שעת הסקר

FooK MI

New member
ברורוש שצריך לנסות ;[

אני בעד שלכל אחד יהיה ידע בסיסי בכל דבר, כי אם לא תכיר משהו מקרוב לא תדע אם אתה מעוניין להעמיק בו או לא. זה נאמר בנימה שלילית כי מפני שעל גיטרה קל לנסות [זה כלי די נגיש, בנוסף לזה שהוא פופולרי] וזה פוגם בתדמיתה
נ.ב. פעם הלכתי לאיזו לסבית אחת שתלמד אותי לנגן על פסנתר, והיא הייתה ממש טיפשה, אז שאלתי אותה איפה המי ולימדתי את עצמי את איז דר אניבאדי אאוט דר.

תבוא אליי אני אלמד אותך איפה כל הצלילים../images/Emo98.gif

יואוש, טורי פשוט מדהימה בקורנפלייק הזה מלמעלה.

../images/Emo127.gif לבס.

אני משועמם שמחפש פורומים בתפוז. אז אל תשימו לב אליי יותר מדי. באס זה אחד הכלים המדהימים (יעידו כל מי ששמע את פלי, את ג'קו, את ווטן, את אייל מזיג, את יא יא כהן אהרונוב, את אלכס ברשדסקי ועוד רבים וטובים). אני בסיסט כבר 5 שנים ואני חסיד של פלי לגמרי. אבל לא יודע, אם זה פסנתר או גיטרה. זה ממש קשה לי, כי אני קרוב יותר לגיטרה, ויש יותר מדי גיטריסטים אדירים. (גילמור, פייג', פרושיאנטה, גיא מזיג, טומי עמנואל, דייב מת'יוס ועוד רבים וטובים). אבל משהו בפסנתר פשוט עושה לי את זה. והכל בזכות אביתר בנאי. מי ששמע את האלבום הראשון שלו יכול להבין על מה אני מדבר. וכמובן טורי איימוס השווה
עם winter שאני פשוט חולה על השיר הזה. ויש גם את הקלידן/פסנתרן של הדורבנים (באלבום החדש הוא ממש עושה חייל). בקיצור מבין פסנתר או גיטרה אני חושב שפסנתר עושה לי יותר. אבל עזבו, כל זה בכלל לא מתגמד לתופים
תופים זה ה-כלי. שמעו את קארטר ביופורד מדייב מת'יוס בנד, ואת רון אלמוג שמנגן עם שאנן סטריט והמתופף של הדורבנים. זה פשוט ליפול מלשמוע את מה שהם עושים. ערב טוב, ותודה על ההקשבה לחפירה.

boy for pele

New member
פוסט טוב ומנומק.

נראה שאתה יודע על מה אתה מדבר. חוץ מהחלק שבו אתה מדבר על כמות האנשים שמנגנים על גיטרה.

פסנתר.

כמובן.
זה תמיד היה הכלי שלי בלי קשר לטורי. התחלתי ללמוד בכיתה א' או ב', אני לא בטוחה, לא הרבה זמן, בערך שנה-שנתיים. אח"כ ניגנתי לבד אבל כמעט שלא, בעיקר ניגנתי על חלילית
, ובכיתה ה' התחלתי ללמוד גיטרה, בערך שנתיים או שלוש. בסביבות החטיבה כ-ו-ל-ם מתחילים ללמוד גיטרה, ואז זה התחיל פחות ופחות למשוך אותי... באותו זמן גם טורי צצה, ואהבתי לפסנתר התגברה. עכשיו אני מאוהבת בו וזהו
אני לא שונאת גיטרות, אבל חושבת שפשוט יש בהן משהו פחות מיוחד, בעיקר בגלל העובדה שהרבה אנשים מנגנים בהן. וזה קצת שטחי והכל, הסיבה הזאת, אבל גם באופן כללי הרבה דיברו על זה ש, לא יודעת, הן פשוט פחות מרגשות. אותי הן פחות מרגשות לפחות. בפסנתר יש יותר מגוון לדעתי, יותר אפשרויות, והוא יותר רך כזה, לא יודעת להסביר. (למרות שנגיד ניק דרייק, שמנגן על גיטרה, זה הכי רך בעולם בערך.) בקיצור אני לא אמשיך לחפור כי זה לא מעניין
, רק אגיד שפסנתר זה פשוט הכלי הכי יפייפה שיש, לדעתי, יפייפה באופן פשוט ולא מנסה-להיות-מדהיםםםםם-שכזה.|פסנתר|

למעלה