שפיכה מוקדמת

שפיכה מוקדמת

אני יודע שזה שאלה נפוצה אבל מה לעזעזאל עושים? תוך שתיים שלוש דקות אני גומר. לא נעים ומביך. מה עושים? אם משהו עבר נסיון דומה אשמח לשמוע

גם לי הייתה שפיכה מוקדמת

עד שהפסקתי להשתמש בחלב משקית ועברתי לחלב בקרטון. נסה קונדום עם חומר מעכב, שמעתי שזה מוסיף דקה או שתיים.

bulb

New member
חזור אחרי:

לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק לימור ליבנת בבגד עור הדוק ... במקרים קשים מומלץ להשתמש במינה צמח + ג. יפית + דרושות + חניה

צודק

אפילו לי ירד החשק כשקראתי את זה. יש לי בשבילך מתכון לאימפוטנציה ובחילה במחיר אחד: לחשוב על לריסה טרימבובלר בבגד עור הדוק בעעעע......................

לי מורידים את החשק

שואלי שאלות מעצבנות בפורומים (לתשומת ליבך!) וגם ערפאת, עוד כשהיה חי ועל אחת כמה וכמה במצבו הנוכחי

bulb

New member
אוי ואבוי... עוד רגע וה-DJ יתחיל לנגן

"סינג הללויה", הדוד עם הקרחת ידביק בקבוק עראק על המצח ויפזז על רחבת הריקודים עם הדודה שאף אחד לא מכיר אבל עושה שמח יותר מכולם... מצטער, אבל לשון ברוטב פטריות (+ אופציה לבורקס בשר עם הרוטב הנ"ל) מזכירה לי מסיבות חתונה/ברית/בר מצווה (הקף בעיגול את התשובה הנכונה).

אטיוד5

Active member
כבר היה פה

אז אני חוזר על ההצעה הקודמת שלי: שחרר 'תשרירים בתחת. ומוסיף לך עוד הצעה - תפסיק את התנועה.לא, לא רגע לפני. שני רגעים לפני. [אם יוצא ששני רגעים לפני זה לפני שאתה בכלל מתחיל, אז המסקנה היא - לא להתחיל. זה מרשם די בטוח בכל מקרה.] דרך אגב, אולי זה ינחם אותך - יש פה כמה חבר'ה עם בעיה הפוכה, מזיינים מזיינים ונאדה.

אורמור

New member
כדי שלא יביך

וכן יהיה נעים, לפחות לבת הזוג כדאי שתטפל בה ארוכות הרבה לפני שאתה עושה דרכך לתוכה, ככה לפחות לא תרגיש שאתה מאכזב, הטס אותה למעלה בכל האמצעים האחרים העומדים לרשותך. על מנת לפתור לעצמך את הבעיה ולהאריך את העונג שלך רצוי שתפנה לפורום טיפול מיני ומיניות, אולי שם יוכלו לסייע יותר. ואני מקווה שגם פה יושיטו עזרה בצורת עיצות מועילות, לי אישית אין טיפים בנושא מתוך מחסור בכלים המתאימים..
בהצלחה לך. אור

למעלה