שער

kallanit

New member
רק בפוטושופ

ממגבלות שונות, אני עובדת רק עם פוטושופ 6 (זה מה יש). בדרך כלל האיורים/ציורים הממוחשבים שלי הם רק כלי עזר להמשך עבודה על דף וצבע. הנה 3 דוגמאות אם מישהו מתעניין..... אחת ממוחשבת ו-2 "מעורבות" - קולאז'

עבודות מאוד מעניינות

חבל שלא פירטת קצת על הטכניקה ודרך העשייה של כל עבודה ומה הרעיון מאחוריה. העבודה של הפרח מאוד תפסה אותי, יש בה משהו עדין-מלוכלך.

מתלהב

New member
1. שער למה? 2. מתחילה בפוטושופ,

מדפיסה וממשיכה לעבוד על דף - הבנתי נכון?!

kallanit

New member
בערך

בדרך כלל אני מדפיסה ואחר כך קורעת את זה ומשלבת בדף העבודה שלי.(שהוא בדרך כלל דף עבה שמתאים להדביק עליו ולצייר עליו בצבעי מים, ולא דף של ניר מדפסת) בעצם מה שאני עושה זה - אני משתמשת במחשב לצורך איתור "חומרים" שמעניינים אותי או מתאימים לרוח עבודותי, (תמונות, בדרך כלל) מעבדת אותם ואז משתמשת בהם. למעשה, תוכנת המחשב היא בשבילי עוד "מברשת" תרתי משמע והיא יצרה עבורי עוד ים של אפשרויות.... היא לא הדבר עצמו, אלא עוד כלי עבודה....ולשאלה שער למה, השמות לעבודותי הם די אקראיים, במקרה זה תוכנן כדף שער לספר שירים של ידיד, שעדיין לא יצא לאור...

אז אני מצפה לראות עוד עבודות

כי הן באמת מעניינות ומרתקות. וזה בשבילך-
, כי את חדשה כאן.

kallanit

New member
תודה

תודה על הפרח. מצרפת עוד 2 דוגמאות שממחישות. אני אשמח ללמוד כאן עוד דברים, בעיקר טכניים (כי לפעמים אני הולכת בדרך ארוכה, שעות, להשיג איזה אפקט שהבת שלי בשניה מראה לי דרך קיצור.....)

למעלה