שעת סיפור....

דורה17

New member
לא חחחח לא התכוונת לזה...

די טחנו את זה אבל אני אענה בכל זאת כדי להבהיר את עצמי.. התכוונתי שכל אחד נמשך למשו אז יש בנים שנאוהבים בנות ויש בנים שאוהבים בנים (ולהפך..) אבל אני לא רואה סיבה לצאת ולהכריז על זה ברחובות... ואמרתי שאם נגיד אני נמשכת לגמבות חח אז אני לא אצא ואכריז על זה.. שכל אחד יעשה בחיים הפרטיים שלו מה שבא לו.. יותר ברור? חחח

menori

New member
ממ אני חצי פרסית זה לא ממש מעודד חחחח

אני לא מסכימה איתם אבל עדיין חחח:p

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ

אני חושבת שזה באמת לא מקום מתאים למצעד בגאווה.. אבל אני לא חושבת שצריך לבטל אותו לגמרי..

דורה17

New member
אני משום מה מבינה את 2 הצדדים...

כאילו, נכון חופש הביטוי, זאת המדינה של כולם עיר הבירה של כולם והכל טוב ויפה (ואני מסכימה עם הטענה הזאת) אבל למה לעשות דווקא? ראיתם מה הלך שנה שעברה? אתם רוצים עוד פעם? שעוד אנשים יפגעו וייעצרו? בשביל מה? בשביל להראות לכולם שאתם הומואים/לסביות? סבבה, שיהיה לכם בכיף הכל טוב ויפה אבל זה מעורר כל כך הרבה בלגאן ולדעתי התוצאות של הבלגן הזה לא שוות את המטרה שלו... ההצבעה אולי היא מעשה אנטי דמוקרטי ויש שיגידו גועל נפש אבל יש לה סיבה... ככה זה ששני צדדים קיצוניים נכנסים לויכוח (אם אפשר לקרוא לזה ככה) קשה שעלולות להיות לו תוצאות עוד יותר קשות מישו צריך לעשות עם זה משו... בגלל זה עשו הצבעה ולא ישר קבעו שאסור וזהו.. אם זה היה הפוך והרוב היה בעד המצעד בירושלים? מה הייתם אומרים אז? איזה מדינה דמוקרטית! יפה מאוד! כל הכבוד! זה נכון שההצבעה מהסוג הזה היא פתח להצבעות שיכולות להזיק ואולי היה אפשר בדרך אחרת לפתור את זה ולא דרך חוק..אבל המצב הזה הוא כל כך מורכב וכל כך רגיש (ולא רק יהודים גם שאר הדתות מתנגדות) שצריך משו חד משמעי שיכריע את הכף.. הפעם זה היה חוק -שוב, אולי אפשר היה דרך אחרת, נחמדה יותר אבל כנראה שזה הפתרון היחיד שמצאו לנכון לעשות.. יש לי עוד מה להגיד אבל השעה 2 וחצי עוד מעט ואין לי כוח לכתוב את זה... אז נמשיך מחר...

אני די מסכים איתך... ולדעתי פשוט צריך...

להתחשב גם בדוסים... (למרות שאני לא מת עליהם
- תמיד מנסים להחזיר אותי בתשובה, אבל לא קשור עכשיו לנושא) ולכן צריך למצוא כמה ערים, שיהיה אפשר לארגן שם את המצעד. וששני הצדדים יתחשבו אחד בשני. אז לא לעשות דווקא בירושליים, ולמצוא ערים אחרות מרכזיות שאפשר לעשות בהן...

McFreaKy

New member
אני לא מסכים עם זה.

לא צריכה להיות להומואים/לסביות/אוהבי גרביים הגבלה בשום עיר. ולו אחת. שוויון זכויות מלא כמו לכולם. זו המטרה ומה שכולנו חושבים שנכון, לא? כלומר, אני לא יודע, אולי יש כאלה שלא, מי שלא חושב ככה, אני לא אגיד את דעתי עליו.
השורה התחתונה שאפליה כלשהי היא דבר מגעיל שלא מתקבל על הדעת. למה יש ערים שלדוסים אסור להכנס בארץ? לא. יפה מאד. יש עיר שאסור לדוסים להתאסף (נו, כולכם לומדים אזרחות עכשיו, יש איזה חופש התארגנות או משו כזה
) בה? לא. יפה, אז גם לא צריכה להיות להומואים. וכל החרדים האלה שבכלל מוחים נגד המצעד וכל מה שקשור בהומואים באלימות ובקללות, זה בכלל זוועה ומגעיל לדעתי. אני לא אשקר, אני לא בקיא בתנ"ך אבל אני דיי בטוח שאין שם שום חלק שילך ויעודד אלימות משום סוג וללא סיבה מוצדקת. ההומואים לא הולכים ותוקפים אותם, זו לא הגנה עצמית ולא כלום, אז אני לא חושב שיהיה משהו בתורה שיצדיק את זה. פשוט עצוב.

דורה17

New member
נכון.. צודק..

נו כבר אמרתי שאני מצדיקה את שני הצדדים... אני די נייטרלית בקטע הזה.... אני רק בעד שהסיפור הזה יגמר בשלום בלי שום נפגעים ועצורים משני הצדדים...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אני לא מסכימה איתם לגמרי..../images/Emo4.gif

כל הקטע של האלימות הוא לא בסדר.. גם אז בפינוי כל מה שהם עשו עם המסמרים וזה לא היה בסדר.. אבל מה הבעיה פשוט לפתור את זה כמו בני אדם ולעשות את זה במקום אחר אם זה כ"כ מפריע להם..? למה להגרר למריבות סתמיות? נכון שזה זכותם, אבל למה לעשות דווקא? ובכלל, סתם שאלה.. למה צריך לערוך לזה מצעד בכלל? אני עושה מצעד לזה שאני אוהבת בנים?! יש את יום האהבה והם יכולים לצאת עם בני הזוג שלהם ביום הזה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה!?../images/Emo12.gif

יש עכשיו גם מצעד לסטרייטים!? אוקיי, זה כבר ממש מטומטם! בשביל מה יש את יום האהבה..?

McFreaKy

New member
זה לא עכשיו, זה תמיד היה.

ויום האהבה הוא גם כן לכולם, אגב.
אין יום אהבה לסטרייטים ויום אהבה לגאים.
ולמה מצעד? ת'אמת, לא יודע. אני לא סגור אם אני בעד זה או נגד. כי מצד אחד זה לבוא ולהכריז שהם כאן ולא מתחבאים וזה יפה. מצד שני, אולי זו באמת תשומת לב מיותרת? לא יודע. מי אני שאחליט גם? אנשים רוצים לצעוד, זכותם. זו הנקודה פה. וזה לא משנה אם זה בכוונה או לא בכוונה, אמור להיות שוויון מלא בין כולם, לא משנה איפה ואם זה לא קיים, ועוד מעוגן בחוק, זה פשוט מגעיל.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifברור!! חחח../images/Emo6.gif

לא אמרתי שזה רק לסטרייטים..
יום האהבה זה יום האהבה..
לא משנה את מי אתה אוהב..
אני באמת לא מבינה למה רוצים לבטל את זה.. זאת באמת זכותם לעשות מצעד! למרות שכמו שאמרתי לא הבנתי מה הקטע.. שיהיה....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבנועהלנד..../images/Emo3.gif

חח סתם.. ככה אומרים לי תמיד..
אבל לא ידעתי שיש מצעד של סטרייטים.. זה מוזר..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח טוב..../images/Emo122.gif

אבל למה?! נו מה הקטע של המצעדים האלו לעזאזל!? חחח

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחח תכלס../images/Emo6.gif

את באמת חיה בעולם משלך אם את לא יודעת על המצעד הזה..

למעלה