שפיכה מוקדמת ?

שפיכה מוקדמת ?

שלום כבר כמה זמן אני מתלבט עם עצמי : אני מקיים יחסים כמעט 10 שנים, עם מספר (קטן) של בנות זוג. עם בת זוגתי הנוכחית אני כבר מספר שנים. כל שלב החדירה אצלי - אי פעם - היה מקסימום 4-5 דקות. אנו מקיימים יחסים בערך 2-3 פעמים בשבוע - במיוחד בסופ"ש, וכמעט תמיד אחת מהפעמים מסתיימת בשפיכה של 30 שניות , דקה. בפעמים אחרות זה יכול להיות יותר. לפעמים יש לי יותר שליטה בשפיכה. לפעמים בכלל לא. יש תנוחות שהגירוי שאני מרגיש בהם גדול יותר - ואז השליטה נעלמת לחלוטין - פשוט כמה "תקיעות" (סליחה) וזהו - אני גומר. בתנוחות אחרות - יותר שליטה , ואז זמן החדירה גדל.. יש לציין שלחברתי זה (לדבריה) בכלל לא מפריע - היות וזה רק לפעמים, ובאופן כללי היא אף פעם לא מקופחת... אבל זה ממש מפריע לי - פוגע בהנאה וגורם לתסכול. הייתי ממש רוצה לשלוט באופן מלא על השפיכה, כמו ששמעתי מכמה אנשים - שכך זה אצלהם. מעולם לא קיימתי חדירה רצופה של מעל לחמש דקות !! האם ניתן לטפל בעניין? קראתי על כמה "תרגילים" לשליטה על שריר ה PC. ניסיתי ולא עבד.. עוד לצייו שאני גם מאונן באופן קבוע -בערך פעם בשבוע. סתם כי אני נהנה - ומקווה שאולי זה קצת "ירגיע" אותי... :) תודה, קיפודי

קיפודי....../images/Emo24.gif

רבות נכתב , גם בפורם זה, על שפיכה מוקדמת....חפש בפורום בפניות קודמות. בכל מקרה , כיום יש שלוש גישות לטיפול בתופעה: 1) תרגילים העוזרים לשליטה בתחושות שלפני השפיכה ובכך פתוח יכולת לשלוט (כמעט תמיד)... 2)כל מיני משחות מאלחשות המורידות ת'רגישות באיבר. 3) כדורים ממשפחת ה-ssri שהם במקור נגד חרדות ודיכאון ותופעת לוואי שלהם ....עיכוב השפיכה. רצוי לציין שבשלב הראשון - התרגילים - עובדים גם על מרכיבים נפשיים נילווים כמו דימוי ביטחון וערך עצמי..etc ! עידן

qt1

New member
עידן , בכוונה לא הזכרת את הספר?

פז"מ? אולי לקיפוד לא ידוע על הספר והיה מקום ל.................?

תודה עידן ו qt אבל ...

תודה לשניכם על התגובה. אז לפי הקריטריונים אני סובל משפיכה מוקדמת ? לא נתתם תשובה.. אם כן - איך אתם מציעים להתחיל לטפל ? qt , מה לגבי הספר שהזכרת ? שוב תודה

../images/Emo24.gifקיפודי....

אם אתה מתלונן, זה כבר אומר שאתה סובל !!! שפיכה מוקדמת מוגדרת כ: האם יש לך יכולת לשלוט בתחושות שלפני השפיכה ולדעת מה לעשות (או לא לעשות) בשיתוף פעולה של בת הזוג, ע"מ לא לשפוך! לא נמדד בזמן,לא במספר תנועות ולא האם הבחורה גמרה או לא!. הספר הוא פז"מ-פליטת זרע מוקדמת, מדריך מה לעשות כדי לטפל בשפיכה מוקדמת. הספר בהוצאת מודן, בכל חנות תוכל לרוכשו! עידן

עידו

תודה.. השאלתי הספר מחבר (מסתבר שאני לא לבד..), עידו - בתור המתרגם הייתי מצפה להמלצה קצת יותר חמה ;) ... סתם... אני יתחיל לבצע את התרגילים (למרות שקצת קשה להבין מתי לעבור משלב לשלב - הספר אומר "כשיש שליטה" - מעורפל משהוא) ונראה איך יתפתח. שאלה - כתוב להמנע מיחסי מין בכלל ?!? קראתי נכון ?? למה הכוונה - עכשיו 3 חודשים בלי זיונים ? קשה , קשה...

קיפודי המקורי יקירי../images/Emo24.gif

חושבתני שאניתי לך באריכות לגבי דרכי ואופן הטיפול בשפיכה מוקדמת. בכל מקרה הייתי מציע לך לפנות לייעוץ מיקצועי, קיים בכל בי"ח ו/או קופ"ח. אם הייתי יכול (אולי אחרים כן) לטפל דרך הפורום, לא הייתי יוצא מהבית. תכתוב לי איפה אתה גר ואפנה אותך למקום הנכון שיעזור לך ביסורך!!! עידן ויפה שעה אחת קודם!!

למעלה