקרא DEATH GRIP) ואין שום כוס או יד נשית שיכולה לתת לך את העוצמה הזו..

eladk86

New member
מיצי בואי שמעי כמה עובדות

לא קשור למשיכה, זיינתי בחיי (לצערי) לא אחת ולא שתיים שאיך נקרא לזה "פצועות" שלא נמשכתי בשיט וגמרתי צ'יק צ'ק. זה משהו אחר לחלוטין אצטרך להגיע איכשהו לשורש הבעיה

לפעמים יותר קל

לגמור דווקא עם בחורה שאין אליה שום רגש.
&nbsp
בכל מיקרה, תהייה הסיבה אשר תהיה, היא נהנת מזיון ככ ארוך?
היא גומרת?
אם שניכם מרגישים שמספיק לכם אחרי חצי שעה- פשוט תאונן לעצמך בזמן שהיא נוגעת בך, מלטפת איפה שאתה אוהב, מלקקת את האשכים או מאוננת לעצמה.
לא חייבים לגמור רק בצורה אחת.

eladk86

New member
היא טוענת...

שנדיר שהיא גומרת בסקס אבל היא נהנית מאוד עד השלב שמתחיל לכאוב. ואל תשווי בין לגמור בפנים לבין לאונן-שמים בארץ. בעצם את לא אמורה לדעת מנקןדת מבט של גבר

נשמע לי

שאתם שניכם במקום מאוד התחלתי לגבי ההנאה שלכם.
ההצהרה שלה גורמת לך לא לנסות בכלל לגלות מה כן גורם לה לגמור-
אולי אוראלי? אולי אצבעות? אולי שילוב עם צעצועים?
&nbsp
תכלס אתה עסוק בלפמפם שעה ולחשוב למה הכוס שלה לא מרגיש כמו כוסים אחרים..
&nbsp
ולגבי ה"לגמור בפנים"- אני יודעת ומבינה שיש הבדל גדול אבל לפעמים לוקח זמן ולמידה עד שזה קורה.
עם בן זוגי הנוכחי היה שלב ארוך (אולי חצי שנה) עד שהוא הצליח לעבור מגמירה באוננות שלו ועד גמירה בתוכי. היום, אחרי שלוש וחצי שנים יחד, אני כבר יודעת מה מדליק אותו, איזה תנוחות עושות לו את זה, והאינטימיות גדלה כך שכבר אין שום בעיה לומר "תגעי בי פה/תעשי עכשיו ככה". לפעמים אני אוסרת עליו לגמור וזה רק מדליק אותו יותר..

למעלה