שער

LeaD18

New member
שער

כל הטיפים שיש לכם לשער יבש שלא מסתדר בכלל!!! (כן, זה מה שמעניין אותי ב5 בבוקר:)))

אלמה1

New member
השמפו הכי טוב לשיער יבש

הוא שמפו עשר לשיער צבוע, אבל בבקבוק הסגול (מהסדרה הישנה של שמפו 10 - בשום אופן לא מהסדרה החדשה בבקבוק הצהוב). לא תמיד קל להשיג אותו - אין בסופר רק בחנויות מכולת שכונתיות. זה הופך את השיער רך וקל לסירוק (על רטוב כמובן) ומשאיר אותו נעים. ולא-אני לא מקבלת אחוזים מקרליין, זה פשוט השמפו היחיד שאני משתמשת בו כבר שנים.

כ ו כ ב 1

New member
גם אני חושבת כמוך שמפו מדהים

אין צורך במרכך אבל......אחרי תקופה מסויימת הראש מגרד בטירוף....וצריך לעשות הפסקה...זה מה שלי קרה וזה מה שאני עשיתי.

אלמה1

New member
את צודקת, אבל יש פתרון גם לזה

אני משתמשת בשמפו "רגיל" ואחר כך משתמשת בשמפו 10 על תקן מרכך. זה עובד! חוץ מזה צריך להקפיד לשטוף טוב טוב את השיער אחרי חפיפה בו.

psa

New member
היי LEA לדעתי שמפו זה אישי

קניתי את החדש של LOREAL (אין מניות )והמרכך ושערי ממש רך. כפי שכתבתי זה ממש אישי.... בהצלחה-

דליה 1

New member
LOREAL עורכים ניסויים בבעלי חיים

כמו כן לחברה יש היסטוריה של אנטישמיות.
לכן מאוד לא מומלץ להשתמש במוצריהם

psa

New member
דליה תודה !ואני הפסקתי עם PANTENE

בגלל זה . היה שמפו כל כך טוב לשער שלי וממש ויתרתי על כך בגלל על הניסויים. לא אגיד שאני עומדת בכל (לא אהיה צבועה) . בתור בעלת חתולים אהובים ,משתדלת מאוד. הסתקרנתי ובדקתי בבקבוקים ואין את הסמל של הארנבת. שוב תודה .

10shosh

New member
איפשהו קראתי

שצריך לעשות קומפרס עם שמן זית לעשר דקות ואז לשטוף
לא יודעת לא ניסיתי בעצמי.......

love88

New member
ומה דעתך על תספורת קצרה ומעוצבת?

אם תגיעי למספרה טובה, ולא יקרה, הספרית שלי בקרית ביאליק, היא מספרת מקסים, עובדת בבית, אבל ממש טובה לידיעתך, תספורת קצרה וחביבה, תעשה לך הרגשה ממש טובה קמים בבוקר, אפשר לחפוף אפשר לשים קצת מוס, או ג'ל, או חומר שומני, לשפשף ולעצב ביד, להתאפר יפה, וללכת בהצלחה

LeaD18

New member
היה לי פעם תספורת קצרה

אבל לזה דיי נימאס אחרי כמה חודשים כל יום לקום להשים ג'ל... בקשר לביצה, מה אני אמורה לעשות איתה? יש "מתכון" :))? תודה על כל התשובות, בנתיים :)))

love88

New member
לי יש תספורת קצרה, שיער חלק מאד

וגם אני, כדי לצאת בבוקר כמו בן אדם מהבית, חופפת עם קמצוץ שמפו כל בוקר. אחרת השיער עומד לי כמו של בקהם. תרנגול מצוי בקיצור, אחכ אני מנגבת קלות, מברישה, אח"כ מנערת מעט עם הידיים ובסוף שמה מעט ג'ל הכי פשוט. מערבבת על הראש. מתחילה לעצב, יש לי גם איזה חומר מהספרית. כמו וזלין, אני שמה קמצוץ על הידיים משפשפת על הידיים קודם ואחכ על כל הראש. מסדרת רוחצת ידיים, מתאפרת, וקדימה לחיים הטובים בילוי נעים

למעלה