שעשועי פראנה :)

obobus

New member
שעשועי פראנה :)

הי רותי אני מתאמן מידי פעם בנשימות פראנה, כמו שתארו כאן בפורום ואחרי שקראתי על הצ'קרות מהחומר שהפנית אותי אליו. אני גם מנסה לפתוח את העין השלישית לפני כל תרגול כדי לשים לב אם אני רואה דברים. שמתי לב שכשאני מתרגל את הנשימות יש לי מין תחושה של זרם בכפות הידיים, בדגש על קצות האצבעות ובכפות הרגליים. זה מין זרם סטטי כזה שמהדהד כאילו בתוכי, כאילו דוחף את עצמו מהפנים שלי החוצה. התחושה שהכי קרובה לזה היא נימול אבל זה מאוד רחוק מזה. שמתי לב גם שאם למשל אני מקרב את האצבעות בכפות הידיים אחת לשניה אז התחושה של הזרם מתחזקת ומתגברת אבל אם האצבעות נוגעות אחת השניה זה מקטין את התחושה, כאילו "מבטל" אותה, אבל לא לגמרי. האם התחושות שלי נכונות, כלומר מעידות על תרגול נכון? כששמתי לב שהתחושות האלה חוזרות על עצמן בכל תרגול התחלתי לנסות ולשחק עם האנרגיה שבגוף. אני מתחיל את התרגול בלי לעשות הארכה (לא ליד חשמל...) ובלי לרוקן את האנרגיה. ואז כשאני צובר מספיק אני יוצר לעצמי כדורים של אנרגיה בין הידיים שלי ומשחק איתם. היום בערב, כשהמתנתי לרכבת ניסיתי לזרוק אותם ולכוון את האנרגיה שיצרתי מכפות הידיים לכיוון עמוד תאורה שנמצא על דרך השלום לכיוון דרום, והיה נדמה לי שההילה שהתקבלה מהמנורה שדלקה שם התחזקה (אלא אם אני טועה וזה רק בגלל שהסתכלתי לשם קצת יותר מידי והאישונים שלי תיעתעו בי). אני מתרגל נכון או שהכל בדימיון שלי? זה בסדר לשחק עם האנרגיות או שזה לא נועד לזה? מה עוד אני יכול לנסות לעשות עם האנרגיות שאני צובר בתוכי לפני שאני פורק ומשחרר אותה לקרקע בסוף כל תרגול? המון תודה

רותי 11

New member
מה שאני חשה לגבי זה

שזה בהחלט נכון, תחושת הנימול היא בעצם זרימה אנרגטית, וזה שאתה חש אותה בעיקר בקצות הגוף (ידיים ורגליים) זה בסדר גמור משם בדרך כלל ננכסת ויוצאת אנרגיה לגוף שלנו כל המזחקים האלה אין בהם רע ככה אתה לומד להשתמש ולהכיר את אותה אנרגיה כשיגיע הזמן אתה תדע גם להשתמש בזה לצרכים אחרים. אגב זה שאתה חש את האנרגיה מתעצמת כשאתה מקרב אצבעות ואז כאשר אתה מצמיד אותן זה כאילו מבטל את זה אז ממש לא, אתה פשוט סוגר מעגל זה הכל ולכן אתה חושב שזה מתבטל.

obobus

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif

נתת לי המון מוטיבציה להמשיך ולתרגל אני צריך להתאמן קצת, לנסות ולראות מה אני יכול לעשות עם זה. יש לך המלצות מהניסיון שלך, מה אני יכול לנסות לעשות? דברים שיתנו לי לראות או להרגיש תגובה ויחדדו את היכולות שלי? אני בכלל בתחושה שהאנרגיה הזו קיימת כל הזמן בגוף שלנו, ברמה מסוימת, ואם אני אדע להתרכז מספיק אני אצליח להפיק משהו דומה מתוך עצמי, גם בלי הזרמת האנרגיה מבחוץ.

רותי 11

New member
להתחיל לנסות ולהעביר את אותה

אנרגיה לאנשים למקומות שכואבים או חסומים אצלהם.

obobus

New member
ברכבת רואים הרבה פעמים

אנשים עייפים אחרי יום עבודה חלקם מותשים על חלקם רואים קצת עצב אני אנסה להעלות חיוך לחלקם או תחושה טובה יותר

רותי 11

New member
את זה אתה לא יכול לעשות

כי אין לך את הרשות מהם לעשות את זה תעשה את הדברים האלה רק ברשות.

למעלה