שף מארח-ארז שטרן

יולי25

New member
שף מארח-ארז שטרן

לכבוד יום ההולדת ה-50 של אימי אני מעוניינת לשכור את שירותיו של ארז שטרן ולהתארח אצלו,אשמח לשמוע ביקורות לחיוב או לשלילה . תודה.

יולי25

New member
|מקפיצה../images/Emo105.gif

אם אפשר להמליץ על מישהו אחר..

הייתי בארוחה שהכין ג'אקומו (שף ישראלי שמבשל בסגנון איטלקי..) והיה ממש טעים. אמנם לא גורמה אבל אוכל איטלקי שווה ואמיתי. ממליצה בחום.

brownie65

New member
התארחתי אצלו לפני כמה חודשים

וסך הכל ההתרשמות היתה חיובית. צריך לקחת בחשבון שזו לא מסעדה אלא דירת רווקים תל-אביבית, והאוירה היא אישית מאוד, לטוב ולרע. ארז שותף לשיחה, לארוע כולו, וההכנות מתבצעות ממש מול עיני הסועדים במטבח הפתוח לפינת האוכל. האוכל עצמו היה ברובו טוב מאוד, עד כמה שזכור לי. הארוחה היתה מורכבת מכמה וכמה מנות, והאכזבה היחידה באה דוקא מגזרת הקינוחים. כל סועד קבל צלחת עם ארבעה-חמישה קינוחים אישיים, ומאף אחד לא נפלתי מהכסא.

יולי25

New member
תודה על התגובה המהירה בראוני!

אני אשאל אותך בצורה כזו, האם זו היתה חוויה בלתי נשכחת? כזו שנשארת פעורת פה ולשון ממנה?
או שאת מכירה אופציה טובה ממנה? האם כדאי להפתיע בצורה כזו? תודה,

meravbr

New member
אני חושבת שאם תלכו לארוחת טעימות

בפנגיאה או בכתית תיצאו באמת פעורי פה...

יולי25

New member
היי מירב!

תודה על ההצעות:) מה סדר גודל המחירים בשני המקומות הללו? והאם האוכל מגוון?

meravbr

New member
יקר - כ- 250 לסועד,

אבל מדובר בארוחת טעימות - כלומר הרבה מנות קטנות כטוב ליבו של השף ובטוח בטוח שהיא מגוונת מאד

brownie65

New member
זו היתה חוויה בלתי משכחת מעצם

היותה ייחודית. היה בהחלט נעים וטעים, אבל יש כמה וכמה מסעדות שבמחיר דומה יספקו חוויה קולינרית טובה מזו, באוירה "חגיגית" יותר. במסעדות רבות יש חדר פרטי - שווה לברר.

יולי25

New member
תודה רב לשתיכן!

הבחירה קשה,אינני רוצה שאמא תתאכזב ביום הולדתה.

אני הייתי הולך על מסעדה טובה...

אומנם לא ניסיתי שף מארח ולא חושב שאנסה,לאו דווקא מבחינת האוכל. אלא האוירה,תחושה מוזרה שכזו,אין פרטיות,השף עם כל הרצון הטוב ניראה לי "תקוע" לא נעים לנהל ככה שיחה שיש צלע שלישית(אפילו אם היא מכינה צלע רביעית בתנור),במסעדה למרות שיש אנשים מסביב,ניראה לי יש תחושת פרטיות ואינטימיות יותר מאשר בשף מארח. אם מדובר בכמות גדולה יותר של אנשים(4-5)אז נוכחות השף כבר פחות מורגשת וזה בטל בשישים,והייתי הולך על רעיון של שף מארח. בכל אופן תהנו.

למעלה