שעתיים...

שעתיים...

שבוע לפני המעבר לבית החדש.. הצלחנו למצוא שעתיים שאין בו קבלנים שעושים את הפניש האחרון שתוכל להכינס לשם עם המשפחה... אמרת לי יש לנו שעתיים את זורמת ובאה? עניתי שברור ויצאנו לדרך והסטופר מתחיל לספור לנו שעתיים... הגענו לבית עשית לי את סיבוב המתבקש פה חדרי שנה , פה סלון, הנה הגינה...אבל אותי עניין רק להגיע למטבח מאז ששלחת לי תמונה שלו אני מפנטזת על השיש שלך... סוף סוף הגענו למטבח...נדהמתי מהיופי שלו...קפצתי להתיישב על השיש התקרבת אלי, התחלת לנשק אותי בצוואר , בחזה , מוריד ממני את השמלה , מסתכל עלי יושבת על השיש בתחתונים וחזיה מחייך לעצמך, זורק לאוויר "איך עכשיו אני אצליח לדפוק שניצלים על השיש בלי לדמיין אותך יושבת ככה" התקרבת חיבקת אותי וחזרת לנשק את כולי...מוריד לי התחתון...לרגע נעתקה נשמתי מהקור של השיש...התחלת ללקק את הכוס שלי , מוצץ מוסיף אצבעות מטריף אותי כמו שרק אתה יודע... אחרי האורגזמה הראשונה קפצתי מהשיש נעמדתי מולך מנשקת אותך בתאווה , אומרת לך עכשיו תורך לשבת לקבל מציצה הגונה מטריפת חושים שתביא אותך לפורקן..אתה מציית מתיישב על השיש נותן לי לאסוף אותו לפה שלי למציצה טובה ורטובה עד לפורקן ..הסתכלנו על השעון וראינו שיש לנו עוד קצת זמן..אז סובבת אותי עם הגב אליך כופפת אותי על השיש וחדרת אלי מאחורה מזיין ושולח יד מענגת לדגדגן..נכנס ויוצא מענג מטריף ואנחנו גומרים ביחד באורגזמה מדהימה..מנקים מהר את השיש..וחוזרים לעבודה....בדרך חזרה אמרתי לך...עכשיו נראה אותך דופק שניצלים על השיש בלי שיהיה לך חיוך בלתי מסובר ;-)

אחלה

פינישים עשיתם שם

באמת מעניין מה יהיה כשהוא ידפוק שניצלים על השיש...זהירות על האצבעות

למעלה