שעתיים לפני הטיסה......

R a c h e li

New member
שעתיים לפני הטיסה......

"לא זוכר איזה בושם ביקשת ממני.....לא נורא תבא בלי.....אבל אמא ממש רוצה לקנות לך.....מתוק עזוב גם אני כבר לא זוכרת.......איך זה אמא את תמיד זוכרת .....נכון ! אבל בתקופה זאת אני זוכרת דברים אחרים......אההההההה אמא אל תתבאסי שאת באה לאסוף אותי, יהייה לך זמן להליכת הבוקר שלך.....כן כן מתוק אבל זה בילתי אפשר.....למה
.....כי אני במקום אחר כרגע.......אז יאללה תאסוף את עצמיך וחזור הבייתה צריכה אותך לידי.......אמא את נשמעת מאוד ביכסה ביכסה.....כן טיפה ..........אבל רק אל תפספס את הטיסה ........." אמא רחלי ממתינה שמלאכיה יחזרו הבייתה והופ הופ עושה הוצלאפ
אוףףףףףףףףףףףףףףףף אחרי 3 שנים של גרושים .....והכל שוב מהורהר...... אההההההההההההההה שכחתי לאחל לכולנו שבוע שקט....

קטי30

New member
../images/Emo20.gifשבוע טוב רחלי../images/Emo20.gif

שישוב הביתה מהר ובשלום .
שבוע שקט וטוב לכולם/ן.

../images/Emo189.gif הילדים האלו...

מלאכים קטנים/גדולים שבחרו דווקא בך מכל האמהות הם ידעו משהו שאת עוד תגלי הם שלך לעולמים תמיד יהיו שם לחבק לנשק לנחם ככה זה המלאכים שלנו הם עלינו שומרים! ואת...שיהיה לך בכל זאת שבוע קסום עם הנאה ולעולם לא לשכוח לומר תודה...שבחרתם בי מכל ההורים! נשיקות מותק לך ולמלאכים

R a c h e li

New member
טוב נווווווו....

נכון שלא מעניין לכם אבל נחת לו התינוק שלי
ואני מתה מעייפות לא להאמין איך ההמתנה שם היא כזו הזויה 4:00 בבוקר ותמצית המדינה שלנו שם וואלה אפילו פגשתי את שולה ואת שמעון.... ואת מסעודה
בוקר טוב עולם....

Rinattt

New member
../images/Emo20.gif

בן כמה התינוק?
טוב לשמוע שחזר בשלום

Snarc

New member
גברת...

עשיתי סיור עולמי ותהיתי לפני שנכנס לי בין הסדינים מה זה שהם אומרים שם הצרפתים... מכסימום מעיר האישה...אבל מודה, אחרי הפעם האחרונה שרציתי שתקרא לי את השפתיים של זידן לא מת על הרעיון הנל...

d a n i e l s 5

New member
הבנתי ולא הבנתי.

הבנתי את ההתרגשות שבחזרה.......את ההתרגות מהרגישות של הבן שלך אלייך. והתחברתי לתחושה . לא ממש הבנתי את הקטע של הוצלפ (כאילו הוצאה לפועל?) אבל כנראה שזה הרעיון בהודעה הזאת........ תבינו מה שתבינו ........ הרהור שלא נגמר......וגם לא מאמינה שהוא יגמר לעולם .

למעלה