שעשוע.

norwegian wood1

New member
שעשוע.

תכף הוא יצור איתי קשר, ואני מתכננת לחתוך את זה.
כבר עברתי את השלב של "אלא אם.."
אין אלא אם.
הבהיר וממשיך להבהיר שלא יקרה בנינו כלום , שאני תחת הגדרת שעשוע . אני שם בשבילו כשהוא רוצה, או צריך. בעיקר ממגרת לו את בדידותו . זה בסדר לי, הוא המפלט שלי. מכיל את הכאב שלי. דואג לי.
אבל שוב, זה חלק מהיותי שעשוע. זה ממלא לו קצת היום, זה מוסיף לו עניין, זה לא אמיתי. כל מחמאה, דאגה, חיבה, ועוד כמה בסגנון, נמצאים בתוך שדה סמנטי של שעשוע.
הקשר הוא וירטואלי ואנונימי, הכרנו בצ'אט. כשזה הפך לרקמה רגישה, דרשתי הוכחה לזהותו. קיבלתי.
טיפוס בודד.
לעולם לא היה מקורב לאשה בכל דרך שהיא.
פוחד מקרבה . לטענתו ,שונא אנשים גם. התוודה בפני שהוא אוהב אותי ואז ברח. כשחזר לאחר חודש, טען שאלו היו הורמונים.
ייתכן.
מאז בעצם סיכמנו בנינו שאני שעשוע ותו לא.
ואני בתוכי כמו נערה בגיל העשרה מדמיינת את הרגע בו אפגש איתו ואראה לו כמה אני אוהבת.
חשבתי שאני מסוגלת להיות כזו בשבילו,שעשוע. כי לא האמנתי לו, תמיד הייתה תקווה. ומשום מה בלי שקרה משהו ספציפי ברגע אחד התייאשתי. אני חותכת .יכאב לי, אבל זהו.
אני שבעה מלעשות לעצמי לינצ'ים.

לפי דברייך את לא צריכה עצה חח אבל

טוב לשמוע שאת בטוחה בעצמך,ומודעת למצב, אני חושבת שבאמת כמו שטמרת תחתכי את זה ,זה לא קשר בריא ונורמאלי,אלא אם כן את חושבת ששוה להשקיע בו ולהילחם עבורו.
בכל זאת צריך להבהיר לבחור הזה שכל ההתנהלות הזו לא מתאימה לך ולא ברורב בכלל , אז אם יש לו מה להוסחף או להתחרט בבקשה ..
בהצלחה :)

The Heretic

New member
כל הכבוד לך..

והאמת, אני גם חושבת שזה הצ'אנס היחידי שיהיה לך איזשהו קשר רציני איתו, שאולי אחרי שיאבד אותך יבין שלא היית רק שעשוע (אולי).

airtruck

New member
כול דבר וירטואלי

יכול להיות שעשוע ויכול להיות שלא.
תלוי בבן אדם.
ולוקח זמן עד שלומדים את כול רבדיו של בן אדם יכול לקחת חודש ויכול לקחת שנה.

אך העלמות לחודש ...אולי עבר טראומה כולשהי

ben1b2e3n

New member
הכל חרטא

העולם הזה ידוע. החוויות הדבילייות הללו לצערי קורות על בשרנו

גם אני אהבתי מישהי בצאט אהבת עולםםםםםםםם

ולצערי לא יכלתי להגשים איתה את האהבה

וזה שובררררררר ושברררררררר וישבורר לעולם ועד.

אי אפשר להבין רציתי להתאבד הרבה בגללה.

כמה כואב.

למעלה