שעת פילוסופיה

amperlamper

New member
שעת פילוסופיה

ובכן, אחרי יום שישי אחד, אני יושב לי באחד ממועדוני הצפון...(כן, החשמל כבר הגיע אלינו)שיכור ומשועמם צפיתי בהמוני האנשים שכולם לבושים נראים הולכים מדברים עושים וחיים אותו הדבר ואז עלה ממוחי הקודח משפט מצוין לאנשים החסרי אישיות האלו, שהם עדר עיזים מפגרות ופחדניות שהרועה שלהם הוא האופנה והזאב הוא החוסר פופולריות------ ``הנורמליות היא ההמצאה של האנשים הפוחדים להיות שונים`` המממ...מה אתם חושבים, אם יש בינכם כאלה שעושים את זה?

אמממ

לצערי הרבה, אני חושבת שאני נימנית בין העדר הזה למרות שאני בנאדם מורד מטבעי. בסך הכל כל אחד ואחד נכנע בדרכיו שלו למושגי הנורמאליות של החברה. אז אצלי זה לבוש ופיזיות בעיקר. מה איתך? והיחס שלך כלפי אחרים? נילי

amperlamper

New member
ובכן!!

ובכן נילי, אני לא מתיימר להיות אחד שאינו נכנע לשום נורמה של החברה ונשאר לגמרי עם עצמי. זה בלתי אפשרי, סוג כזה של אנשים הם אוטיסטים שאינם מתקשרים בכלל עם החברה. ובקטע של לבוש, כל הילדים הקטנים האלה שמתלבשים שונה כדי להגדיר את עצמם למעשה גם מכלילים את עצמם בתוך חברה אחרת...מה שקוראים לו ``הפריקים`` שתראי חבורה מטרידה של 10 ילדים שגם הם כולם נראים אותו הדבר אבל חושבים שהם ככ שונים ומגניבים. לפי דעתי אדם צריך ללכת בדרך משלו כדי להחליט מי הוא רוצה להיות. לא להיבלע בעוד קבוצה. וזה מה שאני משתדל לעשות. לא כל הזמן מצליח לי אבל לפחות אני מנסה.

N0

New member
וגר זאב עם כבש...

אה... לפי מה שאתה אומר אנשים נמצאים בקבוצה ולאט לאט מתחילים להיות דומים יותר זה לזה מוכתבים על ידי צו אופנה מסויים ומפחדים להתקע בחוץ. אבל כמובן כמו שציינת יש את ה``פריקים`` שבכוונה תוקעים את עצמם בחוץ אבל בעצם גם כן פשוט מוכתבים על ידי צו אופנה אחר ובעצם חוזרים על מה שצו לברוח ממנו הם בעצם בדיוק אותו דבר רק ביותר קטן. מה שדי יוצר לנו עולם שמוכתב אך ורק על ידי צוי אופנה בעצם בכלל אין הומוהים ולסביות הכל אנשים שנקלעו לצו אופנה שונה במיוחד ואולי גם זה מסביר למה הורים מעדיפים להרחיק את הילדים שלהם מהומוהים ולסביות שלא יחליטו ליתפס באופנה שלא תואמת להם ולא תיתן להם נכדים ומה שאומר שאלה שיוצרים את צווי האופנה הם השולטים בעולם הם שולטים איך הוא יראה ומה הוא יעשה וכל מי שמוציא את עצמו מצו האופנה רק יוצר לעצמו צו אופנה חדש שבסוף יגמור כמו כל שאר האופנות בזבל. אבל אולי יכול להיות שזה לא ככה שאנשים נולדו עם רמה מסויימת של אופנה בתוכם לכל אחד יש את הדעות ואת התחושות שלו שנבנות ומתעמקות לפי הסביבה שסובבת אותו ואז באיזשהו שלב הוא יוצר לעצמו סביבה מכיף את עצמו באנשים שדומים לו והוא מרגיש בנוח איתם והוא בעצם יוצר את האופנה שסביבו קהילת ההומואים לא יצרה את ההומו אלא ההומו יצר את הקהילה. ``פריקים`` באמת היו אינדיבידואלים יתר על המידה והם פגשו עוד אנשים שהרגישו את אותה אינדיוידואליות שהם הרגישו ומה לעשות היה להם נוח להסתובב עם אותם אנשים. ויש אנשים מזדנבים כמו N0 שמה לעשות הם הולכים לכת אופנה ומתאימים את עצמם לאופנה שסובבת אותם זו האופנה שלהם להיות מותאמים בסתר ליבם הם מקימים את אופנת האבוקדו אבל לעני כל הם שמאלנים יפי נפש. N0

למעלה