שעת הש` הגיעה

ה-שונית

New member
שעת הש` הגיעה

שנת 2000 לא הטיבה עימי, נהפוך הוא...אלוהים בחן בכל דרך אפשרית מה גבולות כוחות הנפש שלי. הסתבר שגם לי אין כוחות בלתי מוגבלים. את כל הדברים החשובים לי הנחתי בצד (למרות שידעתי שהם לא יברחו או יעשו בעצמם), והתמקדתי בנפש, ברגשות שלי, בשמחות שלי... ניסיתי רק לגרום לי לחייך ולהיות מאושרת. כל היתר לא חשוב... רק שיעבור עם כמה שפחות צלקות. אבל, הנה, הגיע שעת הש`... ואני חייבת, אבל חייבת, להתפנות לדברים החשובים באמת... הפורמליים האלה, עליהם אני עומלת כבר כמה שנים. מאמץ אחרון וגמרנו... ואין לי כוח. נגמר הסוס. כבר חודש איני מחייכת, אפילו לא חיוך מזויף. כל אמירה של מישהו, כל בקשה, רק מעלה את הנוזלים בגוף לעיניים. אז איך אתן את אותו מאמץ אחרון, איך? למה כולם רוצים חלק ממני, ולי לא נשאר כלום... לא יכולה יותר לשאת בנטל... קשה לי. די!

השונית אל תלחיצי עצמך....

אל תקבעי לך שעת ש` זה לכשלעצמו מכניס ללחץ, נסי לקחת לעצמך עוד זמן לעצמך, הניחי לענינים הפורמאליים עוד קצת, נסי לחשוב ששום דבר לא סוף העולם אם דוחים עוד קצת....

ה-שונית

New member
הלוואי ויכולתי

דחיה נוספת תהיה בת חצי שנה... זה המון זמן.... אני עובדת על היעד כבר ארבע שנים וחצי... ונותר לי מאמץ של חודשיים שאחריו יגיע החופש המיוחל, לא שווה להשקיע? רציונלית כן, נפשית - אולי (בכלל לא בטוח) אבל מה לעשות, אני טיפוס של רציונל תודה שונית

אז אם ברציו עסקינן, מאמינה ...

שעוד יום יומיים תחזרי לתיפקוד. ככה זה אצל הרציונליים, מנסיון. ליפול זו התחלה של קימה מחוזקת על הרגליים, נישכי שפתיים ואחרי שתסיימי את המעצבן הזה, תיפלי לך בכייף חודש...חודשיים.

ה-שונית

New member
למה לא יותר....

בתכנון לפרגן לעצמי לפחות חצי שנה... אל תהיי קמצנית - זה הדבר היחיד שמותיר אותי שפויה

אז אנחנו מדברות באותה שפה...

לא העזתי, מנסיוני, פסקי זמן ארוכים עד כמה שאפשר, לדחות כל מה שאפשר, הכל. רק מה שבא לך. כרוניקה של יציאה משפיות על בטוח, אבל מה כ`פת. העיקר החיוך...

gugi-גוגי

New member
שיט זה עצוב.

שונית. לאף אחד או אחת אין מחוייבות אישית להיות חזק תמיד כל רגע כל הזמן ובכל תקופה! נפילות הן חלק מהחיים. ואת יודעת מה ?.. מי שחזק תמיד שתמיד עומד בכל מכשול ואף פעם לא מזיל דמעה..אולי בכלל לא אנושי. אחרי הבכי בא הצחוק !!

שונית יקרה

כל חיינו אנו מחויבים לאי אילו מחויבות מעצבנות, ומטרידות. אני יודע באיזו מצוקה את נמצאת ואני יודע כמה קשה לך הסיומת האחרונה. במיוחד לאור כל מה שעבר עליך השנה. אילו היית יודעת כמה אני נמצא במצב זהה, אני חייב להגיש כבר שנה את התזה לתואר השני, שעשיתי אותו בעמל רב ובציונים גבוהים...ופשוט אין לי חשק ! אני דוחה ודוחה ולא עונה למכתבים, כי נגמר לי הסוס וזה אפילו לא מעניין אותי. אבל שנינו יודעים שאנחנו חייבם לנסות, ומבין כל השגרות לאסןף כוחות אחרונים לסיים את זה. אין לי עצה פרקטית מלבד זה שחשוב שתדעי שאני מבין אותך כל כך, והלוואי והיתה לי עצה גם לעצמי. האמאת נראה לי שאנחנו מנסים בשם המהפך שעברנו בחיים, לתלות את העצלות שלנו בזה. אז לא אכפת לי פעם להיות עצלן בחיי, תמיד הייתי אדם עובד, תמיד הייתי בשביל אחרים, ועכשיו לא בא לי, אבל זה לא אומר שאני צודק. במאי אני נוסע לחודש בארה``ב, אני חייב לסיים את זה עד אז. בואי ננסה ביחד לתת עוד פוש אחרון, הרי גם ככה זה מייסר, אז לפחות שנתייסר בעשיה ולא בלבכות על כמה אחנו לא יכולים. מה את אומרת ? (אני מנסה לשכנע אותך ואת עצמי ביחד...זה מגוכח , אז מה !) מקווה שתצאי מזה יקירתי, בעוד תקופה מסוימת את תראי את הכל בחיוך. אני עכשיו ממש בגללך הולך לכתוב מכתב לאוניברסיטה, שיוו ממש הערת אותי !!! אזרי כוחות ותנסי גם אם זה קשה לסיים את הכל כי אכן שעת הש` הגיע. בהצלחה שונית יקרה. שלך, ענבר

ה-שונית

New member
תראה לאיזה מצב עלוב הגעתי...

אמא שלי מגיעה בשבת לפקח על סיום העבודה...אם לא אגיש אותה בשבוע הבא, לא אוכל לגשת לבחינת ההסמכה (אני רק מקווה שהמרצה לא יהיה קטנוני איתי). אני מצידי משתדלת שתשאר לי כמה שפחות עבודה ליום שבת... כדי שנוכל גם לעשות דברים יותר נעימים וכדי לא להיות בפניקה משתקת. איזה מזל שיש לי אמא כזו נהדרת... הייתי מתה בלעדיה שונית נ.ב. הנה בלי להתכוון גם אתה לקחת חלק ממני. שמחה שהצלחתי להזיז גם אותך... והעיקר בלי פניקה

ב-ה-צ-ל-ח-ה שונק`ה :cool:

ודש לאמא הפולניה שלך ! (ממש יפה מצידה, כל הכבוד לה) לא תאמיני ממש עכשיו, שלחתי את המכתב שונק`ה אפילו השתמשתי בתיאור אחד שלך, שיחקת אותה. איך אמרת בלי פניקה, מחזיק לך אצבעות חמודה. שלך, ענבר

ג^וליה*

New member
אל תוותרי

אני בטוחה שאם את תחפשי אי שם בפנים את תמצאי ניצוץ של כוח וכמו שאמרת זה עוד מאמץ אחד אחרון, כך שאת רואה באופק את הסוף. תיהיה חזקה עוד קצת,את תיראי שלבסוף כשתסיימי את הכל- הסיפוק שתרגישי יהיה כל כך גדול ויחזק אותך כל כך . כל פעם שגם אני נישברתי ניסיתי להושיט יד אבל לא היה אחף אחד שאותה יקח למדתי שאם אני לא יעזור לעצמי ויקום על הרגליים כמו שצריך אף אחד לא יעשה זאת, אפילו האנשים שקרובים לליבי כיוון שהם עצמם לא תמיד רואים את מצוקתי. היום אני יותר חזקה לא מוותרת בקלות, כל מכשול שעברתי חיזק אותי עוד ועוד אל תוותרי תעשי זאת בשביל עצמך, להוכיח לעצמך שאת יכולה לעבור את זה, תאמיני בעצמך ואת תיראי שתצליחי. ג`וליה

ה-שונית

New member
תודה

תודה לך ותודה לאל ששלח יותר מידי ידיים מושטות... יותר מידי אזניים קשובות... בעניין הזה אני באמת לא יכולה להגיד שלא שפר עלי גורלי שונית

יפעת*

New member
בנושא של הלימודים לפחות

אני יכולה מאוד להזדהות איתך, חבל שלי אין מי שיפקח עלי.... אני מוותרת לעצמי, אז עוד חצי שנה, נו מה לעשות. מקווה שבכל זאת תמצאי את הכוחות לפוש האחרון, ושתוכלי להתחיל לשאוב כוחות, ולא רק לתת. יפעת

למעלה