שעשועון למחשבה !

שעשועון למחשבה !

בטח אמרתם לעצמכם מלא פעמים, אילו יכולתי להיות פרד או ג'ורג' ( או מישהו שהוא בדחן כפייתי, כמו נוויל לונגבוטום למשל
תגידו זה לא קצת מוזר שנוויל עורך שעשועונים?
), איזה תעלולים הייתי יכול לעשות. ( שאלה רטורית ), וובכן למה סתם לשאול כשאפשר לעשות. אז: 1, על איזה דמות בהארי פוטר הייתם עושים תעלול? 2, נא לכתוב מה התעלול? ( כן, אפשר גם על פרד וג'ורג' ), ( ידוע לי שכבר ערכתי שעשועון דומה בעבר, אבל השוני, שהפעם אני מבקש גם שתכתבו איזה תעלול אתם הייתם מעוניינים לעשות )

Guid

New member
שאלוהים יברך אותך!

אם את צריכה עזרה בלוחמה נגד השעועונים, אני גם כאן!

The T Shirt

New member
אממ.. על פרד וג'ורג' - הכי מתאים

לפי דעתי, אם אתה רוצה לזכות הכבוד של התאומים, הדרך הכי טובה היא "למתוח" (to prank, גם כן עם התרגום העברי הזה) אותם בלי שהם יבינו מאיפה זה בא להם. בכל מקרה - אני די חדש פה, ואני רואה שכל דיון שלישי זה "שעשועון", דבר שלא ראיתי באף פורום (של ה"פ, או בכלל.) סתם מעניין אותי לדעת מאיפה זה בא..?

שיעמום..

יש לו מין פינה כזאת של שעשועון בכל פעם שהאחר עובר לעמוד השני, ועוד 2 בערך העתיקו ממנו
וכך זה נהייה פורום שעשועונים.. אוף, איפה הימים הטובים שרק התחלנו לפתח תאוריות על רא"ב??!?!

הימים הגרועים התכוונת אולי?

נמאסו כל התאוריות על רא"ב וסריוס, שלצערי שיש כאלה שמעלים אותם עד היום. ואגב, אני עברתי לפתוח בכל שלשה ימים ולא בכל יום, את מוזמנת לבדוק את התאריך של השעשועון הקודם.

מה יא

New member
אתה לגמרי צודק לדעתי../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

למרות שחלק מהרעיונות קצת תחונים ומשעממים, היו גם כמה ממש מוצלחים. גם ככה אין פה כל כך הרבה הודעות, אז למה לא?

נסיון טיפה להחיות את

הפורום מנושאים שחוזרים על עצמם שוב ושוב, כגון: רא"ב, סריוס חי או מת, כנ"ל על דמבלדור, ומתי יוצא הספר השביעי.

the ror

New member
על פרד וג'ורג'- לתאם עם כל מי שמכיר

אותם באיזה יום שפשוט יחליפו בניהם(יקראו לפרד, ג'ורג' ולג'ורג', פרד)...

ZoHaRoT

New member
אממ.....

על פרסי- לשלוח לו מכתב ממשרד הקסמים שתפסו אותו בעבירה על החוק והוא מפוטר מהעבודה ולוקחים אותו לאזקבאן למאסר עולם!!!

שומו

New member
הייתי שם דלי מים על הדלת של סנייפ-

הוא היה נרטב כהוגן, ותמיד רציתי לראות איך שמן צף על המים.

למעלה