שערי גן עדן נפתחו

Prince315

New member
שערי גן עדן נפתחו

השבוע ביקרתי חברה טובה, חברת ילדות. איך שנכנסתי לביתה וראיתי את עיניה הנוצצות, הבנתי שמשהו מתרחש. לא שאלתי, ראיתי עליה שזה גם ככה עומד להתפוצץ. מכאן לשם, היא מספרת לי שהחליפה את אמצעי המניעה... משהו שהמלצתי לה לעשות מזמן. המראה הכבוי שלה בישר לי את שלא העזה לדבר עליו. צחקקתי לעצמי ואמרתי לה: "עכשיו אני מבינה מדוע את "נוצצת"... צחקה בקול והוסיפה: "את לא מבינה!" ואז שאלתי אותה שאלה מאוד אישית ומאוד אינטימית... היא ענתה:" זה מעולם לא קרה, עד לשבוע האחרון" חייכתי אליה ואמרתי לה:"יקירתי, שערי גן עדן נפתחו עבורך, בדיוק בתחילתו של הטיפוס לשיא" ואז שאלתי: "ואיך הזוגיות?" "אני לא מבינה מה קורה לו, הוא השתנה לגמרי" כמה נחת לשמוע את זה מזוג נשוי.... והכי שנגע לליבי היה המשפט: "כבר חשבתי "לוותר" על זה..." לאף אחד לא מגיע לוותר על הליבידו, רק צריך לבדוק היכן הוא נמצא!!!!

טוק טוק טוק

אני רק דופקת קלות על שערי גן עדן בשביל לא להעיר את המלאכים

יערית

New member
אומרים....

שלפעמים רגע לפני שמוותרים דברים טובים קורים. שיהיה להם בהצלחה, מסוג החדשות המשמחות

b e c k y

New member
מה, לא תגלי לנו איזה אמצעי מניעה מדובר?

אולי גם אנחנו פיספסנו כמה זיקוקי דינור בגלל טעות בבחירת שומר הסף שלנו. (או שאולי בעצם, זה לא אמצעי המניעה אלא הגבר... תגידי, בעלה להשאלה?)

Prince315

New member
הורמונים

כמו בהורמונים.... יש להם נטייה לשבש תהליכים טבעיים.. ואם כבר מדברים על טבע, מסתבר שחשבו על זה הרבה הרבה לפנינו..

למעלה