ואני בעצמי בכלל לא עניתי../images/Emo6.gif
בזמן האחרון קראתי כמה ספרים שנורא אהבתי מים לפילים, אשתו של הנוסע בזמן, הולדת ונוס, הסיפור השלושה עשר, האי של סופיה - קראתי גם המון ספרים אחרים, אבל אלה ממש השאירו רושם. לפני שנה קראתי את טירת הזכוכית - ספר גנוב במיוחד, מומלץ מאוד לאמהות שמרגישות רגשי אשמה, ככה תבינו שיש עוד שיטות לגדל ילדים, ותאמינו בזה ששיטה שלכן - היא לא הכי גרוע
. ממש ממש ממש אהבתי את הספר, ובמשך שנה כמעט קניתי אותו במתנה לכל מי שהייתה לי סיבה לתת לו מתנה. אני מודה שבשעת משבר, כשאני צריכה משהו קליל וזורם, אני קוראת ספרים של הרלן קובן. מעולם לה הצלחתי לסיים את אשה בורחת מבשורה - עצרתי לפחות 4 פעמים, כרגע הסימניה נמצאת בעמו 400 ומשו. אחרי ה"לאהוב...." יש לי קפקא על החוף, פרינצ'יפסה, סוויטה צרפתית, קרוב להחריד (אופס, אף פעם אני לא זוכרת את השם המדויק שלו), אשה על אחותה (גם לא בטוחה בשם, ולא בטוה מאיפה יש לי אותו). יש לי גם את איך היא עושה את זה, שמשום מה בכורתי קיבלה אותו במתנה וסיימה אותו מזמן, אבל לא בטוח אם אקרא אותו בכלל. יו, פתאום אני רואה שאני באמת קוראת המון! זו ממש לא רשימה שלמה של מה שקראתי בזמן האחרון - אני גאה בעצמי
. בטח אגיע הביתה, אסתכלל על ארון הספרים, ואחשוב, איזה בעסה, פספסתי את זה ואת זה..............
בזמן האחרון קראתי כמה ספרים שנורא אהבתי מים לפילים, אשתו של הנוסע בזמן, הולדת ונוס, הסיפור השלושה עשר, האי של סופיה - קראתי גם המון ספרים אחרים, אבל אלה ממש השאירו רושם. לפני שנה קראתי את טירת הזכוכית - ספר גנוב במיוחד, מומלץ מאוד לאמהות שמרגישות רגשי אשמה, ככה תבינו שיש עוד שיטות לגדל ילדים, ותאמינו בזה ששיטה שלכן - היא לא הכי גרוע