שעת
!

שעת ../images/Emo63.gif!

עם כל הקטע הזה של המיתולוגיה היוונית, נזכרתי בסיפור קצר וחמוד שקראתי לפני חמש שנים נראה לי... אז הנה הוא לפניכם: זנב הפרה יום אחד נטל האיכר את פרתו והחליט להובילה לעיר הגדולה כדי למכור אותה בשוק. בדרך אל העיר היה על האיכר לעבור בגשר שנמתח מעל נהר רחב-ידים. ... וכך הגיעו האיכר ופרתו לגשר, עלו עליו והחלו לעבור בו. אך לאחר מספר צעדים - שמו שמים! - הפרה מעדה, נפלה מן הגשר ושקעה במים, ורק קצה זנבה בלט מעל פני המים. תפס האיכר בזנב, משך ומשך, אך הפרה לא יצאה. תפס האיכר בזנב ומשך ומשך ומשך - אך הפרה לא יצאה. תפס האיכר בזנב ומשך ומשך ומשך ומשך - אך הפרה לא יצאה. הוא שוב תפס בזנב, משך ומשך ומשך ומשך ומשך - אך הפרה לא יצאה. ...תפס האיכר בזנב ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך ומשך וּ.....טרח!! הזנב נתלש!!!!!!!! מה אמר לכם? טוב שהזנב נתלש, כי אחרת - מי יודע מתי היה נגמר הסיפור הזה. (מעשייה אנגלית) טוב אז, מה יש לכם להגיד?
שמרית.

הייייי......./images/Emo13.gif

זה מזכיר לי את הסיפור הזה מ"בלי סודות"...לא שאני רואה את השידורים החוזרים האלה כל יום בשעת בוקר מוקדמת בערוץ אחד. פשוט יש לי זיכרון לטווח ארוך.. היה היתה פעם בארץ רחוקה רחוקה נסיכה קטנה וחמודה (חני*) שרצתה סיפור שלא ייגמר לעולם. על כן, (אל תשפטו אותי לפי המילים היפות בהן אנוכי משתמשת) הוזמנו לממלכה מספרי סיפורים. (מי שהיה מצליח במשימה היה זוכה בשק מטבעות זהב!!!) אחד מאותם חסרי חיים (וסליחה מראש בפני כל אותם "יוסף - מספרים" למיניהם. אבל סיפור שאינו נגמר? בחייכם..) היה נתן. נו, אתם זוכרים את החננה הזה? נתן...נתן משהו. אפילו את השם נתן לא הייתי זוכרת אלמלא (ושוב סליחה) היתה פעם תוכנית בידור כזו שקראו לה "חנן ונתן". דומני כי היא ירדה אחרי שתי תוכניות. בכל אופן, הוא וחנן גולדבלט או משהו השתתפו בה. (פליטי בלי סודות) ונחזור לסיפור: אז הוא התיישב על המיטה של חני והתחיל לספר לה סיפור שהלך ככה - היה היה פעם איכר. ולאיכר, חווה. ובחווה סוסים. האיכר רצה להאכיל את הסוסים ועל כן היה לו שקים מלאי גרעינים. (אני יודעת שזה נשמע מוזר, אולי בכל זאת אין לי זיכרון לטווח ארוך) פתאום!!! באה נמלה. לקחה גרגיר חיטה והלכה לה. (אוקיי, אז אלה היו גרגירי חיטה. זה מסביר..) פתאום!!! באה עוד נמלה, לקחה גרגיר חיטה והלכה לה...וכך המשיך נתן המספר המדופלם בסיפורו המאוד מעניין. וכל פעם שבאה עוד נמלה, חני נהנתה מהסיפור יותר ויותר. נחמד. לא חינוכי הייתי אומרת, אבל נחמד. * - מה זאת אומרת איזה חני? חני נחמיאס! (גם אתם הערצתם אותה כמוני?)

מזכיר לי סיפור שבאמת לא נגמר!קראו

היה היה איש ולאיש בית ובבית ארון ובארון מגירה ובמגירה מכתב ובמכתב היה כתוב שהיה היה איש ולאיש בית ובבית ארון ובארון מגירה ובמגירה מכתב ובמכתב היה כתוב שההיה היה איש ולאיש בית ובבית ארון ובארון מגירה ובמגירה מכתב ובמכתב היה כתוב שהיה היה איש ולאיש בית ובבבית ארון ובארון מגירה ובמגירה מכתב ובמכתב היה כתוב שהיה היה איש ולאיש בית ובבית ארון ובארון מגירה ובמגירה מכתב ובמכתב היה כתוב ש......הבנתם תקטע

למעלה