שעת נעילה - פרק 7

דיברגנט חדש

Well-known member
פיספסתי את תחילת הפרק ואשלים אותו מחר (אעדכן)
מהיכן שראיתי, אבינועם הגיע פצוע ואנשי המודיעין, שוב, לא מקשיבים לו ומה שמעניין אותם, זה, האם הוא השמיד הכל ולא העובדה שיואב נשאר פצוע בתחנת אוטובוס, אבינועם מואשם בהפקרת מוצב ההאזנה הסודי ורוצים להאשים אותו בבגידה ובינתיים משאירים אותו תחת פיקוח באוהל הפצועים לפני לקיחתו בהמשך, אם יילקח, למעצר.
הצבא הסורי סוגר על הבונקר בתל, אלוש מספר לחברו שהוא יוצא עם אחותו ומתנדב לצאת אל הסורים ולהילקח לשבי, מני מצליח להגיע אל בנו בתל ביחד עם משה מסברי מרנן, שם, כמובן, פוגש את הטרמפיסט שלו.
בסוף הפרק דפנה מגיעה אליו והוא מספר לה את זה מבלי שהוא קלט שזאת דפנה של יואב.

דיברגנט חדש

Well-known member
פיספסתי את תחילת הפרק ואשלים אותו מחר (אעדכן)
מהיכן שראיתי, אבינועם הגיע פצוע ואנשי המודיעין, שוב, לא מקשיבים לו ומה שמעניין אותם, זה, האם הוא השמיד הכל ולא העובדה שיואב נשאר פצוע בתחנת אוטובוס, אבינועם מואשם בהפקרת מוצב ההאזנה הסודי ורוצים להאשים אותו בבגידה ובינתיים משאירים אותו תחת פיקוח באוהל הפצועים לפני לקיחתו בהמשך, אם יילקח, למעצר.
הצבא הסורי סוגר על הבונקר בתל, אלוש מספר לחברו שהוא יוצא עם אחותו ומתנדב לצאת אל הסורים ולהילקח לשבי, מני מצליח להגיע אל בנו בתל ביחד עם משה מסברי מרנן, שם, כמובן, פוגש את הטרמפיסט שלו.
בסוף הפרק דפנה מגיעה אליו והוא מספר לה את זה מבלי שהוא קלט שזאת דפנה של יואב.
השלמתי אותו, מראים שם איך אבינועם מגיע לאוהל הפצועים ואיך מאשימים אותו בבגידה וכלל לא מעניין אותם שישנו קצין פצוע בשטח

דיברגנט חדש

Well-known member

היינו מוקפים במיגים מצריים. הטייס אמר לנו: תיפרדו מהעולם

"אני טומן את הראש חזק-חזק בין ידיי, ומזווית העין אני רואה כבר את הכנפיים המכסיפות של דבוקת מכשירי המוות המעופפים הללו, עם סמל חיל האוויר המצרי, חותכות את השמים לכיווננו": ביום השלישי למלחמה יצא שאול מייזליש, אז קצין צעיר, בטיסה לסיני - ולא שיער עד כמה קרוב יהיה למוות. הצפייה ב"שעת נעילה" הציפה את הטראומה - עד לסופה המרגש​

שאול מייזליש
פורסם: 01.12.20 , 10:38

סיפור הצלתו של טייס המסוקים בחיל האוויר בסדרת הטלוויזיה "שעת נעילה", המשחזרת את אימי מלחמת יום הכיפורים - החזירה אותי באחת אל חוויה אישית, טראומטית, שיכולה הייתה להסתיים גם היא בקטסטרופה אווירית.סיפור הצלתו של טייס המסוקים בחיל האוויר בסדרת הטלוויזיה "שעת נעילה"

למעלה