שעת הברכות

שעת הברכות

כמעט סיימתי את כל ההכנות הספקתי לקשור שלל סרטים על כל העצים ושלל בלונים על כל הענפים. פיזרתי כוכבים מאירים מעל הבתים והכנתי ה-מון אבקות כוכבים. בקבוקי המיץ צוף מולאו עד סופם ועוגיות השוקולד עם פצפוצי הכוכבים מוכנות בקערות גדולות. לא שכחתי גם כמה עוגות דבש עם קורט כוכבים. פרחים רבים קטפתי מכל מיני סוגים ונרות יפים סידרתי על כל המדפים. מפות לבנות הורדו מהמדף העליון ועוד זמן מה הם יפרשו על השולחנות לקראת החג. כל האורחים הוזמנו ולא שכחתי להכין שלט מאיר עיניים, אם במקרה יעבור מישהו ולא יהיה לו עם מי לשבת - מייד יכנס וירגיש בבית עם עוגה נחמדת. הפניש האחרון נשאר אבל לפניו אי אפשר בלי ברכת החג לכולכם: 1 – שנה של בריאות 12 – חודשים של בטחון 52 – שבועות של עושר ואושר 365 – ימים של הצלחה 8760 – שעות של שלווה 525600 – דקות של פעילות פורייה 31536000 – שניות של – שנה מתוקה ! ולכל אחד ואחת מכם אני שולחת שקית של כוכבי הגשמה אושר ובריאות. כל השאר בין כה יבוא בעצמו. אני מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם לפאנק סבלנות בריאות ואהבה לפנינוש אושר התגשמות המאווים והצלחה לאופינקה אושר בריאות ושתשמיני לחן בריאות שלווה ורוגע לדני הצלחה הגשמה ומילוי המשאלות לאור בריאות הנאה הצלחה ואושר לרותי הצלחה הגשמה ואושר לרקדניתוש אהבה אושר והצלחה לסגול אהבה אושר והצלחה לגל ים אהבה אושר ושלווה ללורה אושר הגשמה והצלחה לדספרדו הצלחה אושר ובריאות לבת הים הגשמה סבלנות ואושר לטקילה הנאה אושר ואהבה לרותי הגשמה אהבה ואושר לרומי שלווה בריאות ואושר לג´ולינקה אהבה בריאות ושלווה לשרון לידה קלה אושר ושמחה לקקטוס צמיחה פריחה ואושר ליודע ש הצלחה בריאות ושמחה ואם שכחתי מישהו אז אני שולחת לו כפליים אהבה אושר והצלחה עד השמיים! חג שמח ורק טוב!!!

תודה גחלילה

ואיך אצלנו אומרים בשכונה: "הכל עובר עלייך..."
שנה מאושרת שנה מצויינת שתהיה..אם לא למעלה מזה.

לו יהי!!!

אורזת את כל המתנות שקניתי (ועל כל עוד ארחיב) ואת כל התופינים מיישרת זנב ועפה לארוחת החג שנה נפלאה שתהיה לך ורק טוב!!!

גל ים..

New member
גחלילית יקרה שלי ...

למרות השיר שכתבתי מודה לך על ברכתך ומאחלת לך שנה טובה .. ואם אכן מישהו נפגע ממני סליחה.. גל

שיוווווווו איך שאני אוהבת

את הברכות האלה עם הנצנצים לוקחת את הברכה ותולה לי על העץ האהוב שלי יחד עם כל הברכות הנוספות ועם כוכבי האושר והשנה אכן תהיה כזו!
דווקא ודווקא! רק טוב!!!

אופה3

New member
תודה רבה גחליליתוששששש

קיבלתי את כל הכוכבים, ואני מרוצה, תודה לך, ושתהיה לך שנה מלאה אושר וכוכבים, ושקים של אבקות צוף להמשיך ולחלק לנו האופה

מקווה שלמרות שבאיחור

הברכה שלי תתקבל!! אל כל הברכות שבורכתי השנה אוסיף ברכה משלי. אלוהי...! עד מתי...? עד מתי אדם לאדם הוא זאב עד מתי ימשיכו לזרוע הרס ושנאה עד מתי נמשיך לספור יתום,יתומה,אלמן אלמנה? עד מתי-אלוהי? פלס דרך אחת בה ללכת שביל הביטחון והשלווה, שביל דרך ארץ ואהבה לא הרבה אבקש אלוהי רק שקט,שלווה,ביטחון ובריאות ודי!

וגחלילית לברכה שלך אומר רק

אמן! אמן שכל המשאלות,התפילות,הברכות תתגשמנה!

מתוקית.

New member
תודה../images/Emo74.gifגחלולה שתהה לך שנה

מתוקה מדבש כל שתבקשי לו יהי
אוהבת ג´ול

למעלה