שעת סיפור

שעת סיפור ../images/Emo192.gif

היה היה פעם ממלכה קסומה בין יערות ונחלים אשר היו בה מלך ומלכה ונסיכות ונסיכות ותושבים. לממלכה קראו פופ . הממלכה הייתה מנוהלת בידי המלך (מייקל ג'קסון) ובידי המלכה (מדונה) עש שיום אחד נפטר המלך בדרך נוראית
למלכה הייתה בת נסיכה. בריטני שמה. וגם בן נסיך ג'סטין טימברלייק שמו. ובנוסף היו למלכה 3 אחיות : האחות הדראגיסטית שר האחות הדבה מאריה והאחות השלא יודעת אנגלית סלין דיון והאחות הדוכסית קיילי . גם למלך ז"ל היו 3 אחיות : ג'נט שמסוכסכת עם המלכה וכלן גרה בממלכה משלה
ועוד 2 דיוות מופרעות שצריכות אשפוז : לייזה מניילי ו דיאנה רוס . ובכלל הממלכה תמיד הייתה שלווה ונעימה לתושבים
. ובנוסף היו עוד כמה תפקידים חשובים בארמון : המשרתות - קאשה קייטי פרי הבת הכוסית של האחות הדרגיסטית - ריהאנה הקוקסינל של הממלכה - ביונסה היהודייה של הממלכה - ברברה סטרייסנד הסטייליסט של הממלכה - ג'ורג מייקל החשפנית של הממלכה - סיארה היועצת של המלכה - אנני לנוקס היועצת של הנסיכה - רובין המהגרות של הממלכה - ג'ניפר לופז ו שאקירה. הנרקומנית של הממלכה שנמצאת במוסד גמילה - ויטני יוסטון הבת של הנרקומנית שיצאה בדיוק כמו אמא שלה
- איימי וייהנאוס האמא של ליצן החצר - ביורק מוכרת הסנדוויצים של הממלכה - קלי קלרקסון נהגת המשאית של הממלכה - פינק יתושת הממלכה - ניקול שרזינגר שומר הראש של הממלכה - טימבלנד תיירי הממלכה - דייויד גואטה,ג'סיי גיי,רד וואן ושריל קול וזאת שמעבירה ויש בסוף היום
- ג'סיקה סימפסון הכל התנהל על מי מנוחות עד שיום אחד ליצן החצר המרושע ליידי גהגא החליט שהוא רוצה להשתלט על המלככה ויהי מה |צחוק מרושע בסרטים| ליצן החצר מתעסק עם השטן ועם כישופים והוא גונב למלכה את הממלכה והוא לא יפסיק זאת
ואני שואל אותכם : איך הסיפור ימשיך? האם הממלכה תנצל? האם ליצן החצר יצליח במזימתו ?
תמשיכו אתם את הסיפור
(*אין לקחת הודעה זאת ברצינות* זה יותר אילן היוחסים בפופ*
זה נועד בשביל כיף והומור בלבד.) נ.ב. למלכה יש עוד בת איך היא גורשה זמנית מהממלכה עקב פשעים וסרחיות. קוראים לה כריסטינה

*מלכת הפופ מדונה!!!!

איך לא הדגשתי
*ועד ש *ובנוסף היו למלכה 3 אחיות : האחות הדראגיסטית שר האחות הדבה מאריה האחות השלא יודעת אנגלית סלין דיון והאחות הדוכסית קיילי . -

theone24

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!! נחנקתי עם המשקה בגרון!

אתה צריך להזהיר מראש!
הרגת אותי...זאת שמעבירה ויש בסוף היום!
אין עומרי אתה מלך!

spiceupmylife1

New member
חחחחח ענק ../images/Emo6.gif

אתה ממש מכושר ;) ואיי נקרעתי עכשיו אני אלך לחלום לי ל ממלכת הפופ

RedOne8

New member
../images/Emo207.gif הגעתי למסקנה שג'סטין לא ראוי לתואר!

טימרלייק...... אחלה מוזיקה וכפרה עליו והכל, אבל שני אלבומי סולו, 3 במסגרת להקה ועוד 2 אלבומי כריסמס במסגרת אותה להקה, נראה הרבה..... אבל לא מספיק כדי להיקרא נסיך הפופ. 2 אלבומים זה כלום.

candyheart

New member
הבעיה היא שאין לא ממש מתחרה

לצערי אין הרבה זמרי פופ טהור גברים,במיוחד כאלה שמאוד מצליחים.ג'סטין פשוט שמר על התואר הזה כי הוא הכי טוב בתחום הזה כרגע.תחשוב,מי עוד יכול להיקרא ככה? ותזכור שהוא אולי הוציא רק שני אלבומי סולו,אבל התארח באיזה מיליון הפקות,שירים וקליפים של זמרים אחרים. הוא בינתיים שומר על התואר הזה,ואני מאוד מקווה שבעתיד תהיה יותר תחרות עליו.

למעלה