שער השכונה ==<< בקשה >>==

AlYahudii

New member
שער השכונה ==<< בקשה >>==

עשו נא חסד עם יהודי שאין לו טלוויזיה והשליטה שלו בערבית שאינה כתובה ומודפסת על דף - למטה מבינונית. יש מקום ברשת בו ניתן לראות/להוריד את "באב אלחארה" כדי לראות ולדעת על מה כולם מדברים?

salt of earth

New member
חח אל יהודי אני כמוך

עד לפני שבוע בכלל לא ראיתי את הסדרה הזאת ושמעתי את כוווווולם מדברים עליה. לא רק, גם דוחים דברים ומבטלים מפגשים בשביבה כדי לצפות בסדרה הזאת. אבל לפי שבוע החלטתי לא רוצה להיות כמו החירש בחתונה ורוצה להבין על מה כל המהומה
אז כך, את כל הפרקים אתה יכול להוריד ולצפות בלינק הזה: http://panet.co.il/online/categories/21/85/index.html וזה מה שעליך לחפש: شاهدوا مسلسل باب الحارة الجزء الثاني ותקליק על איזה מספר אתה רוצה.

salt of earth

New member
כן ועכשיו הבנתי למה מתלהבים ממועתז ../images/Emo99.gif

למרות שהוא קצת חמום מוח ושווי אהבל

lion 7

New member
זו טעות חמורה גם בתגובות

בפאניט, מועתז הוא חמום מוח, בשונה ממנו אחיו עיסאם שחושב בשכל והאיש שתמיד מראה את הנבונה החוכמה וגם רופא ופותר בעיות השכונה, ולא יכול לשלוט במה שנפלבקרב ביתו, עבאס אלנורי ( אבו עיסאם) כדאי לעקוב אחרי תגובתו של נאגי אלעלי
היום מס 390 הסדרה משודרת בערוץ הלובי ( אפילו מלפני שבוע היה משודרהפרק של מחר, בניגוד לזכיינית הרשמית על הסדרה ה mbc בשעה 10 בלילה באתר בוקרא ובאתר פרפש משודרת הסדרה באיחור בפאניט משדרים מלפני הטלויזיה בכמה שעות , למרות הקושי בלהתחבר גם אים שאמיה עבאס אלנורי היה גיבור אמיתי ,,,,

salt of earth

New member
זמאנאת איאם שאמיה ../images/Emo9.gif

אהבתי אז את הסדרה הזאת, יש משהו בתיאור של השכונה שכולם מכירים את כולם וכולם דואגים לכולם ודואגים לשכונה שמעורר נוסטלגיה אצל האנשים. איך שכל החמולה יושבת בבית הגדול שמוסתר מרחובות השכונה ונפגשים לשתות קפה בחצר ליד העץ
רק קצת צורם לי כל הצעקות: "רוחי יא חורמה חוטילנא אקיל"
אני אוהבת את האישיות של אבו עיסאם- קתיר פהמאן ורזין בס איך הטיפש התגרש מאישתו אנא מש עארפי

lion 7

New member
אים עיסאם צודקת אבל

היא לא היתה חייבת לספר את הכל לבעלה ( امور حريم) اخ على ايام شامية وابو عنتر , ומענין איך סדרה שלמה עסקה בשפם של עבאס אלנורי בסדרת באב אלחארה, יש הבדל בין אבו שהאב ואבו סאלח המנהיג שנהרג גם רואים את השוחד שנותנים למען שחרור אסירים ( بمجتمعنا لم يتغير شيئ الكل واسطة والفقيلر بروح دعس) אתמול הם הרגו אותי על אלספיחה מממ ( ספיחה ארמניה לא?)

nOway1

New member
אין על סדרה באב אל חארה ..;

مسلسل باب الحارة الجزء الاول والثاني... אני רואה כמה פעמים ביום .. + על אינטרנט .. חובה לצפות ... נותרו עוד 8 פרקים .. עד הסיום ...והיום עד הסוף "אחלה פרקים יהיו "... אני קבר ראיתי באנטרנט .."EXCluSIVE" ..

nOway1

New member
סוף הסדרה ..

عادت التهديدات بين أبو النار و أبو شهاب حتى دخل أبو النار الحارة برجال لم يسبق لها مثيل والتي أدت إلى معركة قوية جداً بينهما والتي خلفت الكثير من الجرحى وكان أولهم أبو النار الذي أصيب بطعنة جديدة في وجهه أثارت غضبه لتوعد جديد وثأر جديد يقوم به مع اقتراب وصول السلاح من حلب إلى الحارة رداً على الإهانة والمعركة التي كان سببها ضرب أبو غالب في الحارة من قبل معتز وسبه مع كبير حارته ورجاله. ومع كل هذا التوتر لم ينقطع أبو عصام عن مقابلة أبو شهاب وكيف ينقطع وعنده أسرار أكتشفها عندما كان نائماً في الدكان وخصوصاً عن الأعمى صطيف جاسوس الإنكليز وقاتل الزعيم و أبو سمير وعن اللصين اللذين سيدخلان الحارة بلباس السيدات قاصدين عرض أرملة أبو سمير الحمصاني وعن أخبار الثوار والسلاح التي تصل إليه لينقلها إلى أبو شهاب الذي أدرك غلط أبو كاسم في الكثير من الأمور و خصوصاً تعامله مع طلاق سعاد حيث عوتب عليه طويلاً وحمل السبب في كل المشاكل . وبالفعل قبض على اللصين بلباس النساء وهما على باب منزل أبو سمير يريدان اقتحامه بالقوة وحلت مشكلة أبو بشير و أبو إبراهيم وقبض على صطيف وقتل .وعاد أبو عصام يكبُر من جديد في الحارة وتزوجت جميلة من بشير الفران وعصام لهدى مع بكاء من لطفية لم يسبق له مثيل بعد حملها، والمشكلة التي انتقمت بها سعاد من فريال وهي في دار أخوها أبو كاسم مع تفكير جدي بين أبو عصام وبنفسه شوقاً لسعاد مع تمنعاً منه لردها لأنه لازال على خلاف مع أبو كاسم الذي أهانه أمام أهل الحارة وأبعده عن قلوب رجال حارته لفترة قصيرة.

nOway1

New member
השמך !!!

معتز يضرب أبو غالب في الحارة ويسبه مع كبير حارته ورجاله حتى جاء يوم وصول السلاح إلى داخل الحارة مع ليلة تنفيذ وعد أبو النار للثأر منها سارقاً سلاح الثوار والذي أعاد إلى الحارة توتراً كاد أن ينفجر بمعركة جديدة لولا حكمة أبو شهاب ورجاحة عقله بتسليم السلاح إلى رجال الغوطة وسلم كاملاً بعدما تخلى أبو شهاب عن بارودته وأرسل أبو عصام بارودة له وكبر مجدداً الحب بين أبو عصام و أبو شهاب والحارة بأكملها عندما خرج أبو عصام بنفسه مع عصام وبعض شباب الحارة لنجدة أبو شهاب ومعتز وعبدو وتخليصهم من سجون الإنكليز بعدما قبض عليهم على الحدود. بل ذهب معهم أبو النار ورجاله مع أبو غالب الذي عاد إلى أصله مع أبو النار واللذين لم يعودا إلى الحارة بل دفنا شهيدا الثرى بالقرب من مكان المعركة التي قامت بين الإنكليز وبين رجال حارة الضبع وحارة أبو النار ورجال الغوطة والتي كانت نهايتها عودة القلوب إلى القلوب ومعانقة أبو كاسم لأبو عصام بعد عودته مع أبو شهاب والشباب المحررين من سجون الإنكليز وبها أستنتج الكاتب عودة سعاد لأبو عصام وعودة أبو عصام الرجل الكبير في حارة باب الحارة . وليعود أبو إبراهيم ليطلب دلال ابنة أبو عصام من جديد لإبراهيم זה הסוף ..

salt of earth

New member
../images/Emo46.gif לא רוצה לקרוא

נוווווווווווווווווווווווווווווווווווונה תמחקי את ההודעה שלו
צריך להוסיף סעיף בתקנון שאסור לגלות את הסוף של באב אל חארה ולקלקל עלינו את אלמנט ההפתעה
סתם יא ג'ורג', הכל מחיבה
בס אני לא רוצה לקרוא טייב

nOway1

New member
אני לא ביקשתי ממך לקרוא ..

יש לך את זכות הבחירה .. וגם אם תקראי ההפך .. יהיה לך הרצון לראות את זה כמה שיותר מהר .... تتشجعي اكثر ..!! חחחחחח...!!

lion 7

New member
גורג ערוץ ה mbc

עלול לתבוע אותך יחד עם הערוץ הלובי ופאניט, כי בזה אתם מקלקלים להם ועוברים על החוק, אלא גם אף אחד ילך חצי שעה בלצפות בפרסומות המרגיזות ששילמו הון על החסות חוץ מזה יש הרואים סיום אחר למרות שאני קראתי בדיוק מה שקראת ( ואל תתרגז אני מדבר בצחוק)

lion 7

New member
מישהו יומר לנו מה אמר אבו גאלב

על הלחם שמכר ברמדאן خبز الملوك يا معروك שאלה אחת : מה ההמשך ? שאלה אחרת :( מה זה הלחם הזה? עוגות ?) ונדמה בלילה בלבלוקי הוא תורמוס לא? צריך לפתוח פורום לסדרה זו חחח

מין עיוני ליון../images/Emo140.gif

1. تازة معروك. اطيب من لحم الديوك يا معروك 2. المعروك هو نوع من المعجّنات التي تنشط صناعتها كثيراً خلال شهر رمضان المبارك، حتى أصبح اسم (المعروك) مرتبط تماماً برمضان, هو عبارة عن دوائر تشبه أرغفة الخبز شكلاً، طبعاً بمختلف الاحجام، أسفله طريٌّ ليّن وأعلاه صلب (مقمّر تقمير) ويُدهن سطحه بالقطر، طعمه يشبه طعم بقية المعجنات (كالكروصان مثلاً) فحلوه خفيف وقوامه هشٌّ سهل المضغ، يمكن أن يُحشى بالجبن أو القشطة أو العسل أو الشوكولا أو الزبيب. 3. البليلة : بتسلق الحمص و بتحط عليه حمض و كمون و شوية ملح (حسب الرغبة) و بس

lion 7

New member
תיסלם לי הלעיון (שוקרן)

נדמה לי אלמערוק المعروك זה לחם שאופים עם יאנסון يانسون ؟ ולגבי البليلة יש הבדל במנהג אצלכם (כנ"ל בראמללה) ששם מוכר כרגיעיני חומוס , במקומות אחרים וכפי שראיתי בסדרה כאשר מועתז שפך את דלי לפני יומיים ליד באר המים, שמתי לב שהבלילה היתה רק תורמוס אז מה שהבנתי, אצלכם זה חומוס, בראמללה זה חומוס ותורמוס , ואצלנו זה רק תורמוס נטו, כמובן עם שהזכרת עם התבלינים תודה על התשובות המפורטות, ונכון المعروك הופיע רק ברמדאן...

ליון מה שהבאתי זה מפורום סורי

אז זה לא מאצלנו, בס אתה צודק יש כאלה שאמרו שבלילה היא תורמוס בס הרוב אמרו שהוא חומוס מסלוא, כנראה זה הולך לפי איזורים.

למעלה