שפיך

sweety05

New member
שפיך

בכל פעם אחרי שאני שוכבת עם חבר שלי והוא גומר בתוכי- ברגע שהוא מוציא את איבר המין שלו יוצאים איתו המון נוזלים החוצה, וזה משאיר כתמים על הסדין. מה זה? שפיך? זה נורמלי? כי עם בן הזוג הקודם שלי זה לא קרה לעולם... ועם החבר הנוכחי זה קורה בכל פעם אחרי שהוא גומר.

sweety05

New member
אבל...

זה מוריד את ההנאה בטירוף. זה נורמלי העניין הזה? זה אצל כולם ככה? למה השפיך לא נשאר בתוכי או משהו?

אז תניחו מגבת גדולה על המיטה

זה נורמלי. חלק נשאר בתוכך, וחלק לא. זה עניין טבעי - אין מה להתרגש יותר מידי.

איזה שאלות תם . אתה עושה את עצמך

לצחוק . מה אתה חושב שאנחנו טיפשים . לזיין אתה יודע . ומה שיוצא לך מהזיין שנים אתה לא יודע מה זה ?

מי שכותבת זאת בחורה ../images/Emo3.gif

והיא שואלת לגבי מה שנשאר בתוך הגוף שלה אחרי שהפרטנר שלה גומר.

זה שאלה של בחורה . אז אתלא יודעת מה

זה . השפיך . את לא לוקח אמצעי מניעה . איז שאלות של תם . מקיימת יחסי מין ולא יודעת שהגבר פולט זרע . מי הרבה ומי מעט . שאלה מאוד מזורה

אולי נסחפתי . אבל היום בנות 17

יודעות יותר . מאשר בנות 17 בתקופתי 1962 ואים היא באמת לא יודעת . שתלך לקבל יעוץ מיני . שלא יהייה מאוחר... . כך אני חושב שבוע טוב

sweety05

New member
סלח לי אבל...

אתה חצוף. מה נראה שאני לא יודעת מה זה שפיך? זו גם הייתה הכותרת אם לא שמת לב. אתה לא יודע עליי כלום אז אל תגיד שאני חסרת ידע, אני לוקחת גלולות ומקיימת יחסי מין מוגנים. אין לך שום סיבה לתקוף אותי.. .סך הכל ילדה בת 18. אז תסתום את הפה שלך

חמודה ../images/Emo13.gif

אין צורך לרדת לרמה הזאת גם
זה לא אישי
הוא הרי באמת לא מכיר אותך...

sron שרון

New member
מה שלא נורמלי

זה החבר הראשון שכנראה לא ידע לגמור, או שיש לו פחות ממ"ג אחד של זרע(כמובן שלא יכול להפרות )

sweety05

New member
חחח זה מבדר....

תמיד חשבתי שיש לו [לחבר הראשון] איבר מין גדול וזה... ופתאום עם החבר החדש, הופתעתי לגלות שממש לא :]

כמו שהבנת כבר

כן זה שפיך... ויש לך כמה אפשרויות "לטפל" בזה... 1. קונדום שזה נקי יותר - אבל פחות נוח 2. לשים מגבת מתחתיכם 3. להכין נייר טואלט בהישג יד 4. פשוט לרוץ ישר ולשטוף את המקום ולא לחכות על המיטה

למעלה