שעשועים בקרבין

שעשועים בקרבין

אני יודע שזה נשמע לא כ"ך טוב, התוכן שונה מהכותרת... ישבתי וחשבתי איך אפשר לעשות את רובה הקרבין פולימר יותר שקצ'י (סקסי למי שלא הבין) :) ישבתי וחשבתי ועלה במוחי הרעיון המקורה לחבר פנס...! גאון שכמותי נסעתי לחנות מוצרי הבניין הקרובה וקניתי איזולירבנד שחור, וחיברתי פנס לקרבינה שקיבלתי על מנת לאבטח טיול, כמובן שלאחר הבוק הקטן שעשיתי לנשק הורדתי את הפנס...! צפו ותהנו!

תמונה שניה

איך קורצים לערבי?
מצחיקול שכמותי בפעם הבאה שתהיה לי מצלמה ליד קראבין אני אשתדל שהבין כוונות יהיה יותר מדוייק...

תמונה רביעית ואחרונה

הכוונת נראית מלוכלכת טיכו... היא לא - זה פשוט צילום מאקרו שגורם לכל הלכלוך לבלוט באמת!

wwICEww

New member
הנוער של היום...

התמונות היו יפות עד שראיתי את השניה... הקנה מכוון לך לראש... חבל... בזמנו סימנו את הקארבינים עם איזולירבאנד צהוב כמו האלה בשדה התעופה ובאבטחות לילה ומבצעים מיוחדים חיברנו גם פנסים... כוונת לחבר שלי הייתה אבל הוא לא חיבר אותה

צר לי, אבל לא מכוון לי לראש

אין לי שום כוונה לחטוף כדור מפליטה... היתרון במצלמה דיגיטלית היא שאפשר לצלם לא "בכינון ישיר" והשתמשתי באופציה הזו... אבל תודה על ההערה...

זה לא מצחיק

כי ראיתי מתנדב ששם דורגלים ואמצעי אופטי שהוא לא טריג'יקון ולא אקילה על קאראבין - וזה לא עשה את הקרבין יותר שקצ'י... אבל היה נחמד כי אף אחד מהמטיילים לא ידע שזה קרבין וכולם העלו ספקולציות מצחיקות ביותר - היו ששאלו אותי אם יש בידי את התבור החדש (!) או שהיו כאלה שחשבו שזה גליל...

מתנדב

New member
אחלה תמונות.....

ומאיפא לקחת את הרעיון החמוד הזה לחבר את הפנס לקראבין?

זה אכן רעיון ישן

חוצמזה אני מחפש פנס מעט יותר חזק, אך קל - כי אתמול במהלך משמרת ניסינו אני וחברי לחבר את המאג - לייט לקראבין והמשקל שלו יוצא בערך כמו של מא"ג, אז נטשתי את הרעיון, ואני מחפש פנס חזק וקל לנסות לחבר לקראבין, או אמצעים נוספים שאתם יכולים להמליץ עליהם.

יש

מגלייטים קטנים עם עוצמה חזקה,הם בגודל של אצבע בערך.אתה יכול גם להוסיף מצביע לייזר פשוט שעושה הרבה פוזה.אתה יכול להצמיד סטיקלייט כחול למתפס או שאתה יכול ללכת עם צ'קלקה על הראש.

שלום30

New member
צילום המאקרו רעיון נהדר

מראה על יצירתיות אם יש לך עוד צילומי מאקרו של כרכוב התרמיל, חור הקנה ושאר חלקים - יהיה מעניין לראות. ברשותך חלק מהתמונות יוכנסו לגלריית התמונות של הפורום.

למעלה