שעת יעוץ בתפוז Live

שעת יעוץ בתפוז Live

מוטי גלעם, יועץ נישואין ומטפל משפחתי מוסמך, יענה לשאלות הגולשים וייעץ למשך שעה בפורום נשואים-נשואות. כל זה יקרה ממש עוד מעט.... החל מהשעה 11:30 קיץ של בילויים בתפוז אנשים

נצל"ש - טופיק!

טופיק ראשון שלי, אז אנא רחמו.... אילו לאחד מחברי הרומח הייתה תוכנית טלוויזה, איזה תוכנית היא הייתה?

בלין

New member
ורדה רזיאל ז'קונט לרייסטלין

"רייסט,אני לא יודעת מה לעשות, הוא כל היום תוקע גרפסים ושם רגליים על השולחן" "כסילה! היפטרי ממנו! תזרקי אותו"

Miss Pigmelion

New member
אממ...הנה שלי גרועים|ואקום|

איזה ניסוח..בלע, לא חשוף.. אממ...גדיל- הפושעים המבוקשים בעולם טיקה- הכן זאת במו ידך, לא יודעת, מתאים לה: "Vכינותי מראש מחבת בישול..." קיטיארה- תוכנית הסקס הגדולה (נוו..כמו של איה ושירלי) תניסובל(אימצתי את השם ממישהו פה)- טלנובלה כלשהי

street fihgter

New member
הנה שלי

{אני לא כל כך אוהב את מה שאני עומד ליכתוב} קיטיארה="סקס והעיר הגדולה". מי נהר= .....................

KagomeSama

New member
אמממ... יצא לי עלוב... "^-^

לאורנה: משהו בסגנון באפי מחסלת הערפדים. גם בלונדה שנראית טיפשה, וגם יודעת להכניס מכות רצח ולתכנן מבצעים. תניס: אכן, טלנובלה, או משהו בסגנון אבי ביטר המתבכיין. מי נהר: הוא בטח היה הקווים הצבעוניים האלה שיש תמיד בסופי השידור, שלא רואים כלום ושומעים רק טוווווווווווווווווווווווווו רייסטלין: הוא בטח היה המקור ממכושפות...

RaistGirl

New member
ומעכשיו, כל פעם שאני אראה את...

הפסים האלה, אני אחשוב על מי נהר...|ברית|

Moondust

New member
רייסטלין וקרמון - לוני טונס../images/Emo41.gif

סצנה: קרמון ורייסטלין הולכים ביער, קרמון לבוש בבגדים משובצים ומכוערים ומחזיק רובה. רייסטלין משתרך מאחוריו ולא מפסיק להשתעל. קרמון: *פונה לרייסטלין ועושה נו-נו-נו* Be vewy vewy quiet, I'm hunting wabbits רייסטלין: *מכה את קרמון במטה מגיוס* אידיוט... *באגס באני קופץ מאחורי עץ, מכרסם גזר ואומר: ?What's up doc* קרמון: *קופץ בהתרגשות* !Look Waist! Bunny רייסטלין: *צורח באימה ומתחבא מאחורי שיח* !That's all, folks

אם כבר... ../images/Emo176.gif

רייסטלין - תוכנית טבע, המתמקדת במיוחד בחקר ארנבים חמודים המתרוצצים באחו. תניס - טלנובלה, כאשר הוא הגיבור הראשי הנקרע בין שתי נשים, ותמיד, אבל תמיד, מתאבד בפרק הסיום. קרמון - תוכנית לילדים קטנים, משהו בסגנון "ברני" חלמיש - "מסע עולמי", כשבתוכנית הוא נאלץ כמובן לשוט בגונדולות ארוכות בוונציה ולעשות סקי באלפים. קיטיארה - תוכנית אירוטית וכחולה במיוחד, לא מומלץ לראות מתחת לגיל 18 או לחלופין\משחקת בטלנובלה ביחד עם תניס ותמיד, אבל תמיד, הורגת את תניס בפרק הסיום. סער - "זמן לשון" עם אבשלום קור. גדילן - "שוטרים וגנבים" מי נהר - היה מצטרף לסער ב"זמן לשון"...

למעלה